NYC Nagellaknieuws

Je hebt het misschien deze week al gezien bij het Kruidvat: een mega-grote display van NYC met maar liefst 50 verschillende kleuren nagellak. Een gedeelte hiervan zit reeds in het bestaande assortiment, het andere gedeelte betreft nieuwe, tijdelijk verkrijgbare kleurtjes. De display is verdeeld in verschillende vakken, met allemaal namen die betrekking hebben op New York, zoals Central Park, Soho en Wall Street. Echt ontzettend leuk bedacht! Omdat de nagellakjes van NYC ook nog eens bijzonder aantrekkelijk geprijsd zijn, heb ik wat lakjes gekocht, die ik in dit artikel aan je laat zien.

NYC nagellaknieuws

De nagellak-collectie van NYC bestaat uit twee verschillende lakjes: In a NY Minute, een sneldrogende lak die €2,49 kost, en de Expert Last, een langhoudende nagellak die € 2,99 kost. Van de eerste kocht ik vier kleurtjes uit het vak “Nolita”: 032 Blanco, 035 Cupcakes and Latte, 038 Blue Lita en 040 Catwalk Queen (allemaal Limited Editions). Van de Expert Last Nail Polish kocht ik uit het vak “Upper West Side” kleur 251 Bubblegum Pink uit het bestaande assortiment, en uit het vak “Brooklyn” kleur 144 Purple groove, een limited edition.

Alle kleurtjes heb ik in twee laagjes aangebracht. Niet iedere kleur dekt daarbij helemaal voldoende, maar drie laagjes vind ik persoonlijk een té dikke laag worden, dat vind ik gewoon niet mooi.

NYC 032 Blanco

032 Blanco is, zoals de naam al aangeeft, een wit lakje. Ik ben normaal nooit zo van de witte nagellak, omdat je al snel een Tipp-ex idee krijgt met witte lak op je nagels, maar omdat Blanco een heel mooi shimmertje heeft, én omdat mijn handen nu best een lekker kleurtje hebben, durfde ik het wel aan. En ik heb er geen spijt van, ik vind hem mooi!

NYC 035 Cupcakes and Latte

035 Cupcakes and Latte is een heel mooi, naar oudgroen neigend, lakje. Je weet wel, de grijs-groene kleur die veel keukens vroeger hadden. Je ziet dat hij nét niet helemaal dekt met twee laagjes, wil je hem helemaal dekkend hebben, heeft hij dus een 3e laagje nodig.

NYC 038 Blue Lita

038 Blue Lita is een bijna ijsblauwe kleur, met een koele ondertoon. Ik vind hem heel fris staan, en past natuurlijk prima in de zomer. Deze heeft aan twee laagjes voldoende.

NYC 040 Catwalk Queen

040 Catwalk Queen is een perzikkleurig lakje, wat het ook goed doet in de zomer. Op een paar kleine plekjes na, dekt deze in 2 laagjes. Catwalk Queen heeft, net als Cupcakes and Latte en Blue Lita een crème finish.

NYC 251 Bubblegum Pink

251 Bubblegum Pink is een lekker knallend roze kleurtje met een jelly-achtige finish. Hij brengt prettig aan, en heeft aan twee laagjes voldoende. Me like!

NYC 144 Purple groove

144 Purple groove is een mooie donkerpaarse kleur met zilveren, roze en blauwe shimmertjes, heel subtiel. Ik vind het echt al een kleurtje voor het najaar.

Hoewel de kwastjes van de In a NY Minute lakjes wat breder zijn dan die van de Expert Last Nail Polishes, vind ik de laatste prettiger aanbrengen. Het lijkt wel of de lakjes van In a NY Minute té snel drogen, waardoor het lastig is om het tweede laagje netjes aan te brengen. Verder ben ik over de lakjes van NYC erg tevreden: de houdbaarheid is prima (de Expert Last nagellakjes blijven uiteraard wat langer mooi dan de In a NY Minute lakjes) en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. En NYC heeft vaak net weer andere kleurtjes dan Essence en Catrice.

Heb jij dit display al gespot bij jouw Kruidvat? En heb je ook al wat nieuwe kleurtjes gekocht?

4 Comments on NYC Nagellaknieuws

 1. Robin
  9 augustus 2013 at 16:55 (9 jaren ago)

  Nog niet gezien. Die witte dekt geweldig!

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  8 augustus 2013 at 22:42 (9 jaren ago)

  Op de witte na vind ik ze allemaal erg leuk, vooral Catwalk Queen! Niet duur ook, al heb ik voorlopig een no-buy, dus misschien koop ik ze over een tijdje wel!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  8 augustus 2013 at 16:38 (9 jaren ago)

  Mooie nagellakjes, die roze is erg mooi en die paarse ga ik zelf nog even kopen 😉

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on NYC Nagellaknieuws

 1. […] draag ik China Glaze On the Horizon Flock Together over Blue Lita van NYC. Dit geeft een wat speelser effect, ik vind het net gekleurde […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.