Nieuwe rubriek: Vraag het aan Mireille

Vanaf maart starten we hier op Beautyspots met een nieuwe rubriek: Vraag het aan Mireille. Iedere laatste zondag van de maand beantwoordt Mireille in deze rubriek vragen over huidverzorging, ingrediënten en alles wat je maar over dit onderwerp wilt weten. Dus wilde je altijd al weten waarom er vitamine E in veel gezichtscrèmes zit? Waarom een kleimasker bijna altijd zo hard wordt bij het opdrogen? En waarom de één wel wallen heeft en de ander niet? Je mag het allemaal aan Mireille vragen!

Vraag het aan MireilleVraag het aan Mireille

Je vragen aan Mireille kun je tot 1 week voor het artikel online komt, achterlaten onder dit artikel. Mireille moet tenslotte ook even de kans krijgen om goed antwoord te kunnen geven op de vragen die binnen komen 😉 Als je je vraag liever rechtstreeks aan Mireille stelt, kun je haar mailen via info@huidverzorging-mireille.nl (zet er dan wel even bij dat het de vragenrubriek op Beautyspots betreft). Iedereen krijgt antwoord op zijn of haar vraag, zorg dus dat je bij je reactie hieronder het juiste email-adres achterlaat. De leukste en interessantste vragen zullen op de laatste zondag van de maand hier in artikelvorm behandeld worden. Zo hebben meer mensen wellicht iets aan jouw vraag (met bijbehorend antwoord van Mireille). En op deze manier ontstaat hopelijk een interessant naslagwerk hier op Beautyspots, waar ook jullie later altijd nog eens in terug kunnen zoeken.

Let op: niet alle vragen kunnen vanachter de computer (in het geval van Mireille vanachter haar iPad :-)) behandeld worden. Vragen als: wat voor huidtype heb ik? kunnen nu eenmaal niet vanaf een foto beantwoord worden, daarvoor moet een schoonheidsspecialiste je huid echt van dichtbij zien (en voelen). Maar verder kun je al je vragen over wat je altijd al wilde weten over huidverzorging in de breedste zin van het woord, aan Mireille stellen. Brand maar los!

6 Comments on Nieuwe rubriek: Vraag het aan Mireille

 1. carolien tigchelaar
  16 maart 2017 at 23:49 (4 jaar ago)

  wat een leuk idee is dit ! ik ben zo benieuwd wat er veranderd is in de nieuwe IkSkinPerfection ??

  Beantwoorden
 2. sabrina
  28 februari 2017 at 13:57 (4 jaar ago)

  Wat een leuk idee! Voor nu heb ik geen vraag, maar ik onthou het zeker!

  Beantwoorden
 3. Miranda
  27 februari 2017 at 21:04 (4 jaar ago)

  Wat een leuke rubriek!
  Ik ben wel benieuwd naar jouw verklaring waarom oogmake-up die je ‘s ochtends aanbrengt, halverwege de dag minder zichtbaar is en ‘s avonds soms bijna helemaal verdwenen lijkt.
  Wordt de oogschaduw en oogpotlood opgenomen door de huid, valt het er af of misschien nog iets heel anders?

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  27 februari 2017 at 19:21 (4 jaar ago)

  Wat super leuk hihi, ik ga dit onthouden 🙂

  Beantwoorden
 5. Eveline Fleur
  27 februari 2017 at 14:51 (4 jaar ago)

  Wat een leuke rubriek! Ik ben wel benieuwd wat voor anti-rimpel gezichtscreme ze aan zou raden voor iemand van bijna 30. 🙂

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  27 februari 2017 at 14:45 (4 jaar ago)

  Dit is leuk!
  Zo komen we veel meer te weten over beautyproducten en make-up.
  Waarom zitten er in diverse huidverzorgingsproducten en make-up SPF en waar is het goed voor, maakt het ook nog uit hoe hoog het getal is?
  Mijn em.: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.