OOTD: Tante Betsy Zippie Blossom Navy

Zolang ik de jurkjes van Tante Betsy ken, staat een Zippie (voor de niet-kenners: dit is een model jurkje met een ritssluiting) hoog op mijn verlanglijstje. Maar afgelopen zomercollectie vielen deze klein, en droeg ik nog een maat XXL. En dat betekende helaas geen Zippie voor mij. Maar inmiddels ben ik over naar maat XL, én zijn er weer verschillende Zippies in de huidige wintercollectie verkrijgbaar. Vandaag laat ik je Tante Betsy Zippie Blossom Navy zien, een jurkje wat nu al één van mijn favorieten van komende winter is!

Tante Betsy Zippie Blossom NavyTante Betsy Zippie Blossom Navy

Afgelopen zondag was een perfecte dag om mijn nieuwe Tante Betsy Zippie Blossom Navy op de foto te zetten. Mijn zus was zo lief om ’s middags even langs te komen, en vlak bij mijn huis, gewoon in mijn straat, vonden we dit mooie plekje. Benthe ging uiteraard ook mee, eigenlijk is een outfit-artikel niet meer compleet zonder haar 🙂

Tante Betsy Zippie Blossom NavyTante Betsy Zippie Blossom Navy is een jurkje wat sportief, maar tegelijk ook heel vrouwelijk is. De ritssluiting geeft de Zippie een sportieve look, maar de aansluitende pasvorm is juist weer heel vrouwelijk. En de print van grafische bloemetjes is ook leuk als je eigenlijk niet zo van bloemetjesjurkjes houdt. Ja, volgens mij is dit jurkje dit najaar bij veel Tante Betsy Girls (en wannabees) favoriet!

Tante Betsy Zippie Blossom NavyDeze foto vind ik zó lief… ♥

Tante Betsy Zippie Blossom NavyTante Betsy Zippie Blossom Navy is gemaakt van een wat dikkere stof, net als eigenlijk alle Zippies. Hierdoor zijn ze én lekker warm, én kleden ze mooi slank af, ondanks het feit dat het model wat aansluitender is. De rits kun je naar wens (of situatie 😉 ) wat verder open, of juist wat verder dicht doen.

Tante Betsy Zippie Blossom NavyDe Zippie is voorzien van twee zakjes op de voorkant van de jurk, dat vind ik altijd een leuk (en handig) accent. Tante Betsy Zippie Blossom is verkrijgbaar in de kleuren Red, Navy, Green en Black. Ik draag deze gewoon in mijn vaste Tante Betsy maat XL, en met mijn 1.78 meter lengte valt dit jurkje bij mij net boven de knie.

Tante Betsy Zippie Blossom NavyMake your Winterdays Happy ones!

Het tweede deel van de wintercollectie komt deze week online op de eigen website van Tante Betsy, en uiteraard ook bij de verschillende verkooppunten. Tante Betsy Zippie Blossom Navy kost € 89,95. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

Met dank aan mijn zus Miranda voor het maken van de mooie foto’s ♥

23 Comments on OOTD: Tante Betsy Zippie Blossom Navy

 1. Vera
  9 november 2017 at 16:21 (5 jaren ago)

  Hmm.. ik twijfel over een aantal artikelen van dit merk, met name over de maatvoering. Komt een XL overeen met normale confectiemaat 42?

  Beantwoorden
  • Natasja
   9 november 2017 at 19:17 (5 jaren ago)

   Hoi Vera, ik heb maat 42/44 en draag XL. Maar ik heb de XL vooral van boven nodig, bij mijn schouders en armen. Ik ken ook dames die met maat 42 in maat L passen. Het hangt ook een beetje van het model af, en verschilt een beetje per figuur. Als je nog nooit jurkjes van Tante Betsy hebt gehad, is het in het begin even een kwestie van passen welke maat goed voor je is, het beste kun je dan gewoon een paar verschillende maten bestellen, ik denk in jouw geval maat L en XL.

   Beantwoorden
   • Vera
    10 november 2017 at 13:54 (5 jaren ago)

    Bedankt voor de aanvullende info. Ik heb 40/42 (boven kleiner dan onder), dus ik gok dat L voldoende moet zijn. Ben heel benieuwd of het me ook zo leuk staat. X.

    Beantwoorden
    • Natasja
     10 november 2017 at 18:44 (5 jaren ago)

     Ik ben ook erg benieuwd! 🙂

     Beantwoorden
     • Vera
      12 november 2017 at 10:35 (5 jaren ago)

      Geslaagd! Rok is wel wat te wijd aan de taille, maar goed op de heupen. Zie je met een top er over (kan er dus helaas niks in dragen) niets van!

