NOTD: United van China Glaze

United China GlazeIn dit artikel beloofde ik jullie NOTD-foto’s van United van China Glaze, zodra ik deze binnen had. Afgelopen maandag kon ik mijn bestelling bij Nailpolish Fashion ophalen, ik kon niet wachten om United op te doen. Wat een prachtig glitterlakje!

Je kunt United over een ander lakje dragen, maar ook als “solo-lak” doet hij het uitstekend! Ik heb hier twee laagjes United op, zonder een andere kleur eronder. Is hij niet schitterend (letterlijk)?

(de eerste foto is zonder flits genomen, de laatste twee met flits)

United China Glaze

 

United China GlazeUnited China Glaze

Zeker met de feestmaand die voor de deur staat, merk ik dat ik meer en meer naar glitterlakjes neig.

Draag jij vaak glitter-nagellak? Of houd je het liever bij effen kleuren?

10 Comments on NOTD: United van China Glaze

 1. Demi
  16 mei 2013 at 15:52 (9 jaren ago)

  Hoi. Ik heb een manier gevonden om de glitter nagellak er gemakkelijker af te halen. Pak eerst een (oud) potje nagellak en lak even snel over de nagellak heen op je nagels, dan gaat het er veel makkelijker af.

  Beantwoorden
  • Natasja
   16 mei 2013 at 16:28 (9 jaren ago)

   Bedankt voor de tip Demi, die ga ik zeker uitrproberen!

   Beantwoorden
 2. Rozanne
  5 november 2012 at 21:11 (10 jaren ago)

  Moooie kleur is het! Ik heb precies zo’n soortgelijke kleur, van BK fashion nail color… Alleen ik vind het zooon grote ramp om het eraf te halen! Heb jij hier tips voor? xxx

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 november 2012 at 21:14 (10 jaren ago)

   Ik ben net ook een hele tijd bezig geweest om de glitters te verwijderen. De enige tip die ik heb: leg het watje met nagellak-remover op je nagel, druk dit een beetje aan en houd dit zo ongeveer een halve minuut. De remover trekt dan als het ware in de nagellak, en het verwijderen gaat iets makkelijker. Maar dΓ© Gouden Tip, daar ben ik ook nog steeds naar op zoek πŸ˜‰

   Beantwoorden
 3. Asmae
  4 november 2012 at 17:55 (10 jaren ago)

  Mooie nagellak! I love that glitters!

  Beantwoorden
 4. zonnebloem
  4 november 2012 at 12:25 (10 jaren ago)

  Ik ben erg van de transparante lak met iets van glitter erdoor. Dan bijt ik geen nagels meer. πŸ˜‰
  Deze vind ik heel mooi! Hoe blijft het zitten? (ik heb een lak van china glaze, make a spectacle maar die vliegt van mijn nagels af)

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 november 2012 at 14:15 (10 jaren ago)

   Deze blijft stukken beter zitten dan de “gewone” lakjes van China Glaze, ik heb deze drie dagen achter elkaar gedragen, zonder enig chipje.

   Beantwoorden
 5. Vera
  4 november 2012 at 12:05 (10 jaren ago)

  Ik hou van glitterlak, deze is ook heel mooi! Heb je hier trouwens een topcoat over gedaan? Ik heb het idee van niet, maar misschien glanst hij dan nΓ²g meer?

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 november 2012 at 14:16 (10 jaren ago)

   Hahaha, scherpe blik! Ik had mijn nagels gisteren gelakt, inclusief topcoat. Maar bij het fotograferen bleek dat er een paar nagels niet helemaal netjes genoeg naar mijn zin waren, dus heb ik er nog een laagje overheen gedaan (zonder topcoat, omdat het anders zo’n dikke laag werd).

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.