Nieuwe Rice printjes Selmas Flower en Dark Rose

Sinds kort zijn er weer een aantal nieuwe Rice printjes verkrijgbaar bij de diverse verkooppunten. Twee printjes sprongen er voor mij direct uit: Selmas Flower en Dark Rose. Beiden zijn het prachtige bloemenprintjes met een vintage uitstraling. Ik kocht van allebei enkele items, en laat ze natuurlijk aan jullie zien!

Nieuwe Rice printjesNieuwe Rice printjes

Ik weet niet precies hoeveel verschillende Rice printjes ik inmiddels heb, ik heb ze eigenlijk nooit geteld. Volgens mij moeten het er wel meer dan 20 zijn, ik houd er zo van om te mixen en matchen! Van de nieuwe Rice printjes die ongeveer een maand geleden uitkwamen, vielen er twee mij direct op. Vooral vanwege hun prachtige vintage uitstraling. Het zijn allebei bloemenprintjes, Selmas Flower en Dark Rose. En hoewel het verschillende printjes zijn, zijn ze ook weer zó mooi om met elkaar te combineren!

Nieuwe Rice printjes Nieuwe Rice printjesRice Dark Rose

Dark Rose is een prachtige, romantische rozenprint op een zwarte ondergrond. Printjes op zwart had ik volgens mij nog niet, en ik heb ze denk ik ook niet eerder gezien bij Rice. Maar oh, wat is Dark Rose mooi! Ze doet mij een beetje aan oud Engels theeservies denken, en past natuurlijk perfect bij een High Tea.

Nieuwe Rice printjesRice Selmas Flower

Selmas Flower is een van de andere nieuwe Rice printjes. Deze prachtige print in aquarel is gemaakt naar een illustratie van de dochter van Charlotte, de oprichtster van Rice. Het zijn allemaal zomerse veldbloemen, in de meest mooie kleuren. Hier word je toch vrolijk van?

Nieuwe Rice printjesIk gebruik mijn Rice bekers voor alles: water, koffie, thee, melk, of wat dan ook. Ze zijn vaatwasserbestendig en heel gebruiksvriendelijk. Alleen de aanslag van zwarte thee kan wat hardnekkig zijn, ik maak de bekers daarom eerst altijd even schoon met een schuursponsje voor ik ze in de vaatwasser zet.

Nieuwe Rice printjesIk kocht van beide nieuwe Rice printjes een beker, een schaaltje en de mooie langwerpige melamine borden. Voorheen kocht ik altijd twee stuks van ieder printje, maar inmiddels heb ik zoveel Rice servies dat ik me nu tot 1 stuk van ieder beperk 🙂

Nieuwe Rice printjesJe vindt de nieuwe Rice printjes onder andere bij Madame La Poule. De bekers kosten € 5,70, de schaaltjes (dit is de grote variant) € 10,90 en de borden € 9,50. In dezelfde serie is ook nog een klein schaaltje verkrijgbaar.

14 Comments on Nieuwe Rice printjes Selmas Flower en Dark Rose

 1. Evelien
  22 januari 2019 at 16:11 (11 maanden ago)

  Heerlijk dit soort printjes! Je hebt mooie gekozen, vooral Dark Rose vind ik echt onwijs mooi.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  22 januari 2019 at 10:36 (11 maanden ago)

  Zulke prachtige spullen en lekker vrolijk gekleurd.
  Ik zal er zeker iets van gaan shoppen…

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. mary-jane
  21 januari 2019 at 16:57 (11 maanden ago)

  ik heb de rice bij jou ontdekt.
  en ik heb ook al een aantal bekers
  gekocht.
  hele fijne bekers!

  Beantwoorden
 4. Ellen Jacobs
  20 januari 2019 at 19:27 (11 maanden ago)

  Mooie nieuwe printGoed excuus om weer te kijken voor een extra beker. De thee vlekken gaan er goed uit met een grijs sponsje van de action. Zelfs met alleen wat water

  Beantwoorden
 5. Mariska
  20 januari 2019 at 17:17 (11 maanden ago)

  Rice Dark Rose vind ik heel erg mooi.

  Beantwoorden
 6. Zoé Nieuwenhuys
  20 januari 2019 at 14:25 (11 maanden ago)

  Leuke printjes! Staat vast gezellig bij je andere spulletjes van Rice.

  Beantwoorden
 7. Deb
  20 januari 2019 at 12:35 (11 maanden ago)

  Wat ziet dat er ontzettend vrolijk uit. Staat ontzettend gezellig in de keuken lijkt me.

  Beantwoorden
 8. Marije
  20 januari 2019 at 11:11 (11 maanden ago)

  Ik vind de zwarte erg leuk!

  Beantwoorden
 9. Merel
  20 januari 2019 at 11:10 (11 maanden ago)

  Kun je theeaanslag niet gewoon verwijderen met kokend water een een scheutje citroensap? Zo doe ik dat in andere kopjes…

  Liefs merel

  Beantwoorden
 10. Corine
  20 januari 2019 at 10:22 (11 maanden ago)

  Die zijn prachtig! Hier op het eiland ook een winkel dat Rice verkoopt, ga even kijken van de week

  Beantwoorden
 11. Joyce Siemons
  20 januari 2019 at 09:42 (11 maanden ago)

  Jaaa ik hou ook zo van Rice! Ik ben ook heerlijk aan het sparen. Ik heb nog wat andere leuke dingen gezien van de nieuwe lijn, dus daar ga ik voor ☺

  Beantwoorden
 12. Caro
  20 januari 2019 at 09:35 (11 maanden ago)

  Heerlijk!!!! Ik ben gek op Rice❤️. Ik zag deze printjes binnenkomen bij Kuns & Klieder in Zwolle maar wilde nu eerst de engeltjes kopen. Maar, deze serie komt er zeker!!!

  Beantwoorden
 13. Miranda Aerts
  20 januari 2019 at 08:41 (11 maanden ago)

  Zowel de donkere als de lichte variant is mooi om te zien, heerlijk fleurig servies om van te eten of uit te drinken!

  Beantwoorden
 14. Judith
  20 januari 2019 at 08:27 (11 maanden ago)

  Dit zijn inderdaad twee prachtige printjes. Met elkaar gecombineerd vind ik ze nog mooier dan los van elkaar. Gecombineerd versterken ze elkaar enorm. Prachtig hoor, ik voel een wens aan komen.
  Liefs, Judith

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.