NYC Expert Last Lip Lacquer

Sinds begin deze maand ligt er een nieuw product in het NYC schap: de NYC Expert Last Lip Lacquer. Deze heeft de intense kleur van een lipstick, maar voelt als een lipgloss. Ik viel als een baksteen voor dit mooie lipproduct, en laat je vandaag drie van de in totaal zes verkrijgbare kleuren zien.

NYC Expert Last Lip Lacquer

NYC Expert Last Lip Lacquer

NYC Expert Last Lip Lacquer

De NYC Expert Last Lip Lacquer voelt niet alleen als een lipgloss, de verpakking en de manier van aanbrengen zijn dat ook. Qua looks doen ze heel erg denken aan de Rimmel Apocalips, deze waren volgens mij als eerste met dit type product. NYC belooft met de Expert Last Lip Lacquer een lipproduct met een intense kleur, wat makkelijk aan te brengen is, lang mooi blijft op de lippen รฉn wat de lippen hydrateert. Voor het laatste zorgen verzorgende ingrediรซnten als castor olie, vitamine E en zijdepoeder.

NYC Expert Last Lip Lacquer

De Lip Lacquer heeft een kleine, zachte sponsapplicator die het aanbrengen van de Lip Lacquers heel eenvoudig en nauwkeurig maakt.

NYC Expert Last Lip Lacquer

NYC Expert Last Lip Lacquer

Hierboven zie je de swatches van de kleuren, van links naar rechts: 204 Central Park Passion, 203 Fidi Fuchsia en 400 Big City Berry (boven zonder flits, onder met flits).

Zoals je ziet, is de pigmentatie echt ge-wel-dig, en de textuur is lekker vol en romig, met een prachtige glans. De NYC Expert Last Lip Lacquer heeft een zoete snoepjesgeur: ik vind het een heerlijke geur.

Zoals ik al zei, gaat het aanbrengen heel makkelijk en heel nauwkeurig. De NYC Expert Last Lip Lacquer voelt heel prettig aan op mijn lippen: niet plakkerig, en ik voel duidelijk de verzorgende werking. Ook na een paar uur dragen voelt het nog steeds aangenaam, de Lip Lacquer droogt mijn lippen niet uit. De houdbaarheid is ontzettend goed: pas na de lunch hoef ik mijn lippen bij te werken. Ik vind dat echt super voor een product als dit, en zeker voor deze prijs.

Ik ervaar eigenlijk maar twee minpuntjes aan de NYC Expert Last Lip Lacquer: de eerste is dat door de romige textuur de gloss snel aan je tanden blijft hangen. Het is dus belangrijk om na het aanbrengen de binnenkant van je lippen even goed ‘af te happen’ op een tissue, dan is dit probleem opgelost. Het tweede puntje is dat vooral de fellere kleuren in de fijne lijntjes rond mijn lippen trekken. Dit is te voorkomen door voor het aanbrengen wat primer rond je mond aan te brengen, waardoor de fijne lijntjes worden opgevuld, en er dus geen of minder Lip Lacquer in kan trekken.

Hieronder laat ik je foto’s zien, op de eerste foto draag ik niets op mijn lippen (dit is de look met het Sleek iDivine Arabian Nights palette van eerder deze week), daaronder in dezelfde volgorde als de swatches hierboven de NYC Expert Last Lip Lacquer: Central Park Passion, Fidi Fuchsia en Big City Berry.

NYC Expert Last Lip Lacquer

NYC Expert Last Lip Lacquer

NYC Expert Last Lip Lacquer

NYC Expert Last Lip Lacquer

Ik vind de NYC Expert Last Lip Lacquers echt geweldige producten, ondanks de twee kleine minpuntjes (die vrij eenvoudig op te lossen/te voorkomen zijn). De prijs-kwaliteitverhouding is geweldig, ze kosten slechts โ‚ฌ 3,49 per stuk. Je vindt ze in het schap van NYC, als je liever online bestelt, kun je terecht in de webshop van Kruidvat.

Heb jij deze nieuwe NYC producten al gezien in de winkel?

7 Comments on NYC Expert Last Lip Lacquer

 1. Bianca
  25 augustus 2014 at 07:14 (8 jaren ago)

  Wat een super pigmentatie, heel mooi x

  Beantwoorden
 2. Mirte
  23 augustus 2014 at 19:47 (8 jaren ago)

  De kleuren staan je erg mooi!

  Beantwoorden
 3. Modenise.nl
  23 augustus 2014 at 13:14 (8 jaren ago)

  Staat je prachtig!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  23 augustus 2014 at 09:12 (8 jaren ago)

  Mooi! Vooral Fidi Fuchsia vind ik prachtig. Moet straks nog even naar Kruidvat, en zit te denken om toch even naar Alkmaar te fietsen, groot filiaal met NYC. (het schijnt droog te blijven straks… hihi)

  Beantwoorden
 5. Nicole
  23 augustus 2014 at 08:36 (8 jaren ago)

  Ondanks dat het niet mijn kleuren zijn vind ik ze prachtig!!
  Ze staan je mer dan goed.

  Beantwoorden
 6. Jori
  23 augustus 2014 at 08:08 (8 jaren ago)

  Wat een mooie kleuren lipstick,gloss,ik ga zeker even kijken bij het Kruidvat. Dankjewel voor deze leuke revieuw weer ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.