NOTD: Kure Bazaar September

Afgelopen donderdag bedacht ik me opeens dat het bijna oktober is, en dat ik hier nog een prachtig nagellakje heb staan wat de naam ‘September’ draagt. Dus, op de laatste dag van september 2013 presenteer ik jullie: Kure Bazaar September!

Kure Bazaar September

Kure Bazaar is een Frans merk, wat geen agressieve stoffen als Formalhyde, Tolueen, en DBP in zijn nagellak stopt. Meer dan 85% van de ingrediënten van de nagellak is natuurlijk, zoals katoen, houtpulp, tarwe, maïs en aardappelen (is dat niet geweldig?) en verzorgende ingrediënten, en daarmee is Kure Bazaar niet alleen lief voor je nagels, maar ook voor het milieu. Nu denk je misschien: een bedrijf wat zo eco-bewust is, dat zal vast alleen maar saaie lakjes maken. Niets van dat alles, Kure Bazaar heeft een assortiment trendy en hippe kleuren, waarmee ze zich onderscheiden van andere merken.

Dit is de volledige ingrediëntenlijst van Kure Bazaar September:

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Isosorbide Dicaprylate/Caprate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Styrene/Acrylates Copolymer, Silica, Diacetone Alcohol, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Phosphoric Acid, Alumina.

Kure Bazaar September

Kure Bazaar September: daar is over nagedacht!

De nagellakjes van Kure Bazaar zitten in een vierkant, stijlvol glazen flesje met witte kunststof, tevens vierkante, dop. De grote dop kun je er echter afhalen, daaronder zit een smalle ronde dop, zodat de dop niet in de weg zit bij het lakken van je nagels.

Kure Bazaar September

Het kwastje van de Kure Bazaar nagellak is vrij breed, waarmee ik mijn nagels makkelijk en snel kan lakken. De nagellak is vrij dun, en brengt erg prettig aan.

Kure Bazaar September

Kure Bazaar September

Kure Bazaar September

Kure Bazaar September: dekkend in één laag!

De foto’s hierboven zijn gemaakt zonder flits. Ik draag hier een laagje basecoat, één (!!) laagje Kure Bazaar September, en daaroverheen een laagje INM Out the Door topcoat. Je leest het goed: deze kleur dekt gewoon prachtig in één laagje! Dat maak ik echt niet vaak mee, en ik heb toch al heel wat nagellak op mijn nagels gehad.

Kure Bazaar September

Kure Bazaar September

Kure Bazaar September

Kure Bazaar September: houdbaarheid

Hierboven nogmaals dezelfde foto’s, nu met flits. Kure Bazaar September is een kleur die tussen paars magenta en fuchsia in zit. Ik vind het een mooie, trendy maar ook sjieke kleur, die zijn naam eer aan doet.

De houdbaarheid van dit Kure Bazaar lakje is gemiddeld: chippen deed de lak niet bij mij, maar na een dag of 2 à 3 ontstond er wel wat tipwear. Ik vind dat geen probleem, want meestal wil ik na een paar dagen toch wel weer een ander kleurtje op mijn nagels. Het feit dat deze nagellak voor het grootste deel uit natuurlijke ingrediënten bestaat, maakt bovendien dat ik de gemiddelde houdbaarheid graag voor lief neem.

Kure Bazaar September

Kure Bazaar September

En tot slot nog een foto, genomen in de zon 🙂

Sinds kort zijn de nagellakjes van Kure Bazaar verkrijgbaar bij The Make Up Spot, ze kosten € 16,75 per stuk. Niet goedkoop, maar voor een bijzondere kleur maak ik graag eens een uitstapje naar een wat duurder merk.

Kende jij de nagellak van Kure Bazaar al? Heb je er zelf al eens een nagellak van gekocht?

6 Comments on NOTD: Kure Bazaar September

 1. Naomi
  1 oktober 2013 at 20:56 (9 jaren ago)

  Wauw wat heb jij een mooie nagels zeg! Ik wou dat de mijne zo waren, haha. En echt een super mooi kleurtje ook. Ik kende het merk nog niet!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2013 at 21:15 (9 jaren ago)

   Dankjewel voor het compliment! Ik ben er ook best een beetje trots op, zeker omdat ik tot een paar jaar geleden vreselijk op mijn nagels beet 🙂

   Beantwoorden
 2. Beautyjuf
  1 oktober 2013 at 19:15 (9 jaren ago)

  Wat een mooie kleur! 🙂

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  30 september 2013 at 21:43 (9 jaren ago)

  Een hele mooie kleur!

  Beantwoorden
 4. Esmée
  30 september 2013 at 19:44 (9 jaren ago)

  Ik kende het merk nog niet, maar het is een heel mooi lakje. x

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on NOTD: Kure Bazaar September

 1. […] Tijd voor een nieuw kleurtje op mijn nagels: September van Kure Bazaar. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.