It’s beginning to look a lot… – ons huis in kerstsfeer

De afgelopen twee dagen was ik vrij, en dat heb ik meteen aangegrepen om het huis in Kerstsfeer te brengen. De boom stond al sinds zondag binnen, maar mocht eerst even acclimatiseren voor hij versierd werd πŸ˜‰ Het leek me wel een leuk idee om jullie wat foto’s te laten zien van onze Kerstboom en versieringen. Geen hoogstaande styling-plaatjes (al droomde ik er vroeger altijd wel van om ons huis door een stylist in Kerst-sfeer te laten brengen, hihihi!), maar gewoon gezellige hoekjes en dingetjes. Kijk je mee?

Kerstfeer

Kerstsfeer

Ons huis in Kerstsfeer – 2014

Jarenlang hebben we een kunstkerstboom gehad, sinds een jaar of drie hebben we een echte, eindelijk! Vind ik toch wel meer sfeer hebben dan zo’n bouwpakket. We hebben toen meteen nieuwe versieringen gekocht: van blauw en goud naar zilver en paars. De kleden op de bank had ik netjes gedrapeerd voor de gezelligheid, maar toen Benthe gistermiddag thuiskwam van haar logeerpartijtje, klom ze meteen in de bank en ging er liggen slapen. Terwijl ze echt nΓ³Γ³it in de bank ligt…

Kerstsfeer

Voor Sinterklaas had ik wat geurkaarsen van Yankee Candle gekocht voor mezelf, die kwamen vorige week binnen. Het witte dienblad kocht ik deze week bij Action: eigenlijk voor een ander doel, maar ik vond het zo leuk staan op deze manier, dat ik er deze week nog maar eentje bij ga halen (voor 2,50 euro kan dat best, toch?).

Kerstsfeer

Hi Benthe!

Kerstsfeer

Kerstsfeer

Vorig jaar zag ik bij Xenos deze gave boom van steigerhout, we hadden hem toen als enige boom staan, maar dat bleek achteraf toch een beetje kaal. Dus dit jaar hebben we ‘gewoon’ Γ©n een echte, Γ©n een houten boom!

Kerstsfeer

De Greenleaf Candle Tin staat heel mooi bij het ‘oude’ hout.

Kerstsfeer

Deze houder met glaasjes kocht ik ook van de week bij Xenos, ik vond ze zo leuk!

Kerstsfeer
Nog meer lekkere geurtjes…

Kerstsfeer

Benthe’s speelgoedmand is ook gepimpt voor Kerst πŸ™‚

Kerstsfeer

Kerstsfeer

Mijn werkplek in Kerstsfeer. De hangers kocht ik vorig jaar bij Action, voor aan de houten boom. Dit jaar kregen ze een ander plekje…

Kerstsfeer

Uitzicht vanachter mijn bureau, hier kan ik prima aan wennen!

Kerstsfeer

Deze leuke Kerstmannen heb ik al jaren in huis, maar ik heb ze eigenlijk nog nooit gebruikt. Ze zijn namelijk veel te zwaar om in de boom te hangen. Dit jaar had ik opeens een idee: aan alle deurklinken heb ik er eentje gehangen, het staat zo leuk!

Kerstfeer

Benthe eet deze weken in stijl, uit deze geweldig leuke etensbakken (en bijbehorende placemat) van Disney, we kochten ze jaren geleden in Disneyland Parijs.

Kerstsfeer

De trap heb ik versierd met deze guirlande, die volgens mij al wel tien jaar meegaat. Er is wel 1 lampje kapot, maar toen ik die wilde vervangen voor een reservelampje, hield alles ermee op. Dan dat ene kapotte lampje maar…

Heb jij je huis of kamer al in Kerstsfeer? Pak jij altijd groots uit, of doe je er niet zoveel aan?

13 Comments on It’s beginning to look a lot… – ons huis in kerstsfeer

 1. Lysette
  14 december 2014 at 00:23 (8 jaren ago)

  Wauw! Wat prachtig huis en supergezellig. Mooi gedaan hoor!

  Beantwoorden
 2. Mieke
  13 december 2014 at 17:12 (8 jaren ago)

  Wat een gezelligheid joh! Erg sfeervol, je hebt er echt wat leuks van gemaakt!

  Beantwoorden
 3. Mariska
  12 december 2014 at 16:08 (8 jaren ago)

  Ziet er super gezellig uit! Ik houd het bij de boom en de salontafel dit jaar. Heb het nu net allemaal vandaag gedaan. Heb nog wel genoeg ballen over om nog drie bomen mee te vullen haha!

  Beantwoorden
 4. Wojis
  10 december 2014 at 16:26 (8 jaren ago)

  Ik ben nooit jaloers, echt niet, maar als ik het zou zijn, dan zou ik het nu zijn. Wat ontzettend mooi, het ziet er uit als een Bijenkorf etalage. En wat ontzettend netjes en ijverig allemaal. Nee… dat gaat in huize WojisOnBeauty niet zo… mini is eerst nog jarig en dan een dag of drie voor kerst komt de boom in huis, gaan we versieren en hangen wij de koeken en zuurstokken in de boom. Het is traditie, maar zoals jij het hebt gedaan heeft zeker ook wat :-). I love it!

  Beantwoorden
 5. Agneta
  10 december 2014 at 13:27 (8 jaren ago)

  Wat is je hond toch een schatje! Daar zou ik verder geen decoratie bij nodig hebben. Ben erg benieuwd wat jij van de Yankee Candles vindt. Wil ze zelf steeds kopen, maar iets houdt me steeds tegen.

  Liefs Agneta

  Beantwoorden
 6. Jori
  10 december 2014 at 10:38 (8 jaren ago)

  Wauw wat een gezelligheid…wat is het hier dan kaal…. Jullie echte boom ziet er prachtig uit.En sorry voor Benthe πŸ˜‰

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  10 december 2014 at 10:11 (8 jaren ago)

  Je hebt er veel werk van gemaakt, heel gezellig!

  Beantwoorden
 8. Angela
  10 december 2014 at 09:54 (8 jaren ago)

  Ziet er prachtig en sfeervol uit! Helemaal geen styliste nodig!! Je bent zelf van alle markten thuis!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  10 december 2014 at 07:54 (8 jaren ago)

  Ziet er gezellig uit. Ik ga morgen eens aan de slag. Salon is natuurlijk al wel in kerststijl.

  Beantwoorden
 10. Sonja
  10 december 2014 at 07:44 (8 jaren ago)

  Heel gezellig! Ik doe dit jaar niks, ben totaal niet in stemming. Vind het erg jammer, maar ga niet geforceerd gezellig doen.

  Beantwoorden
 11. Bianca
  10 december 2014 at 07:42 (8 jaren ago)

  Wat een leuke en gezellige decoratie, en kijk Benthe eens lief liggen πŸ™‚ x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.