Opgemaakt in januari

Op in januari

Voor het nieuwe jaar heb ik me voorgenomen om te proberen wat meer dingen op te maken voor ik weer wat nieuws koop. Al zal dat natuurlijk niet helemaal gaan lukken, anders zou het zomaar kunnen gebeuren dat ik een maand lang niets te melden heb op Beautyspots, en dat zou een beetje saai zijn, nietwaar? De afgelopen maand heb ik alles verzameld wat ik heb opgemaakt, zie hierboven mijn “buit”:

Op in januari

Van links naar rechts, van achter naar voor:

– Gumback Express van Lush: een heerlijke fijne scrub met abrikozenpit-stukjes, en de geur van bananen. Dit was een aantal maanden geleden een Retro-product, dus vervanging is (op dit moment) niet mogelijk. Maar gelukkig was ik zo slim om destijds twee potten te bestellen, er staat dus een nieuwe op me te wachten in de kast!

– Gilette Satin Care Scheergel: mijn gebruikelijke scheergel, wordt dus zeker vervangen. Hoewel, ik heb gisteren een scheergel van het Kruidvat eigen merk meegenomen. Hoe die bevalt, lees je uiteraard binnenkort hier op Beautyspots.

Cocoa Pink Goatmilk & Honey Body Lotion in de geur Genevieve (uit de Halloween collectie): รฉรฉn van mijn favoriete bodylotions, gelukkig heb ik nog twee flesjes staan. Nu de verzendkosten van de VS naar Nederland zo zijn gestegen, zal ik helaas minder vaak bij Cocoa Pink bestellen.

Lush Happy Happy Joy Joy: deze heerlijke conditioner gaat absoluut vervangen worden, binnenkort gaat er een Lush bestelling de deur uit.

– Lush 9 to 5 cleanser: deze gebruik ik dagelijks om mijn make-up mee te verwijderen, het nieuwe flesje staat al op de badkamer ๐Ÿ˜‰

Op in januari

Lush Ocean Salt gezichtsscrub: ook deze hoort tot mijn vaste gezichtsverzorgingsroutine, dus ook hiervoor geldt: vervanging reeds geregeld!

Lush Let The Good Times Roll: idem

– The Body Shop Chocomania Body Butter: heb ik opgemaakt tijdens de kou van de afgelopen weken, en heeft ervoor gezorgd dat ik geen droge, jeukende benen kreeg. Ik heb nog een halve pot The Body Shop Olive Body Butter staan, dus vervanging is nog even niet nodig.

Weleda Rosa Mosqueta vitaliserende gezichtscrรจme light: ik ben erg tevreden over deze gezichtscrรจme, toch zal hij voorlopig niet vervangen worden. Eerst heb ik andere crรจmes om uit te proberen.

Lush Twilight showergel: รฉรฉn van de limited showergels uit de Lush kerstcollectie van afgelopen jaar. Heerlijk, ik houd van de geur! Ik heb in de sale nog twee flacons ingeslagen, ik kan dus even vooruit.

– Catrice Prime and Fine translucent loose powder: behoort tot mijn dagelijkse make-up, ik gebruik hem over mijn BB cream of foundation. Het nieuwe potje is inmiddels al een paar weken in gebruik.

Je ziet: best veel producten die ik opnieuw ga kopen (of die ik inmiddels al gekocht heb). Heb jij veