OGX Gravity-defying & Hydration + O2 haarverzorging

Als blogger, maar ook gewoon als vrouw word ik blij van beautyproducten die doen wat ze beloven. Maar als ze daarbovenop nog een mooi extraatje hebben, is dat natuurlijk nóg leuker. En dat is precies wat ik ervaarde met de producten uit de OGX Gravity-defying & Hydration + O2 haarverzorgingslijn. Nieuwsgierig naar dat extraatje? Lees dan zeker even verder!

OGX Gravity-defying & Hydration + O2OGX Gravity-defying & Hydration + O2 collectie

De producten uit de OGX Gravity-defying & Hydration + O2 collectie zijn speciaal ontwikkeld om het haar volume en veerkracht te geven. Doffe en futloze lokken komen weer tot leven, zo is de belofte. De producten liften en hydrateren het haar, en zorgen ervoor dat het haar niet uitdroogt. Met de winter in aantocht, wanneer mijn haar vaak wat futlozer is dan in de zomermaanden, kan mijn haar wel een beetje boost gebruiken!

OGX Gravity-defying & Hydration + O2OGX Gravity-defying & Hydration + O2 shampoo

Tot ongeveer anderhalf jaar geleden waste ik mijn haar iedere dag. Maar op een gegeven moment ben ik het om de andere dag gaan wassen, en ondanks het feit dat ik iedere dag wel wat stylingproducten gebruik, bevalt dat prima. De shampoo uit de OGX Gravity-defying & Hydration + O2 lijn maakt het haar schoon, maar verzorgt het tegelijk, en houdt het natuurlijke vocht in het haar vast.

OGX Gravity-defying & Hydration + O2De shampoo bevat onder andere zuurstof, liposomen en andere antioxidanten en vitamines A, B, C en E. Kruipbramen-extract geven deze ingredënten een extra boost, en geven het haar een lichte hydratatie.

OGX Gravity-defying & Hydration + O2OGX Gravity-defying & Hydration + O2 Conditioner

Na het wassen van mijn haar gebruik ik altijd een conditioner of haarmasker. Sinds ik mijn haar om de andere dag was, moet ik het met de meeste shampoos wel twee keer wassen om het echt goed schoon te krijgen. En dat is ook het geval bij de OGX Gravity-defying & Hydration + O2 lijn. Na mijn haar twee keer gewassen te hebben, breng ik de conditioner aan. Deze laat ik een paar minuten inwerken, en ondertussen scheer ik mijn benen en oksels. En regelmatig doe ik ondertussen ook nog een gezichtsmaskertje 🙂 #multitasking

OGX Gravity-defying & Hydration + O2De conditioner bevat verschillende verzorgende oliën, en dezelfde formule op basis van Zuurstof en Kruipbramen als de shampoo. Alle producten van OGX zijn overigens vrij van parabenen en SLS/SLES, en zijn niet getest op dieren. Alle verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, en dragen het Earth Friendly Environmental Packaging logo.

OGX Gravity-defying & Hydration + O2Werking… en het extraatje!

Ik ben erg tevreden over de werking van de OGX Gravity-defying & Hydration + O2 producten. De shampoo maakt mijn haar (in twee keer wassen, maar het waarom legde ik hierboven al uit) uitstekend schoon. De conditioner die ik daarna gebruik, zorgt ervoor dat mijn haar goed doorkambaar is, zacht aanvoelt maar wel gewoon goed te stylen is. Over het volume-effect kan ik niet echt iets zeggen, omdat ik al dik en veel haar van mezelf heb. Op regenachtige dagen merk ik echter wel dat het minder futloos is, en haar veerkracht en soepelheid gewoon behoudt.

En dan over het extraatje waar ik het in het begin van het artikel al over had. De producten van OGX staan sowieso bekend om hun heerlijke, soms exotische geuren. Maar deze lijn heeft veruit de lekkerste geur die ik tot nu toe rook. De geur is zó lekker, dat ik er wel een parfum van zou willen! Serieus, als ik halverwege de dag mijn hoofd draai en de lekkere geur ruik, denk ik soms: wie heeft er zo’n lekker parfum op? Tot ik besef dat het mijn eigen haar is. De geur is bloemig en fris tegelijk, en maakt het gebruik van de producten nóg aangenamer.

De OGX Gravity-defying & Hydration + O2 producten kosten € 10,99 per stuk, er is tevens een Weightless Oil Lifting Tonic verkrijgbaar. Je vindt de producten bij Kruidvat, Trekpleiser, DA, DIO en de betere zelfstandige drogist. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on OGX Gravity-defying & Hydration + O2 haarverzorging

 1. bychristiana
  11 november 2017 at 10:15 (7 maanden ago)

  haha, leuk dat jij maskertjes echt onder de douche opdoet;-) Dat is inderdaad multi-tasking zeg! Oef, nu ben ik wel benieuwd naar de geur.Ik heb het ook hoor met bepaalde producten, dan zou ik daar best een parfum of bijvoorbeeld een kaars van willen hebben;-)

  Beantwoorden
 2. Babs
  10 november 2017 at 22:02 (7 maanden ago)

  Dit klinkt wel heel goed! Ik wil echt een keer shampoo van dit merk proberen en deze ga ik zeker onthouden. Al is het alleen al om de geur 🙂

  Beantwoorden
 3. Marije
  10 november 2017 at 07:57 (7 maanden ago)

  Dit merk staat dus echt op mijn lijstje om te testen en nu helemaal.

  Erg benieuwd naar de geur.

  Beantwoorden
 4. Jolanda
  10 november 2017 at 07:50 (7 maanden ago)

  Oehhh klinkt perfect. Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar de geur.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  10 november 2017 at 06:10 (7 maanden ago)

  Klinkt erg goed!
  Dit merk is ook te koop bij shops voor Afro kapsels….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.