Nvey ECO Lipstick Tuscan 356

Een paar maanden geleden mocht ik kennis maken met het luxe eco make-up merk Nvey ECO. Ik had al heel veel goede verhalen over dit merk gehoord, maar mijn ervaring was niet zo heel goed (klik hier voor mijn review), het Eyeshadow Palette Gold Brown Sugar viel mij behoorlijk tegen. Omdat ik niet kon geloven dat zoveel mensen zo enthousiast zouden zijn over een merk wat kwalitatief niet goed was, besloot ik Nvey ECO een tweede kans te geven. Ik testte en review vandaag de Nvey ECO Lipstick Tuscan 356. Ben je benieuwd of deze mij beter bevalt of dat het ook een tegenvaller is, lees dan snel verder!

Nvey ECO lipstick

Nvey ECO Lipstick Tuscan

Nvey ECO Lipstick Tuscan heeft dezelfde verpakking als de andere Nvey ECO producten. De wit met groene opdruk maken meteen duidelijk dat het om een ‘groen’ merk gaat. Ik vind de combinatie met de zwart glanzende letters aan de zijkant erg mooi. Nvey ECO kiest hiermee in ieder geval voor een duidelijk herkenbare look, daar houd ik van.

Nvey ECO lipstick

Qua ingrediënten is de Nvey ECO Lipstick behoorlijk indrukwekkend. De eerste tien ingrediënten bestaan voornamelijk uit verzorgende oliën en was, zoals (biologische) Castor olie (ook wel Wonderolie genoemd), (biologische) Jojoba olie, (biologische) bijenwas, (biologische) Saffloer olie, (biologische) Carnaubawas, (biologische) Sheabutter en Candelila was. Niet voor niets belooft Nvey ECO met deze lipstick voedende eigenschappen voor zachte en verzorgde lippen.

Nvey ECO lipstick

Ik koos voor nummer 356, dit is de kleur Tuscan. Nvey ECO Lipstick is verkrijgbaar in 18 verschillende, prachtige kleuren.

Nvey ECO lipstick

De huls van de Nvey ECO Lipstick is glanzend zwart met zilverkleurige en groene opdruk. Het ziet er vrij eenvoudig uit, op zich had het van mij best iets spannender gemogen, aangezien het hier om een luxe lipstick gaat met navenante prijs.

Nvey ECO lipstick

Nvey ECO Lipstick Tuscan is een oranjebruine, warme kleur. De lipstick ziet er op de foto een beetje vlekkerig en droog uit, maar zo is hij in real life absoluut niet. Hij voelt ontzettend zacht en romig aan op mijn lippen, en geeft ze echt extra verzorging tijdens het dragen, wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind. De lipstick van Nvey ECO heeft zo’n echte ouderwetse lipstickgeur, maar dan heel subtiel.

Nvey ECO lipstick

Qua pigmentatie is het ook dik in orde: de lipstick heeft een mooie intense kleur met een subtiele glans. Ik ben momenteel erg van de matte lipsticks, maar ik vind dit toch ook wel een plaatje van een lipstick hoor! Ook qua kleur ga ik hiermee helemaal uit mijn comfortzone, het is een keer geen nude of knalkleur. Met als resultaat meteen een heel andere uitstraling:

Nvey ECO lipstick

Veel lipsticks met zoveel verzorgende ingrediënten als deze Nvey ECO Lipstick glijden binnen no-time van je lippen, houdbaarheid en verzorging gaan bij een lipstick meestal niet samen. Maar ook op dat vlak scoort deze Beauty hoog: pas na de lunch (en een paar koppen koffie en een tussendoortje) hoef ik mijn lipstick bij te werken. Met een prijs van € 25,99 valt de Nvey ECO Lipstick natuurlijk in de categorie ‘dure make-up’, maar ik vind dat hij die prijs absoluut waard is, dit is echt een lipstick van hoge kwaliteit!

In de webshop van SoloBioMooi vind je het complete assortiment Nvey ECO make-up, een soort van snoepwinkel voor de liefhebber van mooie natuurlijke make-up.

Waar moet een lipstick voor jou aan voldoen om perfect te zijn?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

8 Comments on Nvey ECO Lipstick Tuscan 356

 1. Astrid
  23 april 2016 at 23:19 (6 jaren ago)

  De kleur staat je heel mooi, natuurlijk en toch een tikje glossy. Fijn dat hij ook zo lang blijft zitten!

  Beantwoorden
 2. Roos
  23 april 2016 at 20:31 (6 jaren ago)

  Prachtige kleur, het staat je erg goed en is anders dan de’normale’tinten die je draagt. Fijn ook dat hij lekker lang blijft zitten want dan heb je er ook lekker lang wat aan. Fijne review 🙂

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  23 april 2016 at 18:22 (6 jaren ago)

  Hij kleurt mooi bij je haar, staat je goed!

  Beantwoorden
 4. Annette
  23 april 2016 at 17:55 (6 jaren ago)

  Mooie kleur, ik zie toch steeds meer bruinige lipsticks verschijnen. Was lang een no-go maar ben blij dat het weer een beetje terug komt. Ik houd er wel van.

  Beantwoorden
 5. Mireille Mommers
  23 april 2016 at 16:27 (6 jaren ago)

  Mooie kleur, warm en elegant

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  23 april 2016 at 16:16 (6 jaren ago)

  De kleur staat je erg mooi!
  Van dit merk ken ik niets.
  Ben er nu wel zelf erg benieuwd naar….

  Beantwoorden
 7. Jacqueline
  23 april 2016 at 14:34 (6 jaren ago)

  Ik vind het een hele mooie kleur. Staat je goed. Ik zet hem op mijn wishlist.

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  23 april 2016 at 14:20 (6 jaren ago)

  Gelukkig bevalt deze lipstick je goed, het palette toen niet toch? Ik vind de kleur goed bij jou staan, maar voor mezelf vind ik het niets. Van dit merk ben ik wel heel benieuwd naar de primer!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.