NVEY ECO: Luxueuze, biologische make-up

Luxueuze, biologische make-up van topkwaliteit. Dat is NVEY ECO. Deze make-up is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar via Yaviva: dé groothandel in biologische, verantwoorde en eco cosmetica.

NVEY ECO

NVEY ECO

NVEY, afgeleid van het Engelse ‘envy’ betekent benijden, of jaloers zijn op. Want dat is precies wat er gebeurt met de vrouwen die de luxe, biologische make-up van dit Australische merk dragen. NVEY ECO maakt biologisch gecertificeerde make-up die fashion en natuur op een perfecte manier combineert. De lijn bestaat uit luxueuze producten, gemaakt van de beste ingrediënten en zijn geweldig in het gebruik.

NVEY ECO

NVEY ECO richt zich op de veeleisende consument die op zoek is naar een duurzame levensstijl. Het assortiment is breed: van foundations, lipsticks en eyeliners tot kwasten om de make-up zo aan te brengen dat deze de hele dag mooi blijft. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige pigmenten die elke vrouw laat stralen. De producten zijn niet alleen geweldig voor de gebruiker, maar ook voor onze planeet.

NVEY ECO

NVEY ECO

NVEY ECO is het eerste luxe cosmeticalabel dat 100% biologisch gecertificeerd is volgens de strenge richtlijnen van NATRUE. De producten doen absoluut niet onder voor de topmerken in de reguliere make-up. Maar het grote voordeel is dat NVEY ECO volledig biologisch is. Dit merk laat zien dat biologisch of natuurlijk geen synoniemen zijn voor saaie kleuren en slechte kwaliteit. Bij het produceren van de NVEY ECO producten worden geen parabenen, petrochemische stoffen of synthetische geuren gebruikt, maar uitsluitend biologische ingrediënten zoals bijvoorbeeld bijenwas, rozenblad- of jojoba-olie. Ook voor de samenstelling van de kleuren worden uitsluitend natuurlijke pigmenten gebruikt. En als vanzelfsprekend wordt de make-up niet op dieren getest!

NVEY ECO

De make-up van NVEY ECO is onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi en salon / (web)winkel Indisha.

2 Comments on NVEY ECO: Luxueuze, biologische make-up

 1. chucky1012
  30 mei 2015 at 16:43 (7 jaren ago)

  Het ziet er mooi uit.
  Jammer dat het niet hier te koop is.
  Fijn dat je verzorgend werkt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.