Opgemaakt in februari

De maand februari was zo voorbij, en dus is het weer tijd om jullie te laten zien wat ik deze maand opmaakte op mijn badkamer. Het is best veel wat ik heb opgemaakt in februari, ondanks het feit dat deze maand maar kort is. Dat komt vooral doordat ik een aantal producten opmaakte die ik al een tijdje in gebruik heb. Maar natuurlijk zitten er ook maandelijkse favorieten bij πŸ˜‰ Kijk maar mee!

Opgemaakt in februari

Opgemaakt in februari

Mijn ‘opgemaakt in februari’ mandje zit wat voller dan vorige maand. Toen dacht ik nog dat mijn ‘less waste’ challenge van 2021 al effect had, maar dat was blijkbaar iets te vroeg gejuicht πŸ˜‰ Maar ik had deze maand ook best wat producten waar ik altijd een paar maanden mee doe, en die nu precies allemaal op waren. Dus het vertekent een beetje.

Opgemaakt in februari

Ik begin met deze heerlijke Solid Shower Gel van Bomb Cosmetics. Wat een heerlijk douche-product is dit, ik vind het echt jammer dat hij op is! Zoals je ziet heb ik hem bijna tot de laatste kruimel opgemaakt. Ik hoop dat Mireille snel weer nieuwe voorraad heeft!

Veelvuldig handen wassen in combinatie met de kou van de winter: ik kan mijn handen wel blijven smeren. HandcrΓ¨me gaat er dus heel wat doorheen momenteel, ’s avonds gebruik ik altijd deze van Organic Shop.

Opgemaakt in februari

Onlangs vertelde ik over deze fijne Eye Wrinkle Cream van Annemarie BΓΆrlind. Vorige week ging hij op, maar ik heb inmiddels al een nieuwe tube op mijn badkamer staan.

Opgemaakt in februari

Mijn dagelijkse BB Cream van Pupa ging op, ook hiervan heb ik al een nieuwe tube op mijn plankje staan. Deze gebruik ik al jaren, als basis voor mijn dagelijkse make-up. Ik vind hem super fijn!

De Oatmeal Cookie Cream van Wat Maakt Je Mooi kennen jullie inmiddels vast wel. Ik gebruik hem iedere ochtend onder de douche om mijn gezicht te reinigen.

Opgemaakt in februari

Ook de Fluffy Body Butters van Wat Maakt Je Mooi zijn favoriet. Er gingen twee potjes op in februari.

Maar ik smeerde in februari meer op mijn huid. De Solid Body Butter van What’s Soap Doc? ging op, ook deze heb ik bijna tot het laatste stukje opgemaakt. Ik heb inmiddels een nieuwe bestelling gedaan, waaronder deze!

Nog een Pupa product: mijn donkerblauwe kajal potlood was zomaar opeens op. Hier ga ik denk ik nog wel een nieuwe van bestellen, want ik gebruikte hem graag!

Basics

En tot slot gingen er nog vier ‘basic’ producten op: deodorant (altijd van Borotalco), haarlak (altijd dezelfde van Syoss), scheergel (hiervoor wil ik eens kijken of ik een goede milieuvriendelijke vervanger kan vinden) en tandpasta. Ook voor de laatste wil ik op zoek naar een product wat beter voor het milieu is, vooral qua verpakking.

Dat waren ze, de producten die ik heb opgemaakt in februari. Heb jij veel opgemaakt afgelopen maand?

3 Comments on Opgemaakt in februari

 1. Miranda Aerts
  5 maart 2021 at 16:59 (1 jaar ago)

  Bij mij haalden veel producten net het begin van de maand maart (komt vast omdat er maar 28 dagen in februari zitten πŸ˜‰ )
  Ik wilde op zoek naar een nieuwe eau de toilette, gewoon omdat het alweer een paar maanden geleden was dat ik de laatste had gekocht, maar moest constateren dat er nog geen plaatsje vrij was in m’n parfum la dus ga extra veel sprayen deze maand πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Marjolijn
  4 maart 2021 at 08:57 (1 jaar ago)

  Ik heb misschien een alternatief voor je tandpasta. Het is wel even wennen, maar als je “less waste” wil, is het een goede optie. Het is van Smyle (www.wesmyle.nl).

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  4 maart 2021 at 07:32 (1 jaar ago)

  Fijn dat je lekker veel producten had opgemaakt.
  Ik ga eens kijken naar de kajal….
  Blauw is zo mooi πŸ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.