Nieuwe Rice goodies ♥

Toen ik laatst bij de Riceteria in Uden was, kon ik het natuurlijk niet laten om wat nieuwe Rice goodies te shoppen. Sowieso kocht ik Rice bekers voor mijn collega’s en mij, om op het werk de boel een beetje op te fleuren. Maar ook voor thuis kocht ik wat nieuwe servies-items, ik laat ze vandaag zien!

nieuwe Rice goodiesNieuwe Rice goodies

Ik kocht dit keer niet zo heel veel nieuwe Rice goodies. Ik heb natuurlijk thuis al een prachtige verzameling, ik heb daarom alleen een paar kleine aanvullingen op mijn servies gekocht. Met weer een paar té leuke nieuwe printjes!

Deze aardbeien- en bramenprintjes zijn onderdeel van de huidige zomercollectie ♥ En ik vind ze zó leuk, ik had ze al een tijdje op het oog. In het echt zijn ze nog leuker dan op de productfoto’s, dus besloot ik een paar items mee te nemen. Ondanks het feit dat ik al meer dan genoeg bekers, en ook wel voldoende kleine bordjes heb 😉

Ik kocht van beide printjes een beker, en het ovale dessertbordje. Deze bordjes zijn zo handig! Ik gebruik ze voor taart, maar ook bijvoorbeeld om fruit op te snijden, of voor een tussendoortje zoals ontbijtkoek of kleine eierkoekjes. De bekers kosten € 5,70 per stuk en de bordjes € 6,90. In dezelfde print zijn er ook nog grote en kleine schaaltjes verkrijgbaar, en hoge bekers.

nieuwe Rice goodiesOmdat mijn vaatwasser maar 1 tot 2 keer per week draait, kom ik regelmatig diepe borden ‘te kort’. Daarom heb ik twee extra bordjes gekocht, een rode en een roze (die ik al bleek te hebben, hahaha!). Ik gebruik deze bordjes iedere avond voor mijn avondeten: stamppot, pasta, maar ook een gewoon AVG-tje past hier prima in.

Ik heb deze borden nu in vijf verschillende kleuren, ze matchen zo leuk met de printjes van de andere formaten borden die ik in mijn kast heb staan. Deze bordjes kosten € 7,90 per stuk.

nieuwe Rice goodiesSummer

Deze ijsbekers ‘Summer’ stonden ook al even op mijn verlanglijstje. Ik had ze niet persé nodig, want ik kan ijs ook prima uit de Rice schaaltjes eten die ik al heb. Maar zeg nou zelf, deze zijn toch té leuk om te laten staan? Ze hebben het formaat van de bekende kartonnen ijsbekertjes, en zijn voorzien van een enig zomers ijsprintje, helemaal in stijl. Deze ijsbekers kosten € 5,50 per stuk, ik kocht er twee.

nieuwe Rice goodiesEn tot slot kocht ik nog deze prachtige goudkleurige theelepeltjes. Ik had tot dusver alleen Rice lepeltjes van melamine, maar deze vond ik toch wel een hele mooie toevoeging aan mijn collectie ♥ Ze zijn gemaakt van RVS en voorzien van een goudkleurige coating.

Ze hebben een prachtige schelpvorm, echt vintage! De lepeltjes kosten € 3,50 per stuk. Er zijn ook gebaksvorkjes in dezelfde vorm verkrijgbaar, die staan nog op mijn verlanglijstje 🙂

Ik kocht al deze nieuwe Rice goodies bij Riceteria in Uden.

9 Comments on Nieuwe Rice goodies ♥

 1. bychristiana
  17 juni 2019 at 11:18 (4 maanden ago)

  Ah mooi die lepeltjes! Ik had ook mijn zinnen gezet op gouden bestek een tijd geleden maar vond het nog best lastig. Uiteindelijk hebben we nu een set van Guido Maria Kretschmer en daar ben ik echt super blij mee. Het is ook echt vaatwasserbestendig, dat vond ik dan wel echt belangrijk.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  17 juni 2019 at 08:33 (4 maanden ago)

  Ohh het ziet er allemaal zo leuk uit! Echt een heel hoog hebben-gehalte x

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  16 juni 2019 at 23:00 (4 maanden ago)

  Oh wat zijn die printjes leuk. Hier kunnen wel wat aanvulling gebruiken!

  Beantwoorden
 4. Bouke
  16 juni 2019 at 11:03 (4 maanden ago)

  Ik word hebberig van Rice… t geeft zo’n vrij en vrolijk gevoel! Tot nu toe nog niets… bang voor een volgende verslaving

  Beantwoorden
 5. Saskia van horne
  16 juni 2019 at 10:55 (4 maanden ago)

  Superleuk allemaal.

  Beantwoorden
 6. Joyce Siemons
  16 juni 2019 at 09:19 (4 maanden ago)

  Ooh ooh echt zoooo geweldig rice! En de nieuwe collectie is te gek!

  Beantwoorden
 7. Cindy
  16 juni 2019 at 09:15 (4 maanden ago)

  Ik heb al heel vaak een mandje gevuld met bekers, ovale bordjes en kleine schaaltjes, maar tot nu toe steeds niet gedaan. Ik weet ook niet zo heel goed of ik een compleet setje met dezelfde print wil of een fleurig allegaartje, ik neig eerder naar het eerste.
  Eerder deze week zag ik de ijsbekertjes ook en hoewel ijs ook prima in mijn huidige schaaltjes kan, vind ik deze wel héél erg leuk. Ik ben er nog niet over uit… 😉

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  16 juni 2019 at 08:52 (4 maanden ago)

  Prachtige aanvulling op jou Rice collectie 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. Caro
  16 juni 2019 at 07:46 (4 maanden ago)

  Heerlijk die Rice spulletjes! Ik wil gauw naar Uden. En zwaar verliefd op de nieuwste printjes: de tijgers etc!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.