Opgemaakt in augustus

Er is weer een maand voorbij, dus tijd voor het opgemaakt in augustus-artikel. Augustus was de maand waarin we die veel te lange hittegolf hadden, gevolgd door een koele start van de nazomer. Een maand waarin ik minder opmaakte dan afgelopen maanden, althans zo lijkt het. Kijk je weer mee?

Opgemaakt in augustus

Opgemaakt in augustus

Zoals ik al zei lijkt mijn mandje opgemaakt in augustus echt een stuk leger dan voorgaande maanden. Maar dat komt misschien ook omdat er een paar kleinere verpakkingen tussen zitten, hihihi!

Ik begin met een product wat iedere maand terugkomt in mijn opgemaakt-rubriek. Een product wat ik zelfs op de bloedhete dagen gebruikte na het douchen. De inmiddels wel beroemde Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi. Er gingen twee potjes op: de geur Honey Bunny en de geur Cuddly Cashmere. Nieuwe voorraad staat bij mij standaard in de kast ๐Ÿ˜‰

Opgemaakt in augustus

Ook scheergel komt iedere maand voorbij in deze rubriek, er gingen deze maand weer twee flacons op. In de zomermaanden heb ik vrijwel iedere dag blote benen onder mijn jurkjes en scheer ik ze ook iedere dag. Dus tja, dan gaat het hard.

Opgemaakt in augustus

Onlangs mocht ik twee van deze heerlijke douchecrรจmes van Louis Widmer weggeven, maar ik kreeg er zelf natuurlijk ook eentje. Ik gebruikte hem graag vanwege de crรจmige zachte textuur en de heerlijke, zacht-bloemige geur. Maar ja, zoals dat gaat met producten die je graag gebruikt: opperdepop.

Haar enzo

De Garnier Loving Blends Argan- & Camelia olie shampoo is mijn favoriete shampoo onder de drogisterijmerken. Deze bevalt mij erg goed, vinden jullie het leuk als ik er een review over schrijf?

Ik gebruik hem eigenlijk altijd in combinatie met het haarmasker uit een andere Loving Blends lijn. Deze gebruik ik dan in plaats van een conditioner.

Opgemaakt in augustus

Onlangs schreef ik een uitgebreide review over de prachtige Esse gezichtsverzorging. Eรฉn van de mooiste merken waar ik ooit over schreef op Beautyspots. Ik besloot dan ook om de Nourish Moisturiser helemaal op te maken. En dat gebeurt niet zo snel, want meestal staan er al nieuwe producten te popelen om getest te worden. Maar die moesten nu gewoon even wachten ๐Ÿ™‚

Het laatste product wat ik opmaakte, is de Pupa BB Cream+Primer. Ik gebruik normaal gesproken altijd een andere variant (anti-ageing), maar toen mijn vorige tube op was, was die tijdelijk niet leverbaar ivm Corona. Dus ik besloot toen om dan maar de andere variant te bestellen bij Mireille, deze bevalt mij eigenlijk net zo goed. Ik meng mijn BB cream in de zomer overigens altijd met de donkerdere variant, omdat mijn huid nu bruiner is.

Dat waren ze weer, mijn opgemaakte producten van afgelopen maand. Heb jij veel opgemaakt, of heb je het niet bijgehouden?

2 Comments on Opgemaakt in augustus

 1. Marije
  2 september 2020 at 09:25 (2 jaren ago)

  Mooi gevuld mandje weer. Ben wel benieuwd naar een review van de shampoo. Gebruik zelf de honing lijn en die vind ik best oke.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  2 september 2020 at 08:24 (2 jaren ago)

  Wat een heerlijke producten allemaal! Ik heb ook aardig wat opgemaakt, alhoewel ik alle lege verpakkingen niet bewaar. Ik merk het meer aan het feit dat ik allemaal weer nieuwe dingen kan gaan uitproberen haha;-)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.