Opgemaakt in december

Niet alleen 2020 ligt achter ons, ook de maand december. En dus is het tijd om jullie te laten zien wat ik heb opgemaakt in december. Kennen jullie mijn favorieten inmiddels al een beetje? Er komen weer een paar mooie producten voorbij hoor!

Opgemaakt in december

Opgemaakt in december

Yep, mijn opgemaakt mandje zat weer vol! Zoals ik jullie onlangs al vertelde, wil ik in 2021 gaan proberen om meer ‘naakte’ producten te gaan gebruiken, producten zonder verpakking. Ik ben benieuwd of dat al snel terug te zien is in mijn opgemaakt artikelen. Maar eerst laat ik je nog zien wat ik heb opgemaakt in december!

Ik begin met een paar producten van Wat Maakt Je Mooi, eerst de Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser. Deze gezichtsreiniger gebruik ik echt al jaren, ’s ochtends onder de douche. Er staan dan ook twee nieuwe potjes in mijn voorraadkast ter vervanging.

Opgemaakt in december

Ook de Fluffy Body Butter wan WMJM gebruik ik al heel lang. Ik wissel vaak een beetje af qua geuren, naar gelang het seizoen. Twilight Dust is een dupe van de Twilight geur van Lush, echt heerlijk voor deze tijd van het jaar.

Tiger Lily had ik een tijdje geleden al in gebruik genomen, maar toen stond de geur me een beetje tegen. Ik had hem daarom terug in de kast gezet, maar ik besloot het toch nog een kans te geven. Hoewel het geen favoriete geur zal worden, vond ik hem nu toch gewoon prima en heb hem keurig opgemaakt ๐Ÿ™‚

Opgemaakt in december

Nieuwe merken in mijn opgemaakt mandje

Over deze gezichtscrรจme van Facetrex schreef ik kort geleden een review. Ik was er echt heel tevreden over, ik vind het dan ook jammer dat de pot nu leeg is.

Opgemaakt in december

Deze natuurlijke conditioner van Uoga Uoga is mij heel goed bevallen. Zowel qua geur als qua werking is hij heerlijk. Maar ik ga proberen of ik kan overschakelen naar een solid conditioner, dus hier komt geen vervanging voor.

Dit styling product gebruik ik sinds een paar maanden, ik kocht het bij mijn kapper. Het bevalt mij en mijn krullen heel goed! De backup is inmiddels al in gebruik genomen.

En tot slot nog een paar producten die iedere maand voorbij komen, of nagenoeg iedere maand. Scheergel van AH Care, Borotalco deodorant (ik wil nooit meer anders), Syoss Volume Lift Hairspray en Ultra White tandpasta van AH.

Heb jij veel opgemaakt in december? Zitten er misschien producten tussen die jij ook weleens gebruikt?

4 Comments on Opgemaakt in december

 1. Miranda Aerts
  9 januari 2021 at 15:33 (2 jaren ago)

  Het is maar goed dat ik hier niet kan laten zien hoeveel koekjes en chocolade ik heb opgemaakt in december ๐Ÿ˜‰ schandalig veel!
  Bij mij gezichtscrรจme, douche schuim en bodylotion in het mandje opgemaakte producten. De Borotalco deo heb ik trouwens nu ook, heerlijk!

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  7 januari 2021 at 10:38 (2 jaren ago)

  Ik ken zelf alleen de make-up van Uoga Uoga, maar ik ontdekte een tijdje geleden inderdaad al dat ze nu het assortiment uitgebreid hebben met haarproducten, erg leuk!

  Beantwoorden
 3. Ellen
  7 januari 2021 at 08:17 (2 jaren ago)

  Je kunt zo altijd goed zien wat je allemaal gebruikt, heb al bijna het hele jaar shampoo bars van verschillende merken. Scheelt veel plastic afval. Net als scrubzeep

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  7 januari 2021 at 07:17 (2 jaren ago)

  Goed om te zien wat je zoal had opgemaakt aan beautyproducten..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.