China Glaze Flirty Tankini: zomer op je nagels!

Eindelijk zomer in Nederland (nou ja, op dat inimini-dipje waar we nu in zitten na dan), dat vraagt om vrolijke zomerkleurtjes op je nagels. Toen ik vorige week lekker aan het window-shoppen was bij de China Glaze collectie van The Make Up Spot, werd mijn blik direct getrokken naar Flirty Tankini, één van de vrolijke kleurtjes uit de “Summerneons” limited edition collectie van 2012. Niet helemaal nieuw dus, maar ook dit jaar zijn neon-kleuren nog helemaal hip and happening, dus voegde ik China Glaze Flirty Tankini aan mijn winkelmandje toe.

China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Flirty Tankini is een felle, koraalkleurige lak met een heel klein shimmertje erin. Zo in het flesje vraag je je misschien af wat deze kleur in een neon-collectie doet, maar geloof me: hij knalt als een ware neon-professional van je nagels af!

China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Flirty Tankini: textuur en aanbrengen

Op bovenstaande foto’s draag ik een basecoat, drie laagjes China Glaze Flirty Tankini en een topcoat. Flirty Tankini is een enorm dun lakje, wat het lakken wel een beetje lastig maakt. De eerste keer liep de lak zo van mijn nagel af, omdat ik te veel gebruikte. Je moet echt dunne laagjes aanbrengen, daarom heeft hij ook drie laagjes nodig om te dekken. Nadeel hiervan is wel, dat het drogen langer duurt dan normaal gesproken, met twee laagjes.

China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Flirty Tankini

Om het neon-effect te versterken, draag ik op deze twee foto’s een laagje witte nagellak (gekocht bij Action, tip van @femketje via Twitter) onder Flirty Tankini, ook hier had hij drie laagjes nodig om mooi egaal te dekken. Nadeel van de witte basis is dat je dit bij de randjes ziet, door de dunne lak is het heel moeilijk om drie laagjes precies gelijk aan te brengen. Natuurlijk valt dit met het blote oog niet zo op als op de foto’s, maar de perfectionist in mij wil het gewoon strak hebben πŸ˜‰

China Glaze Flirty Tankini

China Glaze Flirty Tankini: houdbaarheid en prijs

Ondanks het feit dat China Glaze Flirty Tankini lastig aan te brengen is, ben ik blij dat ik hem aan mijn verzameling nagellak heb toegevoegd, ik word helemaal vrolijk van deze kleur. Zoals bij alle lakjes van China Glaze is de houdbaarheid prima, tot een dag of 4 Γ  5 houdt de lak zich uitstekend.

De nagellak van China Glaze vind je bij o.a. bij The Make Up Spot, ze kosten € 5,95 per stuk.

Draag jij in de zomer andere kleurtjes op je nagels dan in de winter?

 

3 Comments on China Glaze Flirty Tankini: zomer op je nagels!

 1. Jantje
  31 juli 2013 at 13:09 (9 jaren ago)

  Leuke armbandjes heb je om! Vind het een mooie nagellak, heb hier ook nog 1 van china glaze liggen maar nog nooit gebruikt /oeps. πŸ˜› Draag zowel bijna al mijn kleurtjes in de zomer/winter, maar de donker rode/paarse/bruine bewaar ik wel voor de winter.. Maar voor de rest, smeren maar!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 juli 2013 at 13:22 (9 jaren ago)

   Hahaha, ik ben wel aan het zoeken geweest Rieneke, maar ik kon geen leuke matchende vinden πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.