Nieuwe collectie Catrice najaar 2018

Sinds een paar weken ligt de nieuwe collectie Catrice van dit najaar in het schap. Je zag een aantal producten al voorbij komen in een video, vandaag vertel ik je er wat meer over. Ik ontving een prachtige selectie van de nieuwe producten, en heb er een aantal uitgekozen voor een make-up look.

Nieuwe collectie CatriceNieuwe collectie Catrice (najaar 2018)

Ik vind het altijd zo leuk wanneer ik het persbericht over de nieuwe collectie Catrice ontvang! ik speur dan meteen naar de leukste en interessantste nieuwe producten. Toen ik ook nog eens een tasje met daarin een royale selectie van de nieuwe producten ontving, was ik natuurlijk helemaal blij. Vanwege mijn drukke planning kon ik niet meteen met de producten aan de slag, maar ik deel ze natuurlijk alsnog graag met jullie. Bijkomend voordeel is het feit dat alle producten nu zeker in het schap liggen, en je meteen met je lijstje kunt gaan shoppen na het lezen van dit artikel ๐Ÿ˜‰

Nieuwe collectie CatriceLight Correcting Serum Primer

Frisse look! Gebruik enkele druppels van deze lichtreflecterende primer – solo, gemengd met je foundation of onder je make-up – om het effect van ochtendlicht op je huid te vangen. (Consumentenadviesprijs โ‚ฌ 4,59)

Nieuwe collectie Catrice Nieuwe collectie CatriceProducten die je huid een ‘dewy look’ geven, zijn helemaal in. Was de trend eerst matter dan mat, nu gaan we voor een wat meer natuurlijke glans. Ik vind dat op zich ook wel mooier voor een dagelijkse make-up look als ik eerlijk ben.

De Light Correcting Serum Primer kun je op meerdere manieren gebruiken: als primer onder je make-up, gemengd met je foundation of BB-cream, of puur, zonder er verder make-up overheen aan te brengen. Ik gebruik hem het liefst gemengd met mijn BB-cream, dat geeft bij mijn 40-plus huid het mooiste resultaat.

Nieuwe collectie CatriceDe Serum Primer heeft een lichte textuur, die zich goed laat mengen met mijn BB-cream. Maar ook als primer voelt hij licht en luchtig aan op mijn huid. Hij geeft mijn huid een mooie glow, zonder te veel glim. Hij zorgt er voor dat mijn huid er net iets frisser en stralender uitziet, zonder een al te overdreven ‘make-upperig’ resultaat.

Nieuwe collectie CatriceBrow Colorist Semi-permanent Brow Mascara

Pro brows! Gekleurde wenkbrauwmascara met een long-lasting geltextuur die vezels bevat. Intensiveert geleidelijk de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen bij dagelijks gebruik. Met ultra-precisie borsteltje voor perfect gevormde wenkbrauwen. (Consumentenadviesprijs โ‚ฌ 3,89)

Nieuwe collectie CatriceHoewel ik in het verleden wel vaker wenkbrauw-mascara’s heb gebruikt, gaat mijn voorkeur toch uit naar een oldskool wenkbrauwpotlood. Vooral omdat ik mijn wenkbrauwen hier en daar iets wil bijtekenen, en dat lukt nu eenmaal niet met een mascara. Ik heb deze Brow Mascara dan ook getest in combinatie met een potlood.

Nieuwe collectie CatriceHet borsteltje is heel fijn, en werkt, ook door de schuine stand, erg prettig. De kleur is voor mijn wenkbrauwen prima, hij lijkt veel op de eigen kleur van mijn wenkbrauwen. Doordat mijn wenkbrauwen van zichzelf al vrij donker zijn, zie ik niet echt iets van een intensere kleur terug bij regelmatig gebruik. Maar hij geeft mijn wenkbrauwen meer volume en houdt ze de hele dag in vorm, en meer verlang ik eigenlijk ook niet van een wenkbrauwproduct.

