Op reis met de opbergboxen van Dutch Design Brand

Op vakantie om te genieten van een andere cultuur, klimaat en taal. We willen het zo graag, maar het lijkt nog zover weg. Omdat reizen in deze coronatijd lastig is, blijft het voorlopig bij dromen en plannen maken. Met de opbergboxen Ancient World Map en Japanese Blossom van Dutch Design Brand doe je dat op een leuke en creatieve manier. Het designmerk geeft opbergen een compleet nieuwe betekenis.

Dutch Design Brand

Creatief op reis met Dutch Design Brand

Terwijl de een zich vermaakt in Villa Netflix met uitzicht op het Driedeurenpunt, drinkt de ander een borrel in het Saint-Souterrain. Omdat het fysieke reizen nog even op zich laat wachten, nodigt Dutch Design Brand je uit om op reis te gaan in je verbeelding. Verzamel souvenirs, vakantiefoto’s en reisbrochures in de Ancient World Map Storage Box. Een schatkist voor al je vakantieherinneringen met genoeg ruimte om nieuwe herinneringen aan toe te voegen. De vintage print die de doos siert bestaat uit een wereldkaart, zodat je direct kunt bepalen waar je volgende reis naartoe gaat.

Dutch Design Brand

Het perfecte zen-moment

In een tijd waarin het thuiswerken het ‘nieuwe normaal’ is, heeft iedereen zo nu en dan behoefte aan wat ruimte voor zichzelf. De print op de Japanese Blossom Storage Box doet je verlangen naar een tropisch paradijs. Een plekje waar je kunt genieten van de rust en het moois om je heen. Met dansende bamboebladeren en bloeiende bloesem brengt het designmerk de print tot leven en wordt opruimen een feest. Door de neutrale en zachte kleuren brengt de box een warme en relaxte sfeer in huis. Hiermee zorg je in een handomdraai voor een stijlvolle én opgeruimde look, zodat jouw zen-moment kan beginnen.

Dutch Design Storage Box

Stoor jij je aan rondslingerend speelgoed of losse tijdschriften? Een herkenbaar probleem voor veel mensen. De opbergdozen van Dutch Design Brand bieden uitkomst. Naast praktisch zijn ze ook een lust voor het oog. De Dutch Design Storage Box zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Of je nu houdt van naturel of klassiek of liever gaat voor robuust en stoer, voor iedereen is een passend design te vinden. De boxen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken van de boxen gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De Dutch Design Storage Box heeft een verkoopprijs van € 14,99. Met uitzondering van de Natural Leaves en Vinyl, deze kosten € 13,50.

1 Comment on Op reis met de opbergboxen van Dutch Design Brand

 1. chucky1012
  16 december 2020 at 07:00 (2 jaren ago)

  Prachtige designers boxen om alles netjes opgeruimd te hebben…
  Mooie overzichtelijke webshop.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.