NOTD: China Glaze Hopeful (Breast Cancer Awareness Collection 2012)

Het is weer oktober, traditiegetrouw is dat de maand waarin Stichting Pink Ribbon aandacht vraagt voor borstkanker. 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker en het is zelfs doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Jaarlijks krijgen 15.000 mensen de diagnose borstkanker (dit zijn er 41 per dag!) waarvan 3.200 het niet overleven. Die aandacht is dus niet voor niets. Dit jaar staat het thema “Leven tussen hoop en vrees” centraal.

Niet alleen Stichting Pink Ribbon zelf besteedt in deze maand veel aandacht aan borstkanker, ook veel grote merken dragen hun steentje bij. In de vorm van speciale producten, collecties of op een andere manier. Zo ook China Glaze. Ieder jaar brengt dit fijne nagellak-merk een speciale collectie uit rond oktober: de Breast Cancer Awareness Collection. Deze collectie bestaat dit jaar (hoe kan het ook anders) uit twaalf tinten roze, van heel lichtroze tot fel fuchsia, en twee glitter nagellakjes.

De komende vier weken laat ik je iedere donderdag een nagellak uit deze collectie zien. Vandaag is dat Hopeful, één van de nude kleurtjes uit de collectie. Hopeful is heel lichtroze, bijna wit te noemen. Desalniettemin een mooi kleurtje voor als je een dagje een wat minder opvallend kleurtje op je nagels wil dragen, of voor wanneer het niet gewenst is dat je een opvallende kleur draagt. De houdbaarheid is uitstekend: ik heb hem nu al vier dagen op zonder een spoortje van beschadigingen te zien. Maar eigenlijk ben ik niet anders gewend van China Glaze.

Ik koop (o.a.) de nagellak van China Glaze bij Nailpolish Fashion, een fijne webshop die letterlijk bij mij om de hoek zit. De lakjes van China Glaze kosten € 5,95. De verzendkosten van Nailpolishfashion vind je hier.

Had jij deze collectie al gespot? Wat is jouw favoriete lakje?

5 Comments on NOTD: China Glaze Hopeful (Breast Cancer Awareness Collection 2012)

 1. suus
  16 februari 2015 at 20:08 (7 jaren ago)

  Hallo,

  Ik wil graag deze kleur voor mijn klant, maar de site van nailpolishfashion doet ht niet. Ik zag het ook op beautyscene.nl. Zijn er nog meer groothandels die China Glaze hopeful verkopen?

  Groetjes Suus

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 februari 2015 at 20:14 (7 jaren ago)

   Nailpolishfashion bestaat inderdaad inmiddels niet meer. Ik heb even voor je gezocht, maar ik vind geen Nederlandse webshop die ze op voorraad hebben. Je zou eens een mailtje kunnen sturen naar info@themakeupspot.nl, misschien kunnen zij de kleur bestellen voor je. Succes met je zoektocht!

   Beantwoorden
   • suus
    16 februari 2015 at 20:50 (7 jaren ago)

    Hai Natasja,

    Harstikke bedankt voor je moeite. Ik ga zeker een mailtje sturen. Ik ga ook verder zoeken. Ken 2 groothandels die China Glaze verkopen maar helaas niet de Hopeful. Toch even mjn klant overtuigen voor een alternatief.

    Groetjes Suus

    Beantwoorden
 2. Vera
  4 oktober 2012 at 08:52 (10 jaren ago)

  Mooie collectie, maar dit is niet mijn favoriet helaas. Ik ben meer van de Hello Gorgeous, United en Heart of the Matter, maar deze staat wel mooi bij jou!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 oktober 2012 at 12:28 (10 jaren ago)

   Heart of the Matter (like! like!) staat voor volgende week op de planning 😉 Hopeful viel voor mij ook wat bleker uit dan verwacht, maar voor een kantoordag kan hij gelukkig prima.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.