Nieuwe geur van Essence: like a jump in the pool

Zojuist ontving ik in mijn mailbox onderstaand bericht van Essence, vers van de pers dus:

Vanaf half april 2013 wordt het geurassortiment van essence aangevuld met een gloednieuwe geur om de zomer te vieren! Wat dacht je van een verfrissende duik in het zwembad op een warme zomerdag? Voor elke stemming en elk moment heeft essence een passende geur onder het motto: “Choose your mood! It’s just a spray away!” Nu zijn er maar liefst vijf geuren om uit te kiezen, van bloemig en exotisch tot superfris!

essence – like a jump in the pool

Essence like a jump in the pool

Deze geur bruist van energie en brengt de fun factor naar een compleet nieuw niveau – een duik in een diepblauw zwembad! Koel, verfrissend en opwekkend. De geur opent tintelfris met aroma’s van rode peper, appel en citroenbloesem. Het bloemrijke hart met pioenroos en lelietje-van-dale wordt opgepept met frisse groene theebladeren. De basis met cederhout, musk en vanille geeft de geur een fijne zomerse warmte. essence – like a jump in the pool is de ultieme uitnodiging voor dé pool party van het jaar.

Vergeet je bikini niet!

Essence like a jump in the pool

Alle essence eau de toilettes zijn in samenwerking met bekende parfumeurs ontwikkeld en worden gepresenteerd in een coole designflacon, versierd met een kleurig lint. Ze zijn verkrijgbaar in zowel een 50 ml flacon (consumentenadviesprijs € 6,99) als in een handige tasflacon van 10 ml (consumentenadviesprijs € 3,29).

Vanzelfsprekend blijven de populaire essence geuren in het standaardassortiment.

Ik vind de geuromschrijving erg veelbelovend klinken, een echte zomergeur (al klinkt “zomer” nog wel erg ver weg, met de sneeuw van gisteren nog vers in mijn geheugen). Deze ga ik dan ook zeker ruiken in de winkel, zodra ze verkrijgbaar zijn.

Ken jij de eau de toilettes van Essence al? Hoe vind je ze?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.