One of my favourites: Happy Hippy showergel van Lush

Hoewel ik het enorm leuk vind om steeds weer nieuwe verzorgingsproducten en make-up uit te proberen, zijn er producten die een vast plaatsje op de badkamer hebben veroverd. De producten uit deze “harde kern” vind ik zo fijn, dat ik ze regelmatig gebruik, tussen alle nieuwigheden door. De reden waarom ik steeds weer terug pak naar deze producten, kan zijn omdat ik ze zo lekker vind ruiken, omdat ze mijn huid zo goed verzorgen of gewoon: omdat ik er geen afscheid van kan/wil nemen.

Lush Happy Hippy

Eén van deze producten is Happy Hippy showergel van Lush. Ik weet nog precies wanneer ik kennismaakte met Happy Hippy: toen de nieuwe website van Lush Nederland werd gelanceerd, kregen de eerste tien (?) klanten een flesje Happy Hippy van 100 gram bij hun bestelling. En ik was één van de gelukkigen! Ik was meteen groot fan van de geur, ik ben dan ook heel erg zuinig geweest op het flesje. Volgens de beschrijving ruikt Happy Hippy naar roze grapefruit, je zou dan misschien een bittere geur verwachten. Niets is minder waar: Happy Hippy ruikt fris en zacht tegelijk. Ik ruik er ook erg goed de Bergamot essentiële olie in: een heerlijke warme geur.

Naast roze grapefruitsap en Bergamot essentiële olie bevat Happy Hippy de volgende ingrediënten:

Water (Aqua), Grapefruit sap, roze, vers (Citrus paradisi), Natriumlaurylethersulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Wierookolie, essentiële (Boswellia carterii), Melkzuur (Lactic Acid), Limonene (*Limonene), Parfum (Perfume), Methylparabeen

Lush Happy Hippy

Ik gebruik Happy Hippy als ik toe ben aan een oppepper, bijvoorbeeld na een zware werkdag. De combinatie van grapefruit en bergamot zorgt ervoor dat ik opkikker, maar tegelijk ook ontspan. Happy Hippy is vrij dik qua substantie, en geeft een lekker romig schuim. De geur blijft best lang hangen op mijn huid, behalve natuurlijk als ik na het douchen een bodylotion of –crème in een andere geur gebruik. Maar dat doe ik eigenlijk nooit na douchen met Happy Hippy, ik vind het zonde van de geur. Door de dikke substantie en het rijke schuim is Happy Hippy redelijk zuinig in gebruik, ik doe met een fles van 250 gram zo’n 2 à 3 maanden (maar ik gebruik hem dan niet iedere dag).

Happy Hippy showergel is te koop in de webshop en de winkels van Lush, en is er in 3 formaten: 100 gram voor € 6,60, 250 gram voor € 12,70 en 500 gram voor € 19,30.

Heb jij ook zo’n favoriet, die je altijd op je badkamer hebt staan?

Comments are closed.