Opgemaakt in april

Je zou het qua weer niet zeggen, maar we zitten gewoon al in mei! Een derde van dit jaar zit er al weer op, wat vliegen de maanden toch letterlijk voorbij. Ik laat je in dit artikel zien wat ik heb opgemaakt in april, het was alwéér meer dan ik verwacht had. Maar wel veel verpakkingsvrije producten!

Opgemaakt in april

Opgemaakt in april

In het laatje waar ik mijn opgemaakte producten altijd in verzamel, leek het echt veel minder dit keer. Maar toen ik foto’s ging maken van alles wat ik heb opgemaakt in april, zat het mandje toch gewoon weer vol. Maarrrrr… wel meer verpakkingsvrije producten deze maand!

Verpakkingsvrij

Om te beginnen de I Love Yuzu Shampoo Bar van What’s Soap Doc? Deze heb ik getest, binnenkort komt de review online. Dus ik verklap nog even niets 🙂

Opgemaakt in april

De I Love Yuzu Body Butter Bar heb ik al een keer eerder gehad, en dit is vast niet de laatste die ik opmaakte ♥

Met mijn laatste bestelling bij What’s Soap Doc? bestelde ik nog een andere body butter bar mee, Matcha Doin’? Deze vond ik minder fijn dan I Love Yuzu, dus deze gaat niet op herhaling.

Opgemaakt in april

Bij SoMuch in Heerenveen vind je niet alleen veel mooie, vrolijke jurkjes, maar ook de producten van Shampoobars. Dit is een Nederlands bedrijf wat onder andere shampoobars maakt. Verrassend he? 😉 Ik ontving van Binnie laatst een pakketje met producten om te testen, dus hier komt binnenkort ook een review van online. De Body Bar Aardbei is in ieder geval voor herhaling vatbaar, wat een heerlijke zeep! ♥

Opgemaakt in april

Favorieten

Er ging uiteraard ook weer een Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi op, die kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Dit keer de geur Cuddly Cashmere, één van mijn favorieten ♥

Ook ging er een potje Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser van WMJM op, ook deze gebruik ik al jaren. In mijn poging om mijn (plastic) afval te verminderen, heb ik hier nu een verpakkingsvrije variant voor gevonden. Ik ben hem aan het testen, binnenkort vertel ik of hij net zo goed bevalt.

Opgemaakt in april

Pure Amandelolie gebruik ik iedere avond om mijn make-up te verwijderen. Daarnaast gebruik ik hem ook om gevoelige plekjes op mijn huid te verzachten, bijvoorbeeld na het scheren. Met een flesje doe ik altijd best lang, volgens mij wel 2 of 3 maanden.

Over de lavera my age lijn schreef ik onlangs een review. Zowel de dagcrème als de nachtcrème ging afgelopen maand op, wat een fijne producten waren dit!

Ook deze biologische cactusvijgolie ging op, wat een heerlijk product is dit! Ik gebruik hem ’s avonds na het reinigen van mijn huid, onder mijn nachtcrème. Echt een toppertje!

En tot slot gingen er nog wat basics op: tandpasta, haarlak, scheergel en deodorant. Mijn scheergel heb ik de afgelopen weken trouwens vervangen door gewone zeep, onder andere de Body Bar van Shampoobars die je hierboven zag. Dat werkte ook uitstekend, dus grote kans dat ik een vervanger heb gevonden voor de scheergel die er maandelijks doorheen gaat!

Hoe ging het met jouw opgemaakte producten? Is het bij jou ook iedere keer weer meer dan je denkt?

2 Comments on Opgemaakt in april

 1. Forever38.com (Vera)
  11 mei 2021 at 14:28 (1 jaar ago)

  Ik blijf dit een leuke rubriek vinden. En er zitten weer een aantal fijne producten tussen hoor !

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  6 mei 2021 at 17:59 (1 jaar ago)

  Ik heb ook een deo (andere variant) van Borotalco en mij valt op dat je er heel lang mee doet, zelfs als je zoals ik de deo 2x per dag gebruikt.
  Dus bij mij is hij al maanden in gebruik. Wat wel op ging: dag- en nachtcrème, douchegel, shampoo, tandpasta, reinigingsmiddel en huidolie.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.