Liefde voor mijn nieuwe MAG Megamok schoenen

Vorig jaar heb ik ze herontdekt: MAG schoenen. Vroeger vond ik ze al geweldig, en nu zijn ze weer helemaal terug. En dat geeft mij een gevoel van nostalgie, ik word ontzettend blij van dit merk schoenen. Ik houd van de retro uitstraling van ‘vroeger’, en ze zitten gewoon ontzettend lekker. Vandaag laat ik je mijn nieuwe MAG Megamok schoenen zien, die ik stiekem nóg mooier vind dan mijn andere paar!

MAG Megamok schoenen MAG Megamok schoenen

De afgelopen weken druppelde de nieuwe collectie binnen op de MAG website. En hoewel ik meer modellen (en kleuren) erg mooi vond, sprongen deze MAG Megamok schoenen er direct uit voor mij. Om precies te zijn: de MAG Megamok 4005G. Ik twijfelde heel erg tussen de kleuren cognac en groen, maar besloot uiteindelijk toch voor de eerste te kiezen, omdat die net wat makkelijker te combineren is. En omdat ik cognac gewoon een ontzettend gave retro kleur vind ♥

MAG Megamok schoenen MAG Megamok schoenen zijn low-boots met aan beide zijkanten een rits. Deze zijn niet alleen functioneel, maar geven de schoen ook een hippe, tikje stoere uitstraling. De MAG Megamok 4005G is gemaakt van Texas Lavato leder. Dit is een zeer luxe leer wat een speciale wassing heeft gehad, waardoor het heel zacht en soepel voelt, maar tegelijk ook erg sterk en stoer is. En de schoenen voelen inderdaad vanaf het moment dat ik ze voor het eerst aantrok, meteen heel soepel en comfortabel aan. Waar mijn andere MAG schoenen wel even nodig hadden om lekker te gaan zitten, heb ik dat bij deze helemaal niet ervaren. Letterlijk: aantrekken en weglopen.

MAG Megamok schoenen These boots are made for walking, and that’s just what they do…

De ritsen zorgen ervoor dat de MAG Megamok schoenen lekker makkelijk aan en uit te trekken zijn. In het najaar, als ik altijd wandellaarzen aantrek als ik met Benthe ga wandelen vanwege de nattigheid in het bos en de polder, vind ik dat een groot voordeel. Niet dat veters strikken nou zo’n enorme klus is, maar zip-zappen gaat gewoon nog net iets sneller 🙂

De MAG Megamok schoenen hebben een voering van leder, en een uitneembaar voetbed. Je kunt dit dus eventueel ook vervangen door een eigen voetbed, of inlegzooltje. De Megamok 4005G is verkrijgbaar in de kleuren black, porto, cognac, green, grey en brown.

Naast het feit dat het dus kwalitatief érg goede schoenen zijn, en ik ze erg comfortabel vind zitten, vind ik ze ook prachtig. Ze staan zó ontzettend mooi bij mijn vrolijke jurkjes en rokjes, eigenlijk nog mooier dan ik gehoopt had:

Just the two of us Just the two of us Maar natuurlijk is de MAG Megamok 4005G ook heel mooi in combinatie met een jeans, of andere broek. Het is een schoen die door zijn stoere, trendy uitstraling met veel verschillende stijlen te combineren is.

De MAG Megamok schoenen kosten € 149,90 en zijn exclusief verkrijgbaar in de MAG webshop. Uiteraard vind je hier ook alle andere modellen. Verzenden is gratis, en alle bestellingen die voor 16.00 uur gedaan worden, worden dezelfde dag nog verzonden. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

12 Comments on Liefde voor mijn nieuwe MAG Megamok schoenen

 1. Cindy
  1 oktober 2017 at 13:38 (10 maanden ago)

  Ik heb een paar weken terug voor het eerst in mijn leven een paar besteld. De groene Bump. Ik vond ze zó leuk, maar helaas waren ze veel te groot, dus ze moesten weer terug. Wel vind ik ze nog steeds leuk om te zien, net als deze die jij nu hebt.

  Beantwoorden
 2. Miranda
  24 september 2017 at 18:04 (10 maanden ago)

  Ze zijn echt heel mooi! 🙂

  Beantwoorden
 3. Annette
  24 september 2017 at 16:30 (10 maanden ago)

  Ik heb ook ooit Mags gehad. Ze blinken niet uit in schoonheid maar lopen zalig.

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  24 september 2017 at 12:11 (10 maanden ago)

  Jeetje wat zijn ze leuk!! Vooral zo met die ritsjes!!

  Beantwoorden
 5. Emmy Bouman
  24 september 2017 at 12:02 (10 maanden ago)

  Oh die schoenen zijn fantastisch in alle opzichten. Enkele jaren terug waren ze helemaal hot. Ik heb er dan ook verschillende gehad. En ze lopen zo heerlijk, dat je amper merkt dat je schoenen aan hebt. Momenteel zijn ze helaas wat boven mijn budget, maar ze gaan er zeker weer komen als ik wat ruimer zit financieel gezien.

  En deze, die jij nu hebt, zijn echt super stoer

  Beantwoorden
 6. Sylvia Walison
  24 september 2017 at 10:57 (10 maanden ago)

  Thanks voor het opnieuw in jou spotlights zetten. Ze zien er inderdaad gewoon heel leuk uit & dat ze ook nog heel lekker zitten is ook heel erg fijn!

  Beantwoorden
 7. Loes
  24 september 2017 at 10:11 (10 maanden ago)

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar ze zien er mega comfortabel en leuk uit! Fijne winterschoenen denk ik.

  Beantwoorden
 8. bychristiana
  24 september 2017 at 09:55 (10 maanden ago)

  Helemaal nieuw voor mij, dit merk. Je gaat hier vast héél wat kilometertjes op doen samen met Benthe;-)

  Beantwoorden
 9. Ellen
  24 september 2017 at 09:29 (10 maanden ago)

  Dit model kende ik helemaal niet, zien er zeer leuk uit.Ik vond de zolen vroeger vrij stug zodat het altijd even langer inlopen was.

  Beantwoorden
 10. Hennie
  24 september 2017 at 09:14 (10 maanden ago)

  Ik ken dit merk helemaal niet joh! Maar dat ze heerlijk zitten geloof ik gelijk.

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  24 september 2017 at 09:09 (10 maanden ago)

  Prachtige shoes 😉
  Leuke foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 12. Marije
  24 september 2017 at 07:48 (10 maanden ago)

  Oh Mag zijn zulke fijne schoenen. Heb er vroeger heel wat versleten.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.