OOTD: Tante Betsy Dress Patsy Stripe Rose Black

Een paar weken geleden kwam deel drie van de zomercollectie van Tante Betsy uit: een collectie met heel veel streepjes. En een collectie waar ik, eigenlijk geheel onverwachts, een ontzettend mooi jurkje uit scoorde: Tante Betsy Dress Patsy Stripe Rose Black. Dit jurkje zat me direct als gegoten, draagt heerlijk en ik voel me er zó goed in. Ik laat haar vandaag aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Patsy Stripe RoseTante Betsy Dress Patsy Stripe Rose Black

Ik vertelde al eerder dat ik in eerste instantie een hele lange wishlist had van de nieuwe zomercollectie van Tante Betsy. Maar een aantal jurkjes vielen zo klein, dat ze me gewoon echt te strak zaten, en niet mooi stonden. Ik had de hoop dus eigenlijk al een beetje opgegeven. Toen ik Tante Betsy Dress Patsy Stripe Rose bestelde, was dat een soort van laatste wanhoopsdaad. Daarnaast weet natuurlijk iedereen wat ‘men’ zegt over dwarsstrepen als je ‘een maatje meer’ hebt: ver uit de buurt blijven!

Maar goed, iedereen die mij wat langer kent, weet dat ik me niet zoveel aantrek van wat ‘men’ zegt, en dus bestelde ik dit mooie jurkje in mijn gewone maat, XXL.

Tante Betsy Dress Patsy Stripe RoseMijn verbazing was groot, toen bleek dat XXL te groot was. Te groot! Ik heb de dames van de Tante Betsy Facebook groep nog om advies gevraagd, maar de mening was unaniem. Ik kon gerust een maatje kleiner bestellen. Waarmee de maatvoering van dit seizoen nog ingewikkelder werd, en bijna niet meer te volgen. Een deel van de jurkjes valt op maat (maar helaas is het grootste gedeelte daarvan niet mijn model of kleur), een deel valt klein, en deze jurkjes vallen juist weer groot. Waarbij er ook tussen de kleinere en grotere maten binnen een model nog verschil zit hoe ze vallen, en zelfs tussen twee verschillende kleuren.

Ik heb hier overigens mailcontact over gehad met Tante Betsy, en zij gaven aan dit erg vervelend te vinden. Ze gaan alle feedback weer meenemen voor de volgende collecties. Mijn ervaring is dat er echt wel goed naar de klanten/fans geluisterd wordt. En in de zomercollectie van 2018 komt er zelfs nog een maat XXXL bij, ook aan de plussize dames wordt gedacht ♥

Tante Betsy Dress Patsy Stripe RoseBlack in summer?

Ik twijfelde best even over de kleur toen ik Tante Betsy Dress Patsy Stripe Rose ging bestellen, eigenlijk wilde ik voor veilig Navy te gaan. Maar ik heb al zoveel blauw in mijn kast hangen, dus ik besloot eens een keer voor zwart te kiezen. En dat was best een goede keuze, al zeg ik het zelf 🙂

Tante Betsy Dress Patsy Stripe RoseTante Betsy Dress Patsy Stripe Rose is gemaakt van een heerlijk soepele, wat dunnere tricot stof dan gebruikelijk bij de Tante Betsy jurkjes. Hierdoor draagt ze ontzettend comfortabel en voelt lekker koel. Nu hebben we natuurlijk nog niet echt hele warme dagen gehad, maar ik ben ervan overtuigd dat de stof ook dan lekker draagt.

Tante Betsy Dress Patsy Stripe RoseBenthe kan het niet meer aanzien, het vrouwtje die in een boom gaat klimmen?

Tante Betsy Dress Patsy Stripe RoseDe mouwen van Tante Betsy Dress Patsy Stripe Rose zijn driekwart, en hebben een heel leuk en speels splitje. De mouwen kun je eventueel omslaan, dan worden ze net iets korter. De lengte van het jurkje is bij mij (ik ben 1.80 meter lang) ongeveer tien cm boven de knie. Als je wat minder lang bent, zal het jurkje uiteraard wat langer vallen. Ik draag er hier een knalroze Apollo panty onder, waar ik de teennaad van afgeknipt heb, zodat het een legging is geworden. Ik heb Dress Patsy Stripe Rose Black ook al met een groene panty gecombineerd, dat staat ook heel mooi.

Tante Betsy Dress Patsy Stripe RoseDetails

Op de schouder is een mooie ‘tattoo’ roos geborduurd, dit is zo’n echt typisch Tante Betsy detail. Het maakt het jurkje extra vrouwelijk, maar ook een beetje stoer vind ik.

Tante Betsy Dress Patsy Stripe RoseSlim detail: de witte piping die in de naad van de mouwen en aan de zijkant is gestikt, loopt een paar centimeter voor de daadwerkelijke zijnaad aan de zijkanten. Hierdoor krijg je een optisch slanker effect. En dat werkt wel, want zeg nou eerlijk: vind jij dat deze jurk mij breder maakt dan ik ben? Ik vind hem juist hartstikke afslanken!

Tante Betsy Dress Patsy Stripe RoseTante Betsy Dress Patsy Stripe Rose heeft aan de voorkant twee kleine zakjes, dit vind ik ideaal. Niet dat je er een sleutelbos of iets dergelijks in moet doen, maar mijn mobieltje past er prima in voor even. Ja, dit was echt weer zo’n voltreffer, vanaf het moment dat ik haar aantrok ♥

En tot slot matcht het jurkje natuurlijk perfect bij Benthe, zijn we geen leuk plaatje samen? 😉

Tante Betsy Dress Patsy Stripe Rose Black kost € 89,95, ze is in de webshop van Tante Betsy momenteel nog verkrijgbaar in de maten XS tot en met XL. Naast de kleur Black zijn er ook de kleuren Navy, Grey en Red verkrijgbaar. Ik ben zo verliefd op het modelletje, dat ik de laatste kleur inmiddels ook in mijn kast heb hangen. Die laat ik je binnenkort zien.

Met dank aan Jori voor het maken van de mooie foto’s.

16 Comments on OOTD: Tante Betsy Dress Patsy Stripe Rose Black

 1. Marije
  22 mei 2017 at 22:30 (1 jaar ago)

  Gave jurk! Ik hou van streepjes en heb véél te veel streepjes in mijn kast, haha. Alhoewel, als deze jurk nog in mijn maat te koop was geweest had ik hem zó gekocht. Hij staat jou ook echt tof!

  Beantwoorden
 2. mireille
  22 mei 2017 at 07:32 (1 jaar ago)

  Geweldig staat deze je. Ik ben het inderdaad met Cindy eens wat betreft de schoenen. Ik zou zeggen waag je eens aan een paar All Stars die heb je in zo veel kleuren en matchen bij heel veel outfits.

  Beantwoorden
  • Natasja
   22 mei 2017 at 08:51 (1 jaar ago)

   All Stars heb ik echt helemaal niks mee, die vind ik zo overrated. Het kan ook komen door mijn maat 42, dat ze me gewoon niet staan. Ik kies dan in dit geval liever voor een zomers gekleurd sandaaltje 😉

   Beantwoorden
 3. Astrid
  21 mei 2017 at 17:28 (1 jaar ago)

  Mooi, Natas!

  Beantwoorden
 4. Corine
  21 mei 2017 at 10:10 (1 jaar ago)

  Ja, de jurk slank echt af!! Staat je fantastisch!!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  21 mei 2017 at 10:09 (1 jaar ago)

  Happy dress, hij staat erg mooi 😎

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  21 mei 2017 at 10:09 (1 jaar ago)

  Ohhh hij is echt heel leuk! Ook die mouwtjes, super

  Beantwoorden
 7. Astrid
  21 mei 2017 at 09:43 (1 jaar ago)

  Ik vind dit jurkje echt supermooi. Zag ‘m ook al bij Hilde. Hij kleedt inderdaad mooi af!

  Beantwoorden
 8. Cindy
  21 mei 2017 at 09:34 (1 jaar ago)

  Hij staat je geweldig, en idd, hij kleedt ontzettend af. erg leuk!
  Vroeg me laatst al af wat voor leuke roze legging dit was, nu weet ik het 🙂
  Hoop niet dat je het erg vindt dat ik dit zeg, maar ik vind de schoenen er niet zo heel erg leuk bij staan… Een leuk zwart of wit sandaaltje lijkt me leuker staan. Goed excuus om te shoppen? 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 mei 2017 at 19:46 (1 jaar ago)

   Natuurlijk vind ik dat niet erg, ik vind het juist leuk om jullie mening te horen! 🙂

   Beantwoorden
 9. Esther
  21 mei 2017 at 08:51 (1 jaar ago)

  Hij staat je prachtig! Goede keus!

  Beantwoorden
 10. Roos
  21 mei 2017 at 08:06 (1 jaar ago)

  Oh deze vind ik mooi! Hij staat je echt prachtig Natasja. Horizontale strepen, love it! Ik blijf gewoon shimmeren qua oogschaduw op mijn leeftijd en draag horizontale strepen met mijn curvy figuur. Dare devils zijn we 🙂

  Beantwoorden
 11. marije
  21 mei 2017 at 06:54 (1 jaar ago)

  Wat een leuk jurkje! Staat je super.

  Beantwoorden
 12. Jori
  21 mei 2017 at 06:30 (1 jaar ago)

  Ik vind deze streepjes jurk je idd zo goed staan en je kunt er zo leuk verschillende kleuren pantys onder doen….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *