OGX Limited Edition Holiday Collection

Rond deze tijd van het jaar vliegen de Kerstige Limited Editions je om de oren. Of het nou om verzorgingsproducten of make-up gaat, vrijwel ieder redelijk groot merk brengt wel een speciale Kerstcollectie uit. Behalve haarverzorgingsmerken, die blijven op dat gebied een beetje achter. Maar daar komt dit jaar verandering in, met de OGX Limited Edition Holiday Collection. Deze lijn bevat drie sets shampoo en conditioner in heerlijke winterse geuren, waarvan ik je de (denk ik) lekkerste laat zien!

OGX Limited Edition Holiday CollectionOGX Limited Edition Holiday Collection

Ik was direct enthousiast toen ik het persbericht over de OGX Limited Edition Holiday Collection ontving. Omdat ik a) in de afgelopen maanden groot fan ben geworden van het merk. En b) het natuurlijk ontzettend leuk is dat er een haarverzorgingsmerk is wat een speciale Kerst Limited Edition uitbrengt. De drie verkrijgbare seizoensduo’s zijn Opulent Hydration + Champagne Fizz Shampoo & Conditioner, Decadent Hydration + Vanilla & Chai Spice Shampoo & Conditioner en Dreamy Hydration + Pink Sugar Plum Shampoo & Conditioner. En hoewel alle drie de geuren me heerlijk lijken, deed ik een klein vreugde dansje toen bleek dat ik de Pink Sugar Plum set had ontvangen. Mijn favoriete Kerstige geur, jeeeej!

OGX Limited Edition Holiday CollectionOGX Dreamy Hydration + Pink Sugar Plum Shampoo & Conditioner

De Dreamy Hydration + Pink Sugar Plum shampoo en conditioner uit de OGX Limited Edition Holiday Collection bieden je haar de uitstekende verzorging die ik inmiddels gewend ben van dit merk. Gecombineerd met de heerlijke zoete, warme, roze geurencombinatie van sappige pruimen, pioenrozen en zoete kokosnoot. Oh la la, wat een sublieme combinatie!

OGX Limited Edition Holiday CollectionNet als alle andere shampoos van OGX bevat de Pink Sugar Plum shampoo geen SLS of SLES, die je hoofdhuid kunnen irriteren. De shampoo schuimt desondanks uitstekend. Net als bij de meeste shampoos moet ik mijn haar twee keer wassen om het goed schoon te krijgen. Daar moet ik dan wel bij vermelden dat ik mijn haar om de andere dag was, haarlak gebruik én heel dik en veel haar heb. Na het wassen en uitspoelen voelt mijn haar schoon aan en ruikt heerlijk, en is redelijk doorkambaar. Maar dat laatste heb ik slechts één keer getest, om te kijken wat voor effect de shampoo alleen had op mijn haar. Want eigenlijk gebruik ik altijd een conditioner of haarmasker na het wassen. Ook weer vanwege mijn dikke, stugge haar.

OGX Limited Edition Holiday CollectionOGX Pink Sugar Plum Conditioner

Ik vind het gebruik van een conditioner altijd al erg fijn. Maar in het geval van deze OGX Limited Edition Holiday Collection is het bijna letterlijk de kers op de taart. Een conditioner zorgt er niet alleen voor dat mijn haar beter doorkambaar is. Ook houdt het mijn haar pluisvrij tot de volgende wasbeurt, en maakt het zacht en glanzend.

OGX Limited Edition Holiday CollectionDe conditioner bevat helaas wel dimethicone, een siliconensoort. Maar waar dit bij veel conditioners voor een te duidelijk voelbaar laagje over het haar zorgt, is dat hier gelukkig niet het geval. De conditioner maakt mijn haar lekker zacht, maar het blijft wel goed handelbaar en in model te brengen.

OGX Limited Edition Holiday Collection Werking en verkrijgbaarheid

Het begint een beetje saai te worden, maar ook over de OGX Limited Edition Holiday Collection ben ik dik tevreden. De texturen zijn helemaal prima en fijn in gebruik, vooral de wat dikkere conditioner voelt heerlijk aan bij het aanbrengen. De shampoo maakt mijn haar uitstekend schoon, en de conditioner zorgt ervoor dat het goed doorkambaar en handelbaar is. Een heel prettige bijkomstigheid is de hemelse zoete geur, die zelfs een paar uur na het douchen nog voorbij waait als ik mijn hoofd beweeg. Ik denk dat ik hiervan nog wel een extra set ga kopen, zodat ik ook de komende maanden nog kan genieten van dit lekkers!

De OGX Limited Edition Holiday Collection sets kosten € 19,95 per set en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, DA, DIO en de betere zelfstandige drogist. Meer informatie over alle producten vind je op de website. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

8 Comments on OGX Limited Edition Holiday Collection

 1. Deb
  6 december 2017 at 21:11 (9 maanden ago)

  Dit klinkt heel erg goed! Ik ben ook sinds een paar maanden fan van OGX en heb mijn eerste shampoo & conditioner van dit merk alweer bijna opgemaakt. Dus komen deze sets goed van pas.. ga er binnenkort even een uitzoeken. Ben benieuwd voor welke ik uiteindelijk zal vallen. Deze Pink Sugar Plum zou best ook eens iets voor mij kunnen zijn als het niet té zoet is.

  Beantwoorden
 2. mireille
  3 december 2017 at 21:22 (9 maanden ago)

  Ik ga ze morgen halen. Klinkt zo heerlijk en shampoo heb ik niet in mijn eigen winkeltje.

  Beantwoorden
 3. Natascha - Beautyopinie
  3 december 2017 at 14:42 (9 maanden ago)

  oeh, dit klinkt weer voortreffelijk! Ik ben ook al zo’n fan van dit merk maar deze had ik nog niet gespot. Even snuffelen als ik bij de drogist ben komende week 😉

  Beantwoorden
 4. Babs
  3 december 2017 at 12:47 (9 maanden ago)

  Ik heb nog steeds niks geprobeerd van dit merk.. en iedere keer als ik een review lees wil ik het kopen. Ik vind deze shampoo’s altijd zo goed uit de bus komen, heerlijk!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  3 december 2017 at 10:02 (9 maanden ago)

  Haha, leuk is dat hè, dat je die zalige geur zo lang in je haar blijft ruiken. Als je dan buiten loopt en de wind waait er doorheen….MMMMMMM!

  Beantwoorden
 6. Miranda
  3 december 2017 at 09:46 (9 maanden ago)

  Wat een mooie set! Helemaal jouw geur én kleur 🙂

  Beantwoorden
 7. Marije
  3 december 2017 at 09:19 (9 maanden ago)

  Klinkt weer als een fijn product. Wordt nu toch echt tijd dat ik eens wat ga testen.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  3 december 2017 at 07:19 (9 maanden ago)

  Ik hou van dit merk en deze nieuwe haarverorgingsproducten ken ik niet dus zal ik dit zeker gaan kopen….
  Om mijn kapsel een flinke boost te geven zodat het blijft glanzen en pluisvrij zal zijn…..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.