Nieuwe Krachtkaarten Met Caracter

Positief in het leven staan. Jezelf zijn. Met de Krachtkaarten Met Caracter voor ouder en kind sta je bewust stil bij je kwaliteiten, wensen en acties. Met Caracter heeft twee nieuwe stijlvolle en kleurrijke kaartendecks met positieve affirmaties ontworpen voor jong en oud.

Krachtkaarten Met Caracter

Nieuwe Krachtkaarten met Caracter

Vanwege het succes van de eerste affirmatiekaarten besloot eigenaresse Carine nieuwe Krachtkaarten te ontwerpen. Het resultaat zijn twee mooie kleurrijke sets; één voor volwassenen en één speciaal voor kinderen. Ze helpen je om gedachten positief te sturen, je tevreden te voelen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Voor kids een speelse manier om positieve gedachten en gevoelens te stimuleren. Voor jezelf een steuntje in de rug met focus op persoonlijke groei en bewustwording.

Krachtkaarten Met Caracter

Het effect van de Krachtkaarten

Wat je over jezelf denkt, wordt waarheid. Korte, krachtige zinnen met een bevestiging of bekrachtiging worden ook wel affirmaties genoemd. De positieve affirmaties op de Krachtkaarten helpen je om negatieve denkpatronen om te zetten in positieve gedachten. Door deze affirmaties dagelijks hardop uit te spreken, beïnvloed je jouw gedachten en word je bewust van je kwaliteiten, wensen, gevoelens en acties. De kracht van de kaarten van Met Caracter zit hem in de positieve affirmaties in combinatie met de kunstzinnige vormgeving. Doordat er houten standaards en magneetjes worden bijgeleverd, ben je niet alleen bezig met de inspirerende boodschap, maar geniet je ook van de geweldige kleurrijke mini-kunstwerkjes.

Krachtkaarten voor ouders en kinderen

De nieuwe Krachtkaarten Met Caracter bestaan uit twee nieuwe kaartendecks. Set Zonnestralen bevat voor elk van de zeven chakra’s – de energiecentra in je lichaam – passende en krachtige affirmaties. De 49 kaarten zijn geïnspireerd op de chakrakleuren. Kennis van de chakra’s is niet nodig voor effectief gebruik van de kaarten.

De 49 kaarten van Regenboogkracht zijn geïnspireerd op de zeven regenboogkleuren en speciaal ontwikkeld voor kinderen. Voor deze affirmaties is gekozen voor een kindvriendelijk lettertype en speelse en fantasierijke illustraties.

De kaartendecks zijn verkrijgbaar als combi-deal. Omdat de sets op elkaar zijn afgestemd qua affirmaties én vormgeving, kun je ze goed gebruiken samen met je (klein)kinderen. Een goede manier om spelenderwijs positieve gedachten en gevoelens bij kids te stimuleren. Een waardevol hulpmiddel en spel ineen. Zowel voor thuis als voor coaches en leerkrachten om bij hun werk in te zetten.

Krachtkaarten Met Caracter

Verkoopinformatie

De kaartendecks Zonnestralen en Regenboogkracht kosten € 27,- per set en € 49,- als combi-deal voor beide decks. Bij iedere set krijg je een houten standaard en twee mini-magneten cadeau. De Krachtkaarten zitten in een stevig en luxe kartonnen doosje en worden stijlvol ingepakt: leuk om iemand of jezelf cadeau te doen!

Over Met Caracter

Toen Carine Braakenburg van Backum positieve affirmaties ontdekte ging ze deze direct zelf toepassen. Dit bracht zoveel teweeg bij haar én in haar nabije omgeving dat Carine, grafisch kunstenaar en energetisch coach, zélf affirmaties ging vormgeven. Het resultaat zijn de prachtige Krachtkaarten van Met Caracter. Voor meer informatie en inspiratie zie de website.

2 Comments on Nieuwe Krachtkaarten Met Caracter

  1. Miranda Aerts
    10 september 2020 at 21:29 (2 weken ago)

    Ook leuk voor (kinder)yoga docenten!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.