Nieuwe collectie CatriceMetal Sensation Ultra Creamy Eyeshadow

Deze oogschaduw heeft een superzachte, romige textuur en een bouncy-touch – voor de coolste metallic oogmakeup in vier trendy seizoenstinten. (Consumentenadviesprijs โ‚ฌ 4,59)

Nieuwe collectie CatriceVan de nieuwe collectie Catrice was de Metal Sensation Ultra Creamy Eyeshadow รฉรฉn van de producten waar ik het meest van onder de indruk was. Tijdens het opnemen van de video heb ik hem al geswatcht, vandaar de deuk in de oogschaduw ๐Ÿ˜‰

De textuur van de oogschaduw is inderdaad ultra creamy, zelfs een beetje bouncy. De swatch zie je hieronder, de pigmentatie is uitstekend. Helaas gaat de oogschaduw in de loop van de dag, ook met een goede oogschaduwbasis eronder, zweten en creasen. De houdbaarheid is dus niet geweldig. De oogschaduw is verkrijgbaar in vier kleuren: 010 Game of Chromes, 020 Go Incognito (die zie je hier), 030 Rose Overdose en 040 Mauve Browntown.

Nieuwe collectie CatriceEyeshadow Stix

Professionele oogschaduwsticks met een innovatieve driehoeks-tip waarmee je de textuur heel precies kunt aanbrengen. Waterproof รฉn langhoudend tot maar liefst 12 uur! Weerstaat transpiratie en is superhandig voor onderweg – voor vrouwen met een actieve lifestyle. In tien kleuren met glanzende en metallic effecten. (Consumentenadviesprijs โ‚ฌ 4,59)

Nieuwe collectie CatriceEen oogschaduw in stickvorm: perfect voor een lekker snelle oogmake-up look! Ook deze had ik in de video al geswatcht, en was meteen enorm te spreken over de textuur. In eerste instantie voelden de randjes van de stick wel wat hard aan op mijn oogleden. Maar na een paar keer gebruikt te hebben, waren deze wat afgerond. De oogschaduw brengt lekker snel aan, eventueel kun je hem daarna met een oogschaduwkwast of applicator nog even uitblenden. Ook deze heeft, met een oogschaduwbasis eronder, een prima houdbaarheid. Ik vind dit echt een uitvinding voor drukke vrouwen!

Nieuwe collectie CatriceHier zie je de swatches van deze oogschaduws uit de nieuwe collectie Catrice, ik vind ze beiden erg mooi!

Nieuwe collectie CatriceBlush Box

Power-blush! Fluweelzachte poederblush in zes zachte tinten met een zijden mat of glinsterend gouden effect. Speciale kenmerken: waterproof en transpiratie-proof en langhoudend. Ideaal voor actieve vrouwen! (Consumentenadviesprijs โ‚ฌ 3,59)

Nieuwe collectie CatriceDe Blush Box zag ik al tijdens het event van Catrice, essence en L.O.V., ik was direct al erg onder de indruk. Het product ziet er mooi en luxe uit, en zo voelt het ook aan. Ik ontving de kleur 020 Glistening Pink, in totaal zijn er zes kleuren verkrijgbaar. Glistening Pink is een mooie, peachy-roze kleur die bij veel huidtinten staat. De swatch zie je hieronder, ik vind het een prachtige blush voor dagelijks gebruik.

Nieuwe collectie Catrice3D Glow Highlighter

Eye-catching! Drie trendy highlighter tinten met krachtige pigmenten in een speciaal 3D-ontwerp. Dankzij de romige poedertextuur eenvoudig te mengen – voor die natuurlijke glow! (Consumentenadviesprijs โ‚ฌ 3,99)

Nieuwe collectie CatriceHighlighters kun je nooit genoeg hebben als make-up liefhebber. En natuurlijk, opmaken doe ik er eigenlijk nooit eentje, daarvoor heb ik er te veel. Maar ach, je kunt maar een hobby hebben, toch?

