Nieuwe smartcover voor mijn iPad

Het hoesje van mijn iPad was na een paar jaar eigenlijk wel aan vervanging toe, vooral op de hoeken was het behoorlijk versleten en beschadigd. Via GoCustomized mocht ik een smartcover of smartcase naar keuze uitzoeken, dat liet ik me dus geen twee keer zeggen! Vandaag laat ik mijn nieuwe Smartcover voor mijn iPad zien, en vertel je hoe makkelijk het in zijn werk gaat.

nieuwe smartcover ipad

Nieuwe smartcover voor mijn iPad via GoCustomized

Je kunt bij GoCustomized kiezen voor hoesjes met bestaande afbeeldingen uit de designer collectie, of voor een iPad hoesje met eigen foto. Omdat ik voor Beautyspots natuurlijk zelf veel mooie foto’s maak, koos ik voor de laatste.


Ik hoefde niet lang na te denken over welke foto ik wilde gebruiken: het werd één van mijn mooiste Rice foto’s (vind ik zelf). Lekker vrolijk, daar houd ik van!

Het ontwerpen van mijn nieuwe Smartcover

Ik zag een beetje op tegen het ontwerp- en bestelproces (vanwege resultaten uit het verleden bij andere webshops), maar mijn nieuwe iPad cover maken was echt een fluitje van een cent bij GoCustomized!

Eerst kies je tussen een Smartcover (alleen de voorkant) of een Smartcase (inclusief harde case aan de achterkant). Ik koos voor de Smartcase, omdat ik maximale beveiliging wil (ook weer vanwege behaalde resultaten uit het verleden πŸ˜‰ ). Vervolgens upload je de gewenste foto, je ziet meteen het resultaat op het scherm. Met de cursor kun je de foto verslepen, tot hij op de gewenste plek staat. Daarna kun je eventueel nog tekst toevoegen als je dat wilt, en slaat dan je Smartcover (of Smartcase, in mijn geval) op, gaat naar je winkelwagentje en rekent je bestelling af. GoCustomized belooft dat als je (op werkdagen) voor 15.00 uur bestelt, je je bestelling de volgende dag in huis hebt. Ik ontving mijn Smartcase met brievenbuspost, je hoeft dus niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.

nieuwe smartcover ipad

Toen ik mijn nieuwe iPad smartcover binnen kreeg, was ik in eerste instantie een beetje aan het tobben hoe ik hem in elkaar, en om mijn iPad moest krijgen. De Smartcase komt namelijk in twee losse delen, en een gebruiksaanwijzing zat er niet bij. Maar toen bleek dat ik veel te ingewikkeld aan het denken was, het is namelijk ontzettend makkelijk om hem ‘in elkaar te zetten’. De Smartcover heeft een magnetisch ‘staafje’ in het middelste gedeelte van de bevestigingsrand, deze leg je in de smartcase. Vervolgens klik je je iPad in de Smartcase, en klaar is Case!

gocustomized-004
Het scherm van mijn iPad wordt goed beschermd door de zachte binnenkant van de Smartcover. Je kunt dus ook kiezen om alleen de achterkant van je iPad of telefoon te beschermen met een harde case, maar mezelf kennende is full protection in mijn geval een beter idee πŸ˜‰

gocustomized-005Over GoCustomized

De Smartcover van GoCustomized kost € 32,95 voor de Smartcase komt daar € 6,95 bij. Verzenden is gratis, en gaat ontzettend snel. Ik had de Smartcover voor mijn iPad ’s avonds besteld, en had mijn bestelling twee dagen later binnen. Bij GoCustomized vind je originele, gepersonaliseerde hoesjes voor nagenoeg alle smartphones en tablets.

nieuwe smartcover ipad
Mijn iPad is weer uitstekend beschermd, en helemaal in mijn eigen stijl β™₯ Ik heb het product in dit artikel ontvangen.

5 Comments on Nieuwe smartcover voor mijn iPad

 1. Jolanda
  14 november 2016 at 19:34 (6 jaren ago)

  Wat ontzettend leuk en gezellig!

  Beantwoorden
 2. Jori
  14 november 2016 at 15:22 (6 jaren ago)

  Wat gaaf zeg en die foto mag je zeker trots op zijn.

  Beantwoorden
 3. Miranda
  14 november 2016 at 15:02 (6 jaren ago)

  Wow, dat is een coole styling voor je tablet,
  een leuk idee met de feestdagen in het vooruitzicht!

  Beantwoorden
 4. Manon
  14 november 2016 at 14:59 (6 jaren ago)

  Dat is een vrolijke cover!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.