OOTD: mijn nieuwe groene Tante Betsy outfit

Vandaag laat ik jullie de Tante Betsy outfit zien die ik droeg op de dag dat ik de sleutel van mijn nieuwe huis kreeg. Een heel speciale outfit dus, en een héél mooie! Button Shirt Solid Green, gecombineerd met Skirt Grafisch Green. Samen vormen ze een ontzettend mooie combinatie waar ik al veel complimenten op kreeg!

Tante Betsy

Tante Betsy outfit in het groen

Groen en blauw zijn toch wel de meest voorkomende kleuren in mijn kledingkast. Groen is een kleur waarin ik me eigenlijk altijd goed voel, in wat voor mood ik ook ben. En dat blijkt wel als je kijkt naar de werking van de kleur groen op je gemoedstoestand. Groen zorgt voor balans in je energie, geeft een gevoel van tevredenheid en vertrouwen. Daarnaast geeft de kleur groen hoop en stabiliteit. Het is dus niet zo gek dat ik me zo goed voel in groene outfits ♥

Tante Betsy Een item wat nog op mijn verlanglijstje stond, was een Button Shirt Solid, zo’n gave blouse van Tante Betsy. Al sinds ik vorig jaar winter twee blouses kocht in de sale, ben ik fan van de blouses van Tante. Ze dragen heerlijk comfortabel omdat ze van dezelfde fijne stof gemaakt zijn als de jurkjes en rokjes. Want eigenlijk droeg ik voorheen nooit of zelden blouses, omdat ik ze gewoon niet lekker vind zitten. Maar dat geldt dus niet voor deze blouse ♥

Tante Betsy Daarnaast hebben ze een geweldige retro look waar ik zo enorm van houd. Ik heb ze inmiddels in een paar printjes van zowel winter- als zomercollectie, en nu dus ook deze effen variant. Je zou misschien denken dat een effen groene blouse saai is, maar Tante zorgt er wel voor dat geen kledingstuk saai is. Want net als bij Dress Tori uit deze wintercollectie, heeft het Button Shirt Solid een geborduurd schattig klein vogeltje op de rechtermouw ♥ En de effen blouses zijn natuurlijk geweldig te combineren met van alles!

Button Shirt Solid (nu afgeprijsd naar € 37,50) valt op maat, ik draag deze net als mijn andere shirts en blouses in maat XXL. Ze is nog verkrijgbaar in de kleuren Green en Black, in een beperkt aantal maten.

Tante Betsy Skirt Grafisch Green

Ik heb al een aantal mooie rokjes van Tante Betsy, maar nog geen in de kleur groen. Daarom kreeg ik bij mijn mooie blouse de Skirt Grafisch Green van Tante Betsy, in dezelfde donkergroene kleur als de blouse, met grafische strepen in lichtblauw/groen.

Ik heb het geloof ik al eens eerder verteld, maar de rokjes van Tante Betsy dragen ook zó ontzettend fijn. Ze hebben een elastische tailleband, en dus geen vervelende rits of knopen die knellen als je zit. Of als je te veel gegeten hebt met het Kerstdiner 😉 Je kunt je blouse of shirt over het rokje dragen. Ik vind het bij mezelf mooier staan als ik het erin draag, dat maakt me slanker. Ik moest er in het begin best even aan wennen, ik had het idee dat mijn kont drie keer zo breed was met de blouse in het rokje, maar het tegendeel is waar 🙂

Tante Betsy Skirt Grafisch Green kost nu € 39,70 en is nog in alle maten verkrijgbaar. Dit rokje is er ook in de kleuren Black en Navy, en er zijn ook bijpassende leggins en shirts van.

Ik heb de items in dit artikel ontvangen.

10 Comments on OOTD: mijn nieuwe groene Tante Betsy outfit

 1. Ellen
  28 december 2017 at 10:05 (6 maanden ago)

  Vind dit zo mooi combineren. Super outfit
  Zou het zelf niet bedacht hebben!

  Beantwoorden
 2. Aimee Moolenaar-Dols
  27 december 2017 at 14:50 (6 maanden ago)

  Ook dol op groen en blauw.. Heerlijke kleuren.. Je outfit is ook top.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 3. Deb
  26 december 2017 at 22:35 (6 maanden ago)

  Mooie outfit! Ik ben dol op deze kleur groen. Staat je erg goed! Hoop dat je fijne Kerstdagen hebt gehad.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  26 december 2017 at 12:25 (6 maanden ago)

  Ik zou het er ook in dragen 🙂 Leuk zeg, dat groen!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  26 december 2017 at 10:00 (6 maanden ago)

  Ik vind het juist erg leuk hoor, het blousje erin. Staat je heel goed, die kleuren. Ook mooi gecombineerd met die blauwe panty.

  Beantwoorden
 6. Edith
  26 december 2017 at 09:44 (6 maanden ago)

  Dank je, best kans dat vandaag voor t eerst in lange tijd dankzij jou een rokje aantrek!

  Beantwoorden
 7. Petra van Vliet
  26 december 2017 at 09:32 (6 maanden ago)

  Je hebt helemaal gelijk, dit is
  een mooie combi!
  Ik draag eigenlijk nooit rokjes,
  maar als ik dit zo zie moet ik het
  misschien toch maar eens gaan doen 😉

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  26 december 2017 at 07:35 (6 maanden ago)

  Prachtig staat deze mooie kleur jou!
  Mooie outfit.

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. An Vries
  26 december 2017 at 07:30 (6 maanden ago)

  Wat een mooie kleur groen en de combi is ook erg mooi met blouse en rok. Vrolijke outfit die bij je past. Kleed mooi slank af.

  Beantwoorden
 10. Marije
  26 december 2017 at 06:13 (6 maanden ago)

  Deze kleur groen staat je goed! Leuk gecombineerd met de laarsjes

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.