Op je Paasbest: in bad met Lush

Qua weer mogen we dan nog meer in Kerst-stemming zijn; over een week is het toch echt Pasen. Zoals ieder jaar heeft Lush ook nu weer een heerlijk Paas-assortiment, ik laat je een aantal badproducten zien, zodat je relaxt en op je Paasbest aan de brunch kunt verschijnen volgende week.

Pasen met Lush

Met deze vrolijk gekleurde, en heerlijk geurende badproducten is het, ondanks het aanhoudende winterse weer, een fluitje van een cent om in de voorjaars-stemming te komen. Zet je bad aan, gooi er zo’n heerlijk Lush-product in en droom weg…

Lush pasen

The Immaculate Eggception is een oude bekende, we zagen hem vorig jaar (en volgens mij het jaar daarvoor?) ook al rond Pasen verschijnen. Ik zat toen weg te zwijmelen bij het zien van de foto’s, maar aangezien ik nog geen bad had, bleef het bij zwijmelen… Nu we sinds een half jaar een bad hebben, hoef ik jullie zeker niet te vertellen wat er als eerste in mijn Lush-paasmandje verdween?

Lush pasen

The Immaculate Eggception is een echt verrassingsei met een schattig kuikentje van binnen. De geur is nieuw: een combinatie van opwekkende grapefruit- en citroenolie met verwarmende vanille zorgen voor energie en geven je humeur een opkikker. Net wat we nodig hebben in deze tijd van het jaar! The Immaculate Eggception kost € 13,95, je kunt hier maar liefst drie heerlijke baden mee nemen.

Lush pasen

Ook The Carrot is geen nieuw gezicht, vorig jaar deed deze re-usable bubblebar zijn intrede in de lente-collectie van Lush. De geuren van buchu, citroen en bergamot geven deze simpel uitziende wortel een tropische, fruitige geur. Je zwiert The Carrot een paar keer door je badwater, of legt hem onder de stromende kraan terwijl je bad volloopt, tot je voldoende bubbels hebt. Daarna leg je hem op een droge plek tot je volgende bad. Op deze manier kun je wel 4 tot 6 keer in bad met deze bubblebar. The Carrot kost € 9,95.

Lush pasen

Helemaal nieuw deze lente is Secret Garden, een bath ballistic vol heerlijke bloemengeuren. Roos absolue, zoete wilde sinaasappel en rozenhout geven deze ballistic een ultieme lente-geur. Alsof je bad midden in een veld vol prachtige bloemen staat… Vergeet niet om tijdens het wegdromen af en toe je ogen open te doen, want Secret Garden is niet alleen een lust voor je neus, maar zeker ook voor je oog! Secret Garden kost € 5,95.

Lush pasen

Dit is misschien wel de leukste Bubble Bar die ik ooit gezien heb: Mumkin. Eigenlijk is het gewoon zonde om hem (of haar?) te verkruimelen, zo guitig is dit wezentje. Zet er gerust eentje ter decoratie in je kamer of op de badkamer, zo kan hij alvast zijn heerlijke frambozengeur verspreiden. Mumkin kost € 5,95, voor maar liefst 2 of 3 heerlijk fruitige baden.

Lush pasen

Always save the best for last… Dit is mijn absolute favoriet uit de Lush lente-collectie: The Brightside. Ben je chagrijnig, dippig, of gewoon het winterweer beu? Neem dan een bad met deze zomerse bubble bar. Essentiële oliën van mandarijn, tangerine en bergamot geven The Brightside een heerlijk opwekkende geur, hij doet mij aan Split-ijsjes denken. Met daarnaast oranje kleurend badwater is dit dé ultieme oppepper voor je humeur. Je verkruimelt eenvoudig een stuk van The Brightside onder de stromende kraan (je kunt wel 3 of 4 baden genieten met 1 exemplaar), en let the Sunshine in! De prijs: € 7,50.

Heb jij al kennis gemaakt met één van deze producten? Wat is jouw favoriet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.