NIVEA Naturally Good nieuwe productlijn

Twee op de drie (67%) vrouwen in Nederland willen, als ze de keuze hebben, uitsluitend huidverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten gebruiken. Maar wat blijkt, 83% van de respondenten kan niet goed wijs worden uit de namen van ingrediënten in huidverzorgingsproducten en weet dus ook niet of de oorsprong ervan natuurlijk is of niet. Het zou bijna 9 op de 10 (87%) vrouwen helpen als merken transparanter zijn over het percentage natuurlijke ingrediënten. Dit en meer blijkt uit onderzoek van NIVEA door Teamvier* voor de introductie van NIVEA Naturally Good, een nieuwe productlijn die voor 95% tot 99% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong** en dit ook duidelijk aangeeft op de verpakkingen.

NIVEA Naturally Good

NIVEA Naturally Good: 100% transparant voor 100% vertrouwen

NIVEA wil het de consument makkelijker maken om te kiezen voor verzorgingsproducten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong**. Dit doen ze door in de nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD lijn duidelijke, transparante informatie te geven over het percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong**. Want hoewel 93% van de vrouwen vindt dat merken duidelijk moeten zijn over de oorsprong van ingrediënten in hun producten, is slechts een kwart (26%) van de respondenten van mening dat merken dat ook doen. De eerste NIVEA NATURALLY GOOD lancering dit jaar bestaat uit een reeks gezichtsverzorgings- en reinigingsproducten die voor minimaal 98% bestaan uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong**.

Verzorging die je kunt vertrouwen

Ingrediënten zoals alcohol spelen een belangrijke rol bij de houdbaarheid van de producten. Zo voorkomt NIVEA dat er micro organismen in het product ontstaan zodat de producten veilig gebruikt kunnen worden. Op één product na bestaan de NIVEA NATURALLY GOOD producten uit de gezichtsverzorgings- en reinigingslijn voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong** en 1% ingrediënten die zorgen voor de veiligheid en stabiliteit van de formule. Alleen de Verfrissende tonic met groene thee bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong** en 2% ingrediënten voor veiligheid en stabiliteit.

NIVEA Naturally GoodAfstuderen op ingrediënten

NIVEA NATURALLY GOOD laat direct op de verpakking zien hoeveel procent van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong** is. Ook maakt NIVEA het voor de consument gemakkelijker om ingrediënten te begrijpen, door bijvoorbeeld een glossary met uitleg op de website te plaatsen. En dat is een uitkomst voor veel vrouwen. Bijna de helft van de vrouwen (46%) leest namelijk de ingrediëntenlijst van huidverzorgings-producten. Maar omdat die ingrediënten vaak moeilijke namen hebben, begrijpt de meerderheid (83%) niet wat ze inhouden. Door transparant te communiceren over de formule van de producten, scheelt het de consument een hoop speurwerk. Daarbij geeft de meerderheid van de vrouwen (56%) aan dat ze de ingrediëntenlijst niet hoeven te lezen als het percentage natuurlijke ingrediënten duidelijk op de verpakking gecommuniceerd wordt.

De volledige NIVEA NATURALLY GOOD gezichtsverzorgings- en reinigingslijn

De NIVEA NATURALLY GOOD gezichtsverzorgings- en reinigingslijn bestaat uit vijf producten voor de gezichtshuid met elk een biologisch hoofdingrediënt; aloë vera, kamille, arganolie en groene thee.

NIVEA Naturally GoodDagcrème met bio aloë vera
De aloë vera plant wordt niet voor niets al ruim 3000 jaar gebruikt in huidverzorging. Naast aloë vera bevat deze dagcrème jojoba en amandelolie. De dagcrème met aloë vera geeft je gezicht elke dag een natuurlijke glow.

Dagcrème sensitive met bio kamille
Bestaat uit een ongeparfumeerde formule die de huid 24 uur lang verzorgt, irritatiegevoel verzacht en roodheid vermindert. Deze crème is speciaal ontwikkeld voor de huid die meer aandacht nodig heeft en is met succes getest op de gevoelige huid.

NIVEA Naturally GoodNachtcrème met bio arganolie
Deze crème helpt het herstellend vermogen van de huid ‘s nachts te ondersteunen wat resulteert in een soepel aanvoelende huid de volgende ochtend. Deze formule hydrateert, voedt en verzacht de huid. Naast arganolie bevat de crème jojoba en amandelolie.

Hydraterende reinigingsmelk met groene thee
De formule met groene thee extracten reinigt de huid en pakt onzuiverheden aan. De reinigingsmelk verwijdert effectief waterproof make-up en mascara.

Verfrissende tonic met groene thee
Verwijdert achtergebleven make-up en zorgt voor een fris en schoon huidgevoel.

De NIVEA NATURALLY GOOD lijn wordt geproduceerd in Europa.

Productinformatie en prijzen

De NIVEA NATURALLY GOOD producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogisterij en supermarkt. Meer informatie vind je op de Nederlandse website van NIVEA.

 • Verfrissende tonic, 200ml, € 6,99
 • Hydraterende reinigingsmelk, 200ml, € 6.99
 • Nachtcrème, 50ml, € 12.99
 • Dagcrème normale huid, 50ml, € 12.99
 • Dagcrème gevoelige huid, 50ml, € 13.99

3 Comments on NIVEA Naturally Good nieuwe productlijn

 1. Miranda Aerts
  5 maart 2020 at 21:07 (5 maanden ago)

  Ik ben er benieuwd naar en dan vooral naar de geur. De vorige natural lijn vond ik te sterk, en niet lekker ruiken.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  5 maart 2020 at 07:08 (5 maanden ago)

  Ben hier zo benieuwd naar..,
  Het is mijn favoriete merk

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.