OOTD: Tante Betsy Dress Zippie Denim LS Red

Rood is een kleur die je niet zo veel tegenkomt in mijn kledingkast, en dat is eigenlijk best gek. Het is een kleur die ik graag draag, maar ik moet er echt voor in de stemming zijn. Vandaag laat ik je Tante Betsy Dress Zippie Denim LS Red zien, een jurkje wat sportief, maar ook heel vrouwelijk is. En heerlijk comfortabel draagt ♥

Tante Betsy Dress Zippie DenimTante Betsy Dress Zippie Denim LS Red

Tante Betsy Dress Zippie Denim is één van de basisjurkjes uit de collectie van Tante Betsy, ze komen ieder seizoen terug. LS staat voor Long Sleeve, deze vind je altijd in de wintercollectie. Ze zijn verkrijgbaar in Black, Navy, Blue, Green en Red, ook de kleuren zijn volgens mij altijd hetzelfde. En in de zomer is hetzelfde jurkje met korte mouwen verkrijgbaar.

Tante Betsy Dress Zippie Denim is een jurkje met een vrij eenvoudig model in een heerlijke comfortabele denim stof. De denim look en de rits geven het jurkje een sportieve look. Het is een erg gewild model, en nu ik er (eindelijk) een in mijn kast heb hangen, snap ik dat wel 🙂

Tante Betsy Dress Zippie DenimTante Betsy Dress Zippie Denim valt ruim, maar een maat kleiner was bij mijn schouders echt te klein. Ik heb dat vrij vaak, dat ik voor mijn schouders eigenlijk een maat groter moet hebben dan de rest van mijn lichaam. En zo gespierd ben ik nou ook weer niet, hihihi! Maar ik houd er gewoon echt niet van als een jurkje bij mijn armen en schouders te strak zit. Ik heb dus de Zippie Denim gewoon in mijn eigen maat XL.

Tante Betsy Dress Zippie Denim Tante Betsy Dress Zippie DenimOmdat een Zippie altijd kan

Een Zippie jurkje van Tante Betsy is een jurkje wat gewoon altijd kan. Je kunt haar sportief dragen, met bijvoorbeeld sneakers of andere sportieve schoenen eronder. Maar met wat nettere schoenen eronder wordt het jurkje zelf meteen ook wat netter en zakelijker. Het is maar net voor welke gelegenheid je haar wilt dragen, of hoe je je die dag voelt. Ik draag Tante Betsy Dress Zippie Denim graag op dagen dat mijn zelfvertrouwen wel een beetje hulp kan gebruiken. De kleur, maar ook het model wat heerlijk draagt, zorgen ervoor dat ik meteen beter in mijn vel zit. Bijvoorbeeld op een maandag, als ik wat moeite heb om de week te starten.

Tante Betsy Dress Zippie DenimZoals ik hierboven al vertelde, was Tante Betsy Dress Zippie Denim eigenlijk net iets te groot voor mij in maat XL. Dat kun je op de foto’s hierboven ook wel een klein beetje zien. Ik heb daarom aan mijn moeder gevraagd of zij het jurkje voor mij iets wilde innemen. Dat heeft ze al met meer jurkjes gedaan, die door het afvallen te groot waren geworden. Op de foto hierboven zie je dat links en rechts een centimeter minder het model net wat mooier laat uitkomen bij mij ♥

Tante Betsy Dress Zippie Denim LS Red kost € 89,95 en is in de webshop van Tante Betsy nog in bijna alle maten beschikbaar. En uiteraard vind je dit jurkje ook bij verschillende verkooppunten van Tante. Het is altijd leuk om een winkel eens een bezoekje te brengen om lekker op je gemak verschillende jurkjes te passen! Ik heb het jurkje in dit artikel ontvangen ♥

14 Comments on OOTD: Tante Betsy Dress Zippie Denim LS Red

 1. Ellen Jacobs
  6 december 2017 at 22:51 (9 maanden ago)

  Je ziet er krachtig uit in deze leuke rode jurk

  Beantwoorden
 2. Ria
  6 december 2017 at 19:43 (9 maanden ago)

  Staat je beeldig! Ik draag mijn rode zippie enkel als ik me een beetje goed voel, denk altijd dat iedereen naar me kijkt in die felrode jurk
  Zalig model en blijkbaar flatteert het iedereen

  Beantwoorden
 3. Johanna
  6 december 2017 at 16:58 (9 maanden ago)

  Wat staat die je mooi!! Echt een top jurkje. De lichtblauwe staat nog op mijn verlanglijstje, maar nu ik dit zie ga ik twijfelen. Rood is ook wel heel erg mooi…

  Beantwoorden
 4. Manon
  6 december 2017 at 16:42 (9 maanden ago)

  Wat een leuke outfit staat je heel goed!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  6 december 2017 at 13:56 (9 maanden ago)

  Wat zouden we moeten zonder onze handige alleskunnende moeder ♡
  Mooi jurkje, staat je lekker pittig deze kleur! 🙂

  Beantwoorden
 6. Paulien Sickens de Wal- van Dalen
  6 december 2017 at 10:50 (9 maanden ago)

  Rood staat je prachtig!!!!

  Beantwoorden
 7. Heidi
  6 december 2017 at 10:12 (9 maanden ago)

  Wat staat deze je super mooi. Leve de moeders met de naaimachines. Ik zou er niet zonder kunnen.

  Beantwoorden
 8. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  6 december 2017 at 09:23 (9 maanden ago)

  Oh wat staat rood je mooii! Ja ik had al meteen zoiets die is je wat te groot, maar snap hem helemaal dat een maat kleiner weer niet mooi zit. Maar fijn dat mams er is om hem iets in te nemen dan zal hij je prachtig staan.
  Slim dat mams je andere jurken ook smaller heeft gemaakt die je door afvallen wat groter zijn geworden.
  Geniet er heerlijk van! Knuff!

  Beantwoorden
 9. bychristiana
  6 december 2017 at 09:19 (9 maanden ago)

  Lady in red, staat je mooi! Ik vind dat je de kleur ook echt goed kan hebben, niet iedereen staat rood, vind ik altijd.

  Beantwoorden
 10. Tamara
  6 december 2017 at 08:49 (9 maanden ago)

  Mooie lady in red, staat je geweldig!
  Vaker aantrekken iets rood.

  Beantwoorden
 11. Marije
  6 december 2017 at 06:18 (9 maanden ago)

  Leuk gecombineerd met je Sendra laarzen. Geeft het meteen iets stoers

  Beantwoorden
 12. Jori
  6 december 2017 at 06:13 (9 maanden ago)

  Staat je goed dat rood. Super dat je mams het kan innemen….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.