Oogschaduwpalettes op mijn wishlist

Dat ik een liefhebber ben van mooie oogschaduwpalettes, zal geen verrassing meer zijn voor jullie. Maar damn, waarom brengen de merken toch zo vaak zulke mooie palettes uit? Mijn wishlist wordt er niet korter op, en mijn verjaardag is nog héél ver weg. In dit artikel laat ik jullie de oogschaduwpalettes zien die momenteel op mijn wishlist staan.

Oogschaduwpalettes

Oogschaduwpalettes op mijn wishlist

Onlangs bracht Too Faced een tweede variant van het Chocolate Bar oogschaduwpalette uit: Semi-Sweet. Met het eerste palette ben ik nog steeds enorm blij, de oogschaduws hebben prachtige kleuren en zijn van een hoge kwaliteit. Semi-Sweet heeft weer heel andere kleuren, en zou ik graag een keer aan mijn collectie toevoegen. Het is verkrijgbaar bij Sephora Frankrijk, het kost € 44,00.

Oogschaduwpalettes

Nog zo’n pareltje van een oogschaduwpalette van Too Faced (wat is het toch een geweldig mooi merk…): het Love Eye Shadow Collection oogschaduwpalette. Prachtige herfstkleuren, in een mooi, niet alledaags design: dit is echt een must-have. Ook dit palette kost € 44,00 en is verkrijgbaar bij Sephora Frankrijk.

Oogschaduwpalettes

Voor het Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow Palette moeten we iets verder van huis: dit merk wordt bij Sephora in Amerika verkocht. Ik heb al veel goede verhalen over dit merk gehoord, en dit palette lijkt me een prachtige toevoeging aan mijn oogschaduwpalette-stash, omdat het alleen maar matte, vrij rustige kleuren bevat. Dit mooie palette kost 44 dollar.

Oogschaduwpalettes

Gelukkig heb ik ook oogschaduwpalettes op mijn wishlist staan die wat dichter bij huis verkrijgbaar zijn. Zoals het The Balm Eyeshadow Palette – Meet Matt(e) Nude, ook een palette met alleen maar matte kleuren. Zo’n mat oogschaduwpalette lijkt me een mooie toevoeging, en heel mooi als basis of combinatie te gebruiken bij allerlei verschillende ooglooks. Het Meet Matt(e) Nude palette is verkrijgbaar bij The Make Up Spot en kost € 40,95.

Oogschaduwpalettes

Tot slot mag het Urban Decay Naked Smoky palette natuurlijk niet op mijn wishlist ontbreken, om mijn Naked collectie weer compleet te maken. Fijn dat UD nu bij ICI Paris XL verkrijgbaar is, dat maakt het toch een stukje bereikbaarder en makkelijker te bestellen. Naked Smoky kost € 49,90.

Oogschaduwpalettes

Oh, en dan echt als laatste: blijkbaar zijn er al enkele items van de Too Faced Holiday 2015 collectie verkrijgbaar, waaronder Le Grand Palais, vol met de mooiste Too Faced toppers. Als make-up meisje ‘móet’ ik deze natuurlijk hebben… Hij is verkrijgbaar bij Sephora in Amerika en kost 58 dollar.

Heb jij een wishlist met oogschaduwpalettes? Welke staan er op jouw lijstje?

5 Comments on Oogschaduwpalettes op mijn wishlist

 1. chucky1012
  26 september 2015 at 19:12 (7 jaren ago)

  Wat een prachtige palettes!
  Het is net candy als men er 1 heeft wil men de meest mooie 😉
  Oh zo handig om de meest mooiste looks mee te kunnen maken.

  Beantwoorden
 2. brenda
  26 september 2015 at 09:59 (7 jaren ago)

  Gek genoeg heb ik weinig met oogschaduw makeup, gebruik het bijna nooit! Heb wel een highlighter addiction, gisteren weer eentje in Leiden gekocht van Becca, zo mooi! Mary Loumanizer van the Balm en Matte Radiance Highlighter van Laura Mercier staan nog op mijn wishlist, maar waarschijnlijk komen er met de wintercollectie van MAC de Extra Dimension Skinfinishes uit, en dan nog de prachtige meteorites van Guerlain…

  Beantwoorden
 3. mireille
  26 september 2015 at 08:55 (7 jaren ago)

  Prachtig. Ik heb alleen een ander probleem. Van elke LE van Pupa heb ik alles en dan staat er in mijn salon ook nog eens de grote tester. Vind dus van mezelf dat ik het daar maar mee moet doen.

  Beantwoorden
 4. Hennie
  26 september 2015 at 08:51 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke lijst. Om bij weg te zwijmelen. Het Tarte palette heb ik en ik heb er toevallig net foto’s van gemaakt. Ik heb hem ooit gewonnen. Zo blij mee!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  26 september 2015 at 08:11 (7 jaren ago)

  Oeh die laatste, mooie set! En nee, geen palettes meer op de wishlist, heb genoeg nu. Paar weken geleden in Spanje de Naked Smoky gekocht. Erg blij mee!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.