NOTD: China Glaze Heart of the Matter (Breast Cancer Awareness Collection 2012)

Vorige week liet ik jullie Hopeful zien, één van de lichte kleuren uit de Breast Cancer Awareness Collection van China Glaze. Vandaag is het de beurt aan een wat pittiger kleurtje: Heart of the Matter.

China Glaze Heart of the MatterHeart of the Matter is een mooie, warme fuchsia kleur die het prima doet bij de felle kleuren-trend van dit najaar. Twee laagjes geven een prima dekking en met een goede topcoat (ik gebruik altijd INM Out the Door) blijft hij zeker een paar dagen mooi. Een klein nadeel van dit soort kleuren vind ik het verwijderen ervan: de felroze kleur kruipt bij het verwijderen in mijn nagelriemen, waardoor ik flink moet boenen om er niet uit te zien alsof ik met mijn handen in de frambozenjam heb gezeten. Wellicht heeft iemand hier dé gouden tip voor?

China Glaze Heart of the MatterIk koop (o.a.) de nagellak van China Glaze bij Nailpolish Fashion. De lakjes van China Glaze kosten € 5,95. De verzendkosten van Nailpolishfashion vind je hier.

4 Comments on NOTD: China Glaze Heart of the Matter (Breast Cancer Awareness Collection 2012)

 1. Vera
  11 oktober 2012 at 14:58 (10 jaren ago)

  Nice!

  Okee, tip: zorg dat je wattenschijfje niet té nat is bij het verwijderen van je lak. Leg deze op je nagel, wacht een aantal tellen en veeg dan van de nagel af. Draai je watje een beetje en veeg opnieuw van de nagel af met een schoon stukje. Herhalen.

  Ben benieuwd of dit beter gaat, succes!

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 oktober 2012 at 16:58 (10 jaren ago)

   Bedankt voor de tip Vera. Als ik dit zo lees, dan denk ik dat het begin al fout gaat, ik doe namelijk altijd best veel nagellakremover op het wattenschijfje, waardoor de opgeloste nagellak natuurlijk overal heen “loopt”. Ik ga het snel uitproberen!

   Beantwoorden
    • Natasja
     28 oktober 2012 at 08:02 (10 jaren ago)

     Hoi Vera,

     Ik heb deze nagellak naderhand niet meer op gehad, maar ik gebruik nu wel minder nagellak remover dan voorheen. En ik merk dat dat net zo goed schoonmaakt, én dat de nagellakrestanten dan niet in mijn nagelriemen lopen. Binnenkort dé ultieme test als ik Heart of the Matter weer opdoe!

     Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.