NOTD: China Glaze Live, Love, Laugh (Breast Cancer Awareness Collection 2012)

Oktober loopt op zijn eind, dus is het tijd voor het laatste lakje uit de China Glaze Breast Cancer Awareness Collection 2012. Eigenlijk had ik een andere kleur voor je in gedachten, namelijk één van de twee glitterlakjes uit de collectie, United. Maar helaas was deze tijdelijk uitverkocht bij Nailpolish Fashion. Je houdt deze nog wel van me tegoed, zodra ik hem binnen heb, laat ik hem alsnog aan jullie zien.

China Glaze Live, Love, LaughDaarom is mijn keuze gevallen op Live, Love, Laugh. Zo op het oog een knallende cerise-roze kleur, eenmaal aangebracht zorgde deze lak voor meerdere verrassingen. Ten eerste droogt de lak (die heel dun van substantie is en daardoor vrij lastig aanbrengt) semi-mat op, zoals je kunt zien op de foto’s. Mijn ringvinger en pink heb ik zonder topcoat gefotografeerd, zodat je goed kunt zien hoe mat de lak is. Doordat de lak zo dun is, moest ik drie lagen aanbrengen voor ik tevreden was over het resultaat.

China Glaze Live, Love, LaughVerder blijkt Live, Love, Laugh eenmaal op je nagels heel anders van kleur dan uit het flesje. Bij de randjes kun je nog een beetje van de oorspronkelijke kleur terug zien, maar verder oogt hij toch echt rood. Een beetje jammer, ook omdat het daardoor heel moeilijk is om een egale kleur op je nagels te krijgen. Toch vind ik het absoluut geen miskoop, het blijft een lekker knallende kleur die bij vele gelegenheden te dragen is.

China Glaze Live, Love, LaughWat vond jij de mooiste kleur van de vier die ik je deze maand liet zien? Hopeful, Heart of the Matter, Dare to be Bare, of Live, Love, Laugh? Mijn favoriet is Heart of the Matter!

2 Comments on NOTD: China Glaze Live, Love, Laugh (Breast Cancer Awareness Collection 2012)

 1. Vera
  27 oktober 2012 at 23:17 (10 jaren ago)

  Huh.. wat valt ‘ie tegen.. 🙁 Ik ben echt teleurgesteld, jij ook zo te lezen..
  Heart of the Matter is dan toch mijn favoriet denk ik, op de voet gevolgd door Dare to be Bare. Maar als ik eerlijk mag zijn. vind ik de hele collectie niet echt spectaculair.. :-s Wel leuk, maar niet “wow!”.

  Beantwoorden
 2. Kim
  27 oktober 2012 at 15:45 (10 jaren ago)

  Heart of the matter vind ik dan het mooist. Het eerste lakje is me te licht en deze valt me qua kleur erg tegen. Ik houd van een lichte sparkle in mijn nagellak dus als het erop aankomt zou ik ze geen van drie kopen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.