Op stap! invulboek bundelt mooie herinneringen aan dagjes uit

Een dagje uit is altijd leuk, of je nu jong of oud bent. Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon met camera bij zich en fotograferen we wat af. Hoe leuk is het om deze foto’s samen met jouw ervaringen en andere aandenkens te bewaren in een mooi boek? Het nieuwe Op stap! invulboek van Studio Ins & Outs zorgt ervoor dat je kunt blijven genieten, ook als het uitstapje al voorbij is.

Invulboek voor dagjes uit

In het Op stap! invulboek leg je de leukste dagjes weg vast en maak je een mooi herinneringsboek van het hele jaar. Hartstikke leuk om later nog eens in terug te bladeren. Het invulboek heeft een A5-formaat met een zwart/wit binnenwerk van 80 pagina’s met plek voor 37 leuke uitstapjes en dagjes weg. Het papier is dik, waardoor je er ook met stift goed op kunt schrijven. De dikke omslag geeft het boek een luxe uitstraling, zodat je aan het eind van het jaar een prachtig bewaarboek vol met herinneringen hebt. En heel handig: door de spiraalbinding heeft het boek genoeg ruimte om dikker te worden door de foto’s en knutselwerkjes die je toevoegt.

Je kunt er compleet je eigen draai aan geven. Schrijf er tekst in, plak er foto’s bij en leef je uit met stickers, achtergronden en tape. Of houd het lekker simpel, het is aan jou! Het Op stap! invulboek is verkrijgbaar voor € 19,95 met omslagen in verschillende kleurcombinaties.

Plakboek van je vakantie

Wil je ook de (school)vakanties verwerken in een invulboek? Kies dan voor het Erop Uit! invulboek, waar je naast dagjes uit ook de vakanties een plekje kunt geven. Leuk, met de zomervakantie voor de deur. Daarnaast is er het Mooiste Momenten boek: een blanco plakboek dat ook gebruikt kan worden voor vakanties. Wil je liever een blanco plakboek met eigen titel. Geen probleem, want bij Studio Ins & Outs kun je ook een boek laten personaliseren.

Alles voor je invulboek

Naast tekst, foto’s, entreekaartjes en andere aandenkens kunnen de invulboeken worden opgeleukt met allerlei accessoires. Met een mooie achtergrond, washi tape, passende quote of leuke sticker maak je het invulboek nóg persoonlijker. Speciaal voor de zomer heeft Studio Ins & Outs een Summer Holiday set samengesteld die verschillende achtergronden, quotekaartjes en stickers bevat. Leef je uit en maak er wat leuks van. Happy Summer!

Over Studio Ins & Outs

Studio Ins & Outs inspireert op een moderne manier om alle mooie momenten in het leven vast te leggen. In een origineel invulboek. De collectie invulboeken is zeer uitgebreid, net als de vele mogelijkheden om het boek verder te versieren. Alles is ontworpen door eigenaresse Irene van Zuthem en wordt met veel zorg en liefde verstuurd. Bekijk de complete hele collectie op de website.

2 Comments on Op stap! invulboek bundelt mooie herinneringen aan dagjes uit

 1. Miranda Aerts
  29 juni 2019 at 13:51 (2 jaar ago)

  Oh, die hadden we vroeger wel willen hebben, lekker vol schrijven in de grote vakantie 😎

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  27 juni 2019 at 07:39 (2 jaar ago)

  Zo leuk om mooie herinneringen te bewaren….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.