     • Natasja
      12 november 2017 at 11:53 (5 jaren ago)

      Oh wat leuk Vera! Ik weet niet of je handig bent met de naaimachine of iemand kent die dat is (ik vraag het altijd aan mijn moeder), maar je zou kunnen overwegen om de tailleband iets in te nemen. Bij sommige jurkjes heb ik dat ook gedaan, meestal is een cm aan beide kanten al genoeg om het net iets mooier te laten vallen.

     • Vera
      12 november 2017 at 11:55 (5 jaren ago)

      Ik ga mijn moeder vandaag lief aankijken.. 😉

 2. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  1 oktober 2017 at 20:17 (5 jaren ago)

  Zo eindelijk eens tijd maken om op deze blogpost te reageren. Wat is het toch een gave zippie, ik heb hem ook in het blauw en vind hem heel gaaf. Ik heb hem nog niet aangehad behalve met passen en mijn live on facebook passessie hihi. Maar dat gaat vast heel snel gebeuren hoor ;). Ja zo leuk die outfit foto’s samen met Benthe en wat ben je een bofbips dat je familie en vrienden hebt die regelmatig een leuke fotoshoot met je doen. Zo gaaf! Geniet heerlijk van de jurk! Knuff!

  Beantwoorden
 3. An
  28 september 2017 at 20:53 (5 jaren ago)

  Mooie foto’s Natasja en idd zonder Benthe is het niet compleet. Erg mooi jurkje en een leuke print.

  Beantwoorden
 4. Hennie
  28 september 2017 at 06:40 (5 jaren ago)

  We kunnen je bijna Betsy Spots gaan noemen! Ik had je nooit een XL gegeven hoor. Eerder een M!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  27 september 2017 at 22:32 (5 jaren ago)

  Graag gedaan ♡ het is een mooie review geworden en Benthe en jij staan er inderdaad weer mooi op! X

  Beantwoorden
 6. Sylvia
  27 september 2017 at 20:06 (5 jaren ago)

  Mooie foto’s samen met Benthe <3 <3
  De jurk staat je super! <3
  Deze staat ook nog op mijn wenslijstje, echt een prachtige jurk.

  Beantwoorden
 7. Manon
  27 september 2017 at 17:15 (5 jaren ago)

  Wat zie je er mooi uit in die jurk!

  Beantwoorden
 8. Neeltje
  27 september 2017 at 10:33 (5 jaren ago)

  Hele mooie zippie. Staat je goed en inderdaad is de dikkere stof van de zippies heerlijk!

  Beantwoorden
 9. Corine
  27 september 2017 at 09:42 (5 jaren ago)

  Staat je hardstikke goed!!

  Beantwoorden
 10. Aimee Moolenaar-Dols
  27 september 2017 at 09:28 (5 jaren ago)

  Prachtig. Ook de foto van jullie 2tjes is zoooo lief.
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 11. Tamara
  27 september 2017 at 09:19 (5 jaren ago)

  Staat je geweldig deze jurk, en een pracht foto van jou en Benthe

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  27 september 2017 at 09:13 (5 jaren ago)

  Zo een prachtige dress en mooie foto’s!

  Xoxo

  Beantwoorden
 13. Paulien Sickens de Wal- van Dalen
  27 september 2017 at 08:58 (5 jaren ago)

  Staat je prachtig!!!! Ook leuke foto’s van jullie twee samen.

  Beantwoorden
 14. Ellen
  27 september 2017 at 08:58 (5 jaren ago)

  Wat zie je er weer goed uit en deze jurk is een plaatje volgens mij. En dat je hem krijgt voor een revieuw is toch voor de lezers ook een feestje!
  Lees met veel plezier jouw collums

  Beantwoorden
 15. bychristiana
  27 september 2017 at 08:05 (5 jaren ago)

  Leuke foto’s Natasja, en inderdaad, een outfit foto zonder Benthe is eigenlijk niet meer compleet;-)

  Beantwoorden
 16. Cindy
  27 september 2017 at 07:36 (5 jaren ago)

  Staat je erg mooi! Leuk model ook met die rits.
  De dikke stof zou dan weer niets voor mij zijn.
  Mazzel ook dat je deze gekregen hebt, blijf ze veel te duur vinden dus heb er daarom nog steeds geen.

  Beantwoorden
 17. Marije
  27 september 2017 at 06:38 (5 jaren ago)

  Wat zie je er goed uit! Fijn dat je nu een zippie kon shoppen.

  Hele leuke foto’s!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.