Nivea Lip Butter Vanilla & Macademia

Toen ik hoorde van de nieuwe Nivea Lip Butters, lag ik zo ongeveer met mijn slaapzak bij het plaatselijke Kruidvat voor de deur tot ze hier verkrijgbaar waren. Voor een lippenbalsem-freak als ik zijn dit natuurlijk geweldige nieuwtjes, die ik niet aan me voorbij kan laten gaan.

Nivea lip butter

Ik vond het lastig kiezen tussen de Lip Butter met Vanilla & Macademia, of de variant Raspberry Rosé. Uiteindelijk ging ik voor de Vanilla & Macademia, maar na wat reviews gelezen te hebben, gaat de Raspberry Rosé hier nog wel aan toegevoegd worden.

De Lip Butter van Nivea is verrijkt met Karité boter, ook wel shea butter genoemd (dit beschermt en verzorgt je lippen), amandelolie (herstelt en verzorgt) en Hydra IQ (dit bevordert het natuurlijke hydratatieproces van de huidcellen). De Lip Butter Vanilla & Macademia hydrateert langdurig en beschermt je lippen intensief. Het belooft je lippen een fluweelzacht gevoel te geven.

Nivea lip butter

De Nivea Lip Butters zitten in een rond, vrij plat tinnetje wat zelfs in de kleinste handtas past, of in je jaszak (in je broekzak is niet aan te bevelen, dan smelt de boter zo het tinnetje uit vrees ik). Het bevat 16,7 gram / 19 ml lip butter. De eerste paar keer dat ik de lip butter gebruikte, was deze vrij hard en moest ik wel een paar keer wrijven om wat butter op mijn vingertop te krijgen. Maar al snel wordt de butter zachter en laat zich daardoor ook heel makkelijk aanbrengen op mijn lippen.

Nivea Lip Butter

De Nivea Lip Butter Vanilla & Macademia heeft een heerlijk zachte, romige textuur die een verzorgend, niet plakkend laagje vormt op mijn lippen. Het geeft een subtiele glans. Je moet de Lip Butter wel even goed uitwrijven op je lippen, anders blijft er een wit laagje op je lippen liggen, en zie je eruit alsof je onderweg bent naar de skipiste. De Lip Butter maakt mijn lippen lekker zacht, na een week merk ik al dat mijn lippen een betere conditie krijgen: ze worden zachter, en ik heb minder last van losse velletjes.

De Lip Butter blijft redelijk goed op mijn lippen zitten, een paar koppen koffie overleeft hij zonder problemen. Na het nuttigen van een maaltijd is hij wel van mijn lippen verdwenen, maar met de heerlijke zachte, zoete vanille-geur is opnieuw aanbrengen geen straf! De Lip Butter dankt deze hemelse geur aan natuurlijke aroma’s.

Nivea Lip Butter

De Nivea Lip Butter is verkrijgbaar in drie varianten: bovengenoemde Vanilla & Macademia, Raspberry Rosé en Original. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat en kosten slechts € 2,99. Deze lip butter heeft inmiddels een vast plekje in mijn handtas veroverd.

Ben jij al overstag gegaan voor dit heerlijke product?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.