Opgemaakt in april: weer een mandje vol!

Halverwege april dacht ik: mmm, dat wordt een saaie ‘Opgemaakt in april’. Volgens mij had ik toen 3 flesjes/tubes in mijn lade verzameld. En toen was het eind april, en toen had ik opeens toch een mandje vol! Gelukkig maar, zo wordt het artikel toch de moeite waard. Hopelijk dan althans ๐Ÿ˜‰ Ik laat je zien wat ik afgelopen maand allemaal opmaakte op mijn badkamer!

Opgemaakt in april

Opgemaakt in april

Ja, zo alles bij elkaar had ik toch weer aardig wat opgemaakt in april. Een paar producten die je vorige maand al voorbij zag komen, maar ook een paar ‘nieuwkomers’.

Opgemaakt in april

De Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi ga je denk ik iedere maand wel voorbij zien komen, hihihi! Echt heerlijk om te gebruiken na het douchen, ook nu het langzaam wat warmer wordt. De geur Sexy Bomb is echt รฉรฉn van mijn favorieten! ♥

Opgemaakt in april

Het gebeurt niet zo heel vaak dat ik een gezichtscrรจme opmaak, om de simpele reden dat er altijd wel weer een nieuw product staat te wachten om getest te worden. Maar voor deze Payot Nutricia Baume Super Rรฉconfortant maakte ik een uitzondering. Mijn review hierover kun je hier teruglezen.

Iedere avond gebruik ik pure Amandelolie om mijn gezicht te reinigen. Ik vind het nog steeds een topper, dus ook deze ga je vaker voorbij zien komen in deze rubriek.

Opgemaakt in april

Begin van de maand besloot ik weer eens paarse en roze streepjes in mijn haar te doen, met het Pupa Candy Punk haarmasker. De paarse tube is nu op, maar gelukkig heb ik nog een back-up ingeslagen.

Nog een favoriet

Pupa BB Cream gebruik ik letterlijk iedere dag. Ook deze ging in april op. Vanwege de Corona crisis had Mireille deze variant helaas niet meer op voorraad, dus ben ik voor even overgestapt naar een andere variant van hetzelfde merk. En eigenlijk bevalt die net zo goed!

Opgemaakt in april

Zoals jullie konden lezen, zat ik in mijn vakantie heel veel in de zon. Uiteraard wel goed beschermd, ik smeerde iedere dag met SPF 50. En zo ging deze fijne zonnecrรจme van Louis Widmer ook op. De nieuwe tube is inmiddels aangebroken.

Deze heerlijke Weleda Summer Garden Shower Cream is ook op, en dat vind ik echt jammer! Ik hoop dat hij dit jaar weer terug komt!

Ik gebruik altijd scheergel van Albert Heijn Care, het budget eigen merk persoonlijke verzorging van AH. Die bevalt mij gewoon prima!

En tot slot ging er een flacon van mijn vaste haarlak op, de Volume Lift van Syoss. Deze gebruik ik echt al jaren, en bevalt me ontzettend goed.

Dit waren ze dan, mijn opgemaakt in april-producten. Zie jij producten voorbij komen die je misschien zelf ook wel gebruikt?

4 Comments on Opgemaakt in april: weer een mandje vol!

 1. Neeltje
  7 mei 2020 at 19:15 (2 jaren ago)

  Dankzij jouw tips zijn de pupa bb cream, amandelolie en fluffy butter ook in gebruik.

  Beantwoorden
 2. Mariska
  6 mei 2020 at 19:00 (2 jaren ago)

  Ja Sexy Bomb vind ik ook zo lekker, die heb ik ook al eens besteld ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  6 mei 2020 at 09:08 (2 jaren ago)

  Ik heb de afgelopen dagen ook diverse producten opgemaakt, altijd leuk om te doen, want dan kun je weer aan iets nieuws beginnen haha;-) Volgens mij heb ik geen enkel product uit jouw opgemaakt mandje zelf eens geprobeerd.

  Beantwoorden
 4. mowie.caro@hotmail.com
  6 mei 2020 at 07:14 (2 jaren ago)

  Leuk om te lezen. Ik ga ook eens proberen om mijn gevoelige huid te reinigen met amandelolie. Daar wordt mijn huid misschien minder droog van.
  Groetjes, Monique.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.