OOTD: Halsoverkop Retro jurkje (nieuwe collectie)

Oh help, het ene na het andere mooie jurkjesmerk komt deze weken met een nieuwe collectie. Vandaag laat ik je het ontzettend gave Halsoverkop Retro jurkje zien van de nieuwste collectie die onlangs gelanceerd werd. Met een printje waar ik op de foto al verliefd op werd, maar in het echt nóg mooier is!

Halsoverkop Retro jurkje

Halsoverkop Retro jurkje

Toen de nieuwe collectie van Halsoverkop onlangs werd gelanceerd, had ik dit Halsoverkop Retro jurkje al een tijdje op het oog. Via Facebook waren af en toe al Sneak Peeks getoond van de nieuwe motiefjes. En ja, dit printje sprong er toch echt wel uit voor mij. Toen de collectie online kwam, bleek het printje er in drie verschillende modellen jurkjes te zijn. Ik koos voor het model wat mij meestal het mooiste staat: een lichte A-lijn.

Halsoverkop Retro jurkjeHet printje van het Halsoverkop Retro jurkje heeft het allemaal: mooie kleuren die vrolijk, maar ook warm zijn. En natuurlijk het geweldige retro motiefje, ik houd er van! Bij de V-hals en onderaan is het jurkje afgezet met een fel groen kantje. Het bijbehorende groene lintje past daar natuurlijk weer perfect bij en geeft een mooi accent in de taille ♥

Halsoverkop Retro jurkjeChange of mind

Als je mij nog niet zo lang kent, zal het je vast verbazen dat ik tot een paar jaar geleden het liefst spijkerbroeken met wijde truien droeg. Aansluitende kleding, met mijn figuur? No way! Inmiddels weet ik dat je ook met een maatje meer (ik zit inmiddels op maat 44, dit jurkje draag ik in maat XL) gerust aansluitende kleding kunt dragen, dat staat vaak juist prachtig!

Ik vind de driekwart mouwen van dit Halsoverkop Retro jurkje heel fijn om te dragen. Als het een wat warmere (na)zomerdag is stroop ik ze op. En straks in het najaar en winter draag ik er een mooi vestje overheen, en is het nog steeds warm genoeg.

Halsoverkop Retro jurkjeIk draag hier een oranje vestje van Tante Betsy over het jurkje, ik denk dat ik voor de winter nog op zoek ga naar een mooi paars vestje ♥

Halsoverkop Retro jurkje

Het jurkje heeft een iets rechte ruglijn, en valt erg mooi qua lengte. Met mijn 1.78 meter heb ik nogal eens het probleem dat een jurkje aan de korte kant is, maar dit jurkje valt prachtig! Zie je hoe Benthe braaf alle kanten op met mij mee poseert? ♥

Halsoverkop Retro jurkje

Ook dit jurkje van Halsoverkop is gemaakt van een heerlijke soepele stof (95% katoen, 5% elasthan). Hierdoor staat het jurkje niet alleen mooi, maar draagt ook ontzettend comfortabel.

Halsoverkop Retro jurkjeDit Halsoverkop Retro jurkje kost € 89,95 en is in de maten XS tot en met XL onder andere verkrijgbaar bij SoMuch en in de eigen webshop van Halsoverkop.

16 Comments on OOTD: Halsoverkop Retro jurkje (nieuwe collectie)

 1. Wendy
  23 augustus 2017 at 13:39 (11 maanden ago)

  Staat je echt heel mooi !

  Beantwoorden
 2. Sylvia
  20 augustus 2017 at 23:35 (11 maanden ago)

  Deze staat je heel erg mooi en het motiefje is idd geweldig! <3

  Aan oranje had ik nog niet gedacht, dus goede tip <3

  En die lieve Benthe <3 <3

  Beantwoorden
 3. Monique van den Berg
  20 augustus 2017 at 10:59 (11 maanden ago)

  Wat staat dit jurkje jouw fantastisch Natasja. Die kleuren en patroon en dat lintje geeft net dat extraatje.
  Super gaaf ook met dat oranje TB vestje.

  Lieve groetjes, Monique

  Beantwoorden
 4. Anita
  20 augustus 2017 at 10:57 (11 maanden ago)

  Was ook helemaal verliefd op deze jurk. Jammergenoeg was de jurk te oranje voor mij, had gehoopt op mooi rood (zo ziet het er op de model foto’s uit).
  Heb hem dus niet gekocht.
  Lange donker paarse vest van Lien&Giel zou hier heel mooi bij passen.

  Beantwoorden
 5. Miranda
  20 augustus 2017 at 10:53 (11 maanden ago)

  Een geweldig mooi jurkje!
  Benthe vindt het ook weer leuk om mee op de foto te gaan ♡

  Beantwoorden
 6. Jose
  20 augustus 2017 at 10:08 (11 maanden ago)

  Staat je prachtig! En Benthe doet het goed als fotomodel!

  Beantwoorden
 7. Marguerita
  20 augustus 2017 at 09:56 (11 maanden ago)

  Mooi, staat je prachtig! En ik kan me jou idd. Ietvoorstellen met een wijde trui

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  20 augustus 2017 at 09:44 (11 maanden ago)

  Het is zo een vrolijk gekleurde dress en staat je erg mooi 😉

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 9. Jori
  20 augustus 2017 at 09:43 (11 maanden ago)

  Staat je prachtig.

  Beantwoorden
 10. Petra
  20 augustus 2017 at 09:38 (11 maanden ago)

  Hij staat je super!!!!

  Beantwoorden
 11. bychristiana
  20 augustus 2017 at 08:42 (11 maanden ago)

  Leuk zo gecombineerd met dat oranje vestje, en ik vind je stoel zo mooi;-)

  Beantwoorden
 12. Cindy
  20 augustus 2017 at 08:07 (11 maanden ago)

  Deze staat je weer erg leuk! En een soepel stofje zo te zien. Vind die jurkjes van Tante Betsy zo stug van stof.

  Beantwoorden
  • Natasja
   20 augustus 2017 at 09:27 (11 maanden ago)

   Er zitten inderdaad wat stuggere stofjes tussen, maar Tante Betsy heeft ook jurkjes van dit soort soepele stof.

   Beantwoorden
 13. Marije
  20 augustus 2017 at 07:44 (11 maanden ago)

  Helemaal een Natasja jurkje! Leuk weer.

  Beantwoorden
 14. An
  20 augustus 2017 at 07:14 (11 maanden ago)

  Haha zie net dat ik 2 woordjes heb vergeten te deleten. “Ik ben” moet natuurlijk weg

  Beantwoorden
 15. An
  20 augustus 2017 at 07:11 (11 maanden ago)

  Wat weer een heerlijk fleurig jurkje. Vind het altijd gedurfd hoe jij je kleuren combineerd. Ik ben Mooi hoor! Dit jurkje staat je ook weer echt geweldig.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.