Outfit of the Day: Junarose Sweater Dress

Tijdens mijn bezoek aan de Happy Shopping Spot FFLO in Goirle zag je hem al voorbij komen. De Junarose Sweater Dress die ik daar kocht. Hoogste tijd om hem in een OOTD-artikel te laten zien!

Junarose Sweater DressJunarose Sweater Dress

De Junarose Sweater Dress is mij op het lijf geschreven. Het zit heerlijk, lekker comfortabel en heeft een lekker sportieve look. Ik draag haar naar mijn werk, maar op niet al te koude, regenachtige dagen kan deze outfit ook prima om met Benthe naar het bos te gaan ๐Ÿ™‚ Op de foto’s draag ik er een dikke panty onder, maar inmiddels is een maillot of legging beter, gezien de temperaturen.

Junarose Sweater DressDoei, ik ga weer verder wandelen hoor!

Ik heb inmiddels al een aantal items van Junarose in mijn kast hangen, ik vind het een leuk merk. Je vindt er kleding van maat 42 tot maat 54, altijd volgens de laatste trends. Of je nu van casual of wat nettere kleding houdt, je slaagt eigenlijk altijd wel bij Junarose. Je vindt het merk onder andere bij FFLO in Goirle, waar ik mijn Junarose Sweater Dress dus ook kocht.

De mouwen van de Sweater Dress vallen tot net boven mijn elleboog, ze hebben een klein ‘opgerold randje’. Hiermee is precies het dikste (lelijkste) gedeelte van mijn armen bedekt, ik vind dit een hele fijne mouwlengte. Het jurkje zelf valt tot ongeveer 10 cm boven mijn knie (ik ben 1.78 lang).

Junarose Sweater DressInmiddels is het natuurlijk wat kouder geworden (de foto’s zijn eind september gemaakt), nu draag ik er een vest over wat ook wat langer valt (dit is van het merk Paprika). Mijn ‘Happy Sneakers’ van Adidas matchen er echt perfect bij, alsof ze voor elkaar gemaakt zijn ๐Ÿ™‚

Ik weet niet meer precies wat mijn Junarose Sweater Dress kostte, ik had de laatste uit het rek. Ik dacht โ‚ฌ 49,95. Junarose heeft een eigen website, daarnaast is het merk bij verschillende plussize winkels verkrijgbaar.

Met dank aan Jori en Vincent voor het maken van de foto’s xxx

12 Comments on Outfit of the Day: Junarose Sweater Dress

 1. Evelien
  22 december 2016 at 22:36 (6 jaren ago)

  Geweldige jurk – en gaaf gecombineerd, je sneakers vind ik super! Lever die maar in, samen met Benthe ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 2. Babs
  22 december 2016 at 11:07 (6 jaren ago)

  Die jurk ziet er heel cozy uit, ik hou wel van dit soort jurkjes! Staat je top, Natasja!

  Beantwoorden
 3. Jori
  21 december 2016 at 18:12 (6 jaren ago)

  Jurkjes staan je echt geweldig….

  Beantwoorden
 4. Manon
  21 december 2016 at 17:21 (6 jaren ago)

  Wat ziet dat er leuk uit zeg!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  21 december 2016 at 09:52 (6 jaren ago)

  Staat je prachtig! En ah die zon en blauwe lucht op de foto’s <3

  Beantwoorden
 6. Mariรซlle
  21 december 2016 at 09:13 (6 jaren ago)

  Wat een leuke foto’s! Je jurk past perfect bij de mooie blauwe lucht ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 7. Miranda
  21 december 2016 at 09:12 (6 jaren ago)

  Wat een mooie jurk, ik vind de kleur ook heel mooi. Helemaal jouw stijl โ™ก

  Beantwoorden
 8. Colinda
  21 december 2016 at 08:53 (6 jaren ago)

  Het staat je leuk. Ik denk dat het een fijn kledingstuk is

  Beantwoorden
 9. Mireille
  21 december 2016 at 07:31 (6 jaren ago)

  Leuke foto’s en een heerlijk jurkje lijkt me. Je staat erop als een echt model.

  Beantwoorden
 10. marije
  21 december 2016 at 06:17 (6 jaren ago)

  Wat een super leuk jurkje! Ik hou daarvan. Staat je heel erg leuk!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  21 december 2016 at 06:15 (6 jaren ago)

  Zo een mooie dress!
  Het staat je goed!
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.