Shine met de nieuwe Labello Sparkle Limited Edition

Als er iets is waar ik niet zonder kan, is het lippenbalsem. In mijn tas, in de keukenla, op mijn nachtkastje: op verschillende plekken heb ik er eentje liggen om regelmatig mijn lippen te voorzien van een verzorgend laagje. Nu zien de meeste lippenbalsems er vrij saai uit, maar de nieuwe Labello Sparkle Limited Edition mag gezien worden, zelfs tijdens de feestdagen. Of beter gezegd: juist tijdens de feestdagen!

Labello Sparkle Limited EditionLabello Sparkle Limited Edition: glitter and glamour

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de Labello Limited Edition versies de laatste tijd niet meer zo bijhoud. En dat komt vooral doordat ik nog maar zelden bij een drogisterij komt, eigenlijk een luxeprobleem. En daardoor mis ik dus dit soort leuke LE’s die meestal bij de kassa’s liggen, hihihi!

Labello Sparkle Limited EditionDe nieuwe Labello Limited Edition is ook leuk om kado te geven aan iemand (leuk schoenkadootje!), op de achterkant kun je zelfs een persoonlijke boodschap schrijven ♥

Labello Sparkle Limited EditionIngrediënten

Er zitten behoorlijk wat verzorgende ingrediënten in deze Labello Sparkle Limited Edition (de balsem zelf is gewoon de Labello Original), eigenlijk meer dan ik verwacht had. Wonderolie, Sheabutter en Panthenol zijn intens verzorgend en verzachtend voor de huid. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat Labello al jaaaaarenlang De Lippenbalsem onder de lippenbalsems is. Er zit ook parfum in, maar dat staat helemaal onderaan in de ingrediëntenlijst.

Labello Sparkle Limited EditionEn dit zijn ze dan, de Labello Sparkle Limited Edition, wat zien ze er heerlijk glamourous en sparkling uit. Er zijn in totaal zes kleuren verkrijgbaar: goud, groen, paars, rood, roze en zilver. Ik denk dat ik er van de roze nog wel een paar ga inslaan 🙂 Of gewoon van alle kleuren eentje, lekker matchend bij mijn Tante Betsy jurkjes 🙂

Labello Sparkle Limited EditionDe lippenbalsem van de Labello Sparkle Limited Edition is gewoon zoals de originele variant, en bevat dus geen glitters. In eerste instantie was ik een beetje teleurgesteld, maar eigenlijk vind ik het wel net zo goed zo. Want nu kan ik hem gewoon overal mee naartoe nemen, en altijd gebruiken. Qua werking vind ik Labello gewoon ontzettend goed en fijn, zoals het al jaren is. Met deze leuke LE’s kun je straks bij je mooie Kerstoutfit gewoon je oude vertrouwde lippenbalsem meenemen. Welke kleur(en) ga jij kiezen?

De Labello Sparkle Limited Edition is vanaf nu verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat voor € 2,49 per stuk. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

9 Comments on Shine met de nieuwe Labello Sparkle Limited Edition

 1. Manon
  17 november 2017 at 21:53 (5 jaren ago)

  Ik vind ze er ontzettend leuk uitzien

  Beantwoorden
 2. Cindy
  17 november 2017 at 17:12 (5 jaren ago)

  Ik begon helemaal enthousiast te lezen, Labello met glitters! 😀
  Als Labello-fan (gelukkig niet meer verslaafd) kan ik die niet laten liggen natuurlijk 😉
  Jammer dat alleen de buitenkant met glitters is, maakt ‘m voor mij al minder bijzonder eigenlijk, die verpakking zie je tóch niet als ie in mijn tas zit.
  En aangezien ik nog 2 nieuwe heb liggen sla ik deze gewoon keurig over 🙂

  Beantwoorden
 3. Miranda
  17 november 2017 at 14:05 (5 jaren ago)

  Daar kun je goed mee voor de dag komen, inderdaad ook leuk om kado te geven 🙂

  Beantwoorden
 4. Annette
  17 november 2017 at 11:04 (5 jaren ago)

  Die groene huls is ook leuk zeg, ik ga er zeker een paar inslaan voor de komende tijd. Komt wel op

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  17 november 2017 at 09:26 (5 jaren ago)

  Ik vind ze tof, maar ze hadden wat mij betreft ook best een glimmertje in de balm zelf kunnen doen;-)

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  17 november 2017 at 08:15 (5 jaren ago)

  Ze zijn leuk he?? Ik had er stiekem toch een shimmertje in verwacht haha.

  Beantwoorden
 7. Marije
  17 november 2017 at 06:48 (5 jaren ago)

  Leuk zijn die glitter varianten. Heel leuk cadeautje voor de feestdagen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.