NOTD Catrice Another Pink Panther & Essence 101 Dalmations

Afgelopen donderdagochtend zat ik op mijn gemakje te genieten van een kop koffie op mijn werkplek, toen mijn oog opeens viel op twee nagellakjes die op mijn bureau stonden. Ze stonden temidden van een aantal andere lakjes, maar opeens zag ik een hele mooie combinatie voor ogen. Ik heb er ’s middags meteen een NOTD mee gemaakt, het is een combinatie van Catrice Another Pink Panther en Essence Black Dress and White Tie (de ‘101 dalmations’ topper). Zie hier het resultaat:

NOTD Catrice Another Pink Panther

NOTD Catrice Another Pink Panther

NOTD Catrice Another Pink Panther – Essence Black Dress and White Tie

Ik heb de Essence 101 Dalmations topper al een tijdje hier staan, maar kon er tot nu toe niet echt een geschikte combinatie-nagellak voor vinden. Geïnspireerd door de vele dalmatiërpuppy-foto’s die momenteel op mijn tijdlijn op Facebook verschijnen, combineerde ik hem met dit zacht zoete roze lakje uit de Catrice Crème Fresh collectie.

NOTD Catrice Another Pink Panther

Ik heb al eens eerder een lakje met witte en zwarte confetti-flakes laten zien, L’Oréal Paris Top Coat Confetti. Ik vind Essence Black Dress and White Tie net wat meer hebben: de flakes zijn wat groter, en de lak bevat een heel mooi, parelmoeren shimmertje wat de topper een speciale ’twinkeling’ geeft:

NOTD Catrice Another Pink Panther

Ik draag hier twee laagjes Catrice Another Pink Panther, met daaroverheen ook twee laagjes Essence ‘101 Dalmations’. Ik vind dat deze topper dat wel nodig heeft, omdat ik na één laagje de hoeveelheid flakes te weinig vind. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur, misschien vind jij het nu juist wel te veel.

NOTD Catrice Another Pink Panther

Ik draag geen topcoat over deze combinatie, en dat blijkt de topper ook niet nodig te hebben, want zonder beschermende topcoat hield hij het 4 dagen vol zonder te gaan chippen, en dat vind ik voor een budgetlakje uitstekend.

Catrice Another Pink Panther

Catrice Another Pink Panther behoort tot de tijdelijke Catrice Crème Fresh collectie, de Essence 101 dalmations topper behoort sinds dit voorjaar tot de vaste collectie van Essence.

4 Comments on NOTD Catrice Another Pink Panther & Essence 101 Dalmations

 1. Miranda Aerts
  18 maart 2014 at 19:14 (8 jaren ago)

  Mooie combinatie!
  Zet hem alvast op de kalender voor 21 april ♡!

  Beantwoorden
 2. Kayleigh
  18 maart 2014 at 11:33 (8 jaren ago)

  Wat een leuke combinatie! Staat erg mooi 🙂 En het past ook helemaal bij je site !

  Beantwoorden
 3. Deb
  18 maart 2014 at 08:11 (8 jaren ago)

  Leuk om deze lak met een roze pastel lak te combineren. De topcoat geeft een leuk en speels effect!

  Beantwoorden
 4. jori
  18 maart 2014 at 07:22 (8 jaren ago)

  Deze combi ga ik zeker proberen,heb ze beide staan,thanks voor de tip 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.