De 3D Highlighter is verkrijgbaar in drie kleuren: 010 Pinch of Rose, 020 Icy Glaze (die zie je hier) en 030 Warm Embrace. Een roze, een koele witte en een warme bronskleur. Voor iedere huidskleur zit er dus wel iets tussen. De textuur van de highlighter is lekker zacht, hij laat zich mooi aanbrengen en geeft een vrij opvallend resultaat.

Nieuwe collectie CatriceLinks de swatch van de Blush Box, rechts de 3D Highlighter.

Nieuwe collectie CatriceDewy-Full Lips Conditioning Lip Butter

Stunning dewy lips: geef lippen de verzorging en glans die ze verdienen met deze nieuwe Liquid Lip Butter! Met voedende shea butter en een extreem soepele textuur die je lippen zichtbaar voller maakt. Voor een volle mond met die heerlijke dewy wet-look! (Consumentenadviesprijs โ‚ฌ 3,99)

Nieuwe collectie Catrice

Nu de koudere periode van het jaar weer voor de deur staat, kunnen je lippen wel wat extra verzorging gebruiken. Een product wat kleur รฉn meteen verzorging geeft, is natuurlijk reuze handig. Je brengt de Lip Butter makkelijk en nauwkeurig aan met de handige applicator.

Nieuwe collectie CatriceDe Lip Butter heeft een mooie glans, de pigmentatie is prima. De houdbaarheid is zoals ik wel een beetje verwacht had: na een paar koppen koffie of thee en een lunch is het product grotendeels van mijn lippen verdwenen. De Lip Butter is verkrijgbaar in de kleuren 010 Yes, I DEW!, 020 Let’s DEW This! (die zie je hier), 030 Dr. DEWlittle en 040 DEW You Care?

Make-up look

Natuurlijk maakte ik met bovenstaande producten ook een make-up look. Zoals je ziet zijn het allemaal producten die uitstekend te gebruiken zijn voor een eenvoudige dagelijkse look. Of een wat intensere look, als je bijvoorbeeld een andere kleur lipstick gebruikt.

De nieuwe collectie Catrice is sinds augustus verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review. Heb jij al wat van de nieuwe producten in huis?

7 Comments on Nieuwe collectie Catrice najaar 2018

 1. Miranda Aerts
  21 september 2018 at 07:00 (4 jaren ago)

  Mooi! Zeker voor de herfst mooie kleuren en een dewy look.

  Beantwoorden
 2. Jeanelle
  14 september 2018 at 07:23 (4 jaren ago)

  Wat een mooie producten!

  Beantwoorden
 3. Jessica
  13 september 2018 at 19:49 (4 jaren ago)

  Oh, die wenkbrauwen mascara, daar ga ik zeker even naar kijken!

  (En mag ik even zeggen dat je een heerlijk brillen hoofd hebt!!!)

  Beantwoorden
 4. Mariรซlle
  9 september 2018 at 18:49 (4 jaren ago)

  Oeh leuk om te zien! Ik vind de tinten van de producten erg mooi ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  9 september 2018 at 10:23 (4 jaren ago)

  Prachtige look!
  Mooie nieuwe producten.

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Caro
  9 september 2018 at 08:53 (4 jaren ago)

  Ik heb gezocht naar de Catrice mascara van een aantal blogs terug maar die was toen nog niet verkrijgbaar in Nedereland, stond op hun site. Binnenkort een 2e poging wagen. Veel producten van wat je hier laat zien zijn behoorlijk abracadabra voor mij hahaha. Wie weet, na 14 oktober kan ik er ook iets nuttigs mee!

  Beantwoorden
  • Natasja
   9 september 2018 at 15:59 (4 jaren ago)

   Heb je ook echt in de winkel gekeken? Want de website loopt een beetje achter volgens mij, de mascara ia al door diverse lezeressen gekocht inmiddels heb ik begrepen.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.