Opgemaakt in februari

Hoera, het is maart! En als we de weermeneren en -mevrouwen mogen geloven, krijgen we komende week heerlijk voorjaarsweer. Ik ben er zó ontzettend aan toe, jij ook? Het voorjaar staat voor mij gelijk aan de grote voorjaarsschoonmaak (hoe ouderwets, hihihi), en daar ben ik eigenlijk in februari al mee begonnen. Want hoewel februari maar een korte maand is, heb ik echt heel erg veel producten opgemaakt afgelopen maand, kijk maar mee:

Op in februari

Ik heb tegenwoordig op de slaapkamer, naast mijn “beautykast”, een mandje staan waar ik alle lege verpakkingen van een maand opspaar. Zo houd ik het een beetje bij elkaar en zwerven er geen lege flesjes en potjes door het hele huis. Want rommel, daar houd ik niet van…

Op in februari

De afgelopen maand heb ik heel bewust allerlei producten die bijna op waren, dan eindelijk maar eens echt opgemaakt, om te zorgen dat de badkamer niet uit zijn voegen barst.

Op in februari

Van boven naar beneden, van links naar rechts:

– Fudge Salt Spray: deze gebruik ik al een paar jaar, het geeft mijn haar meer volume en hold. Nu ik een ander kapsel heb, moet het juist geen volume hebben. Er komt hier voorlopig dus geen nieuw flesje van.

Ponche showergel van Lush: uit de Kerstcollectie van 2012. Een heerlijk fruitige, maar toch warme geur. Nu het voorjaar eraan komt, wordt het tijd voor de wat frissere geuren en dus was het tijd om Ponche op te maken. Ik hoop wel dat hij dit jaar terugkomt (nog maar een maand of 7, dan komt de nieuwe Kerstcollectie weer 😉 )

– Argan Therapy Creme van Cocoa Pink: een heerlijke, verzachtende haarconditioner, ik gebruikte deze echt als luxeproduct. Ik heb er dan ook best lang mee gedaan, maar nu is hij toch echt op. Met mijn volgende bestelling komt er wel weer een nieuwe, denk ik.

Orofluido shampoo: een geweldige shampoo met een heerlijke geur. Ik gebruik van Orofluido inmiddels diverse producten, maar shampoo heb ik voorlopig even genoeg, dus doe ik het even zonder deze.

– Toni&Guy cleanse shampoo for damaged hair en Indola Innova color shampoo: komen beiden uit een beautybox. Allebei heerlijke shampoos, ik gebruikte ze vanwege het handige formaat vooral tijdens vakanties en/of weekendjes weg. Maar na onze wintersportvakantie heb ik ze allebei maar eens opgemaakt. En gelukkig: in de Stylecase van februari zat weer een Toni&Guy shampoo, dus ik zit niet zonder.

Rituals Yogi Flow foaming shower gel sensation: deze stond al een tijdje in mijn kast, door de vele doucheproducten die ik momenteel heb staan, kwam ik er niet aan toe om hem op te maken. Dus heb ik hem de afgelopen maand als scheergel gebruikt, lekker luxe!

Fair Trade Honey shampoo: hier schreef ik van de week nog een review over. Heerlijke shampoo, ik gebruik hem best vaak. De nieuwe fles heeft inmiddels zijn intrede op de badkamer gedaan.

Op in februari

– Handy Gurugu handcrème van Lush: dit is mijn favoriete nacht-handcrème voor de winter. Een heerlijk kruidige geur, en verzorgt erg goed.

– Cupcake vers gezichtsmasker van Lush: alsof je chocolademousse op je gezicht smeert, ik moet me iedere keer weer bedwingen om het potje niet leeg te lepelen. Dit masker werkt enorm goed voor mij, het is één van mijn favoriete gezichtsmaskers van Lush.

– Oatifix vers gezichtsmasker van Lush: dit verzorgende masker helpt mijn door de kou wat gevoeligere huid weer herstellen. Heerlijk verzachtend en verzorgend, perfect voor de gevoelige huid.

– Estée Lauder Advanced Night Repair Eye (sample): zat een paar maanden geleden in één van de beautyboxen, ik heb er ontzettend lang mee gedaan. Een heerlijk verzorgende crème, jammer dat hij op is…

– Enzymion moisturiser van Lush: hier kan ik kort over zijn, dit is mijn reguliere gezichtscrème. Natuurlijk test ik nu regelmatig andere crèmes, maar dit is mijn basis, dit is waar mijn huid het het beste op doet.

Lemony Flutter (onder de tube van Weleda): deze was niet op, maar helemaal hard geworden en wit uitgeslagen. Ik heb mezelf dus op een nieuw potje getrakteerd.

Weleda Vitaliserende Nachtcrème: een erg fijne crème, mijn huid reageerde hier erg goed op. Misschien ga ik wel een nieuwe tube kopen.

Let The Good Times Roll van Lush: dit is momenteel veruit, met stip op één, de onbetwiste, mijn favoriete gezichtsreiniger. Ik gebruik hem iedere ochtend, mijn huid wordt er heerlijk zacht en egaal van. Even was er sprake van dat hij in het vaste assortiment zou blijven, maar helaas: het blijft bij een “Limited Kerst Edition”. Ik heb dus nog snel twee potjes gekocht, zodat ik straks “maar” een maand of vijf hoef te overbruggen (boehoe…).

Dat was het dan, dit ging er de afgelopen maand allemaal op bij mij. Weer plaats voor nieuwe producten dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.