OOTD: Tante Betsy Dress Zippie Cactus Diaz Black

Meestal als er een nieuwe collectie van Tante Betsy aan komt, zijn er jurkjes die direct op mijn verlanglijstje komen. Maar soms zijn er ook jurkjes die niet direct bovenaan mijn wishlist staan, maar wel verrassend leuk en mooi blijken. Zo kreeg ik van Tante het jurkje in dit artikel opgestuurd, Tante Betsy Dress Zippie Cactus Diaz. Een jurkje waar mijn oog helemaal nog niet op gevallen was, maar wat wel een perfecte match bleek. Ik laat haar vandaag graag aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Zippie CactusTante Betsy Dress Zippie Cactus Diaz Black

De Zippie is een gewild modelletje in iedere collectie van Tante. En dat is niet zo gek, want de Zippies zijn lekker sportief, dragen heerlijk en komen vaak in de leukste kleuren en printjes. Tante Betsy Dress Zippie Cactus Diaz heeft (uiteraard) een vrolijke cactusprint en is verkrijgbaar in zwart en blauw (ook een hele mooie kleur).

Tante Betsy Dress Zippie CactusTante Betsy Dress Zippie Cactus Diaz heeft een ritssluiting, een sportief kraagje en zakjes op het voorpand. Het is gemaakt van een heerlijke soepele joggingstof, die ontzettend fijn draagt. Echt een jurkje wat je niet meer wilt uittrekken als je haar eenmaal aan hebt. Het jurkje valt keurig op maat, ik draag haar in mijn gebruikelijke Tante Betsy maat.

De korte mouwen vallen tot net boven de elleboog, dit zie je bij veel jurkjes van Tante Betsy. Ik vind dat heerlijk, want zo vallen mijn dikke bovenarmen wat minder op 🙂 Aan de rand van de mouwen zit een mooi boordje in dezelfde stof, hierdoor sluiten de mouwen mooi en netjes aan.

Tante Betsy Dress Zippie CactusCombineren to the max

Door de vele kleurtjes in Tante Betsy Dress Zippie Cactus kun je haar met heel veel kleuren combineren. Rood, oranje, roze, maar ook zoals ik hier gedaan heb met groen en blauw. De kleuren van de gave Hoodie Fit Green (ook uit de nieuwe collectie) komen precies terug in het printje. En de Hoodie matcht weer perfect met mijn Apollo panties in de kleur Jolly Green, alsof ze ervoor gemaakt zijn!

Tante Betsy Dress Zippie CactusDe lange vesten van Tante Betsy zijn voor mij inmiddels echt onmisbaar geworden. In de winter, en op koude voorjaarsdagen draag ik ze als vest. En straks als het wat warmer wordt, draag ik ze als jas als ik met Benthe ga wandelen. Ik heb er inmiddels een aantal in mijn kast hangen, ze zijn dit seizoen in drie kleuren verkrijgbaar: groen, rood en zwart. Alle drie hebben ze de te leuke contrasterende streep op de mouwen, en bijpassende capuchon en boorden.

Tante Betsy Dress Zippie CactusDroeg ik voorheen (tot zo’n 1,5 jaar geleden) eigenlijk altijd een spijkerbroek, inmiddels kan ik me dat helemaal niet meer voorstellen. Ik draag nu iedere dag zo’n mooi, vrolijk jurkje en zou ook echt niet meer anders willen. Of ik nu ga werken, het huishouden moet doen, een lange boswandeling ga maken met Benthe of ga verhuizen: ik doe gewoon alles (behalve slapen) in een jurkje. De jurkjes van Tante dragen zo ontzettend comfortabel, dat dat allemaal prima kan. Een paar mooie wandellaarzen eronder, en er is geen drassig bos wat ik niet aankan in mijn jurkje 😉

Dress Zippie Cactus Diaz (€ 89,95) is in het zwart al bijna uitverkocht en alleen nog in maat M verkrijgbaar in de webshop van Tante. In de blauwe kleur is ze nog wel in bijna alle maten verkrijgbaar. In hetzelfde leuke cactusprintje is ook Dress Wen verkrijgbaar, deze heeft een ronde hals met rits en is nog in veel maten verkrijgbaar. Ik heb de items in dit artikel ontvangen ♥

En Jori stond weer paraat om deze mooie foto’s van ons te maken, dankjewel! ♥

12 Comments on OOTD: Tante Betsy Dress Zippie Cactus Diaz Black

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  8 maart 2018 at 06:29 (3 maanden ago)

  Wat is het een leuke jurk hè?! Hij heeft me ook blij verrast en ik ben blij dat ik deze ook mocht ontvangen. Ik heb zelf ook de Dress Wen versie in het blauw en die is super. Ik had die gisteren aan met een groen vestje en ook zo’n groene apollo panty.
  Die groene hoodie fit is ook heel gaaf! Ik wacht met die kleur lekker op de wintercollectie dan komen er ook weer gave hoodies in vrolijke kleurtjes. Voor nu geniet ik nog van een groene Tante Betsy hoodie. Nog een artikel en ik ga er weer vandoor. Ik doe by the way alles in een Tante Betsy, zelfs slapen whahaha. Knuff!

  Beantwoorden
 2. Ria
  6 maart 2018 at 19:25 (3 maanden ago)

  Dit is de enige jurk die ik aanschafte (eigenlijk gekregen voor mijn verjaardag) maar o zo blij mee, zit heerlijk! En jou staat hij prachtig! Mooie foto’s ook, en die lieve Benthe

  Beantwoorden
 3. Miranda
  6 maart 2018 at 18:22 (3 maanden ago)

  Groen staat jou heel mooi!
  Mooie foto’s ♡

  Beantwoorden
 4. Manon
  6 maart 2018 at 14:36 (3 maanden ago)

  Wat een leuk jurkje en ik snap wel dat die lekker zit!

  Beantwoorden
 5. Corine
  6 maart 2018 at 10:43 (3 maanden ago)

  Leuke combi!! Prachtig!

  Beantwoorden
 6. Ellen
  6 maart 2018 at 08:46 (3 maanden ago)

  Vind het ook een hele stoere combinatie!

  Beantwoorden
 7. Mireille
  6 maart 2018 at 08:40 (3 maanden ago)

  Super leuke foto’s en wat een mazzeltje dat je dit jurkje heb mogen ontvangen voor een review. Volgende keer wel een matching halsband voor Benthe hè.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  6 maart 2018 at 07:09 (3 maanden ago)

  De kleur groen staat jouw heel goed!
  Prachtige outfit
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. Jori
  6 maart 2018 at 06:39 (3 maanden ago)

  Staat je weer erg mooi.Leuk dat tante je zo verrast met dit jurkje/printje want je straalt er weer in.

  Beantwoorden
 10. Hennie
  6 maart 2018 at 06:34 (3 maanden ago)

  Ik vind de groen zwarte kleurencombi erg geslaagd. De bruine laarzen maken het af!

  Beantwoorden
 11. Marije
  6 maart 2018 at 06:14 (3 maanden ago)

  Leuk jurkje weer. Kan mij voorstellen dat het heerlijk zit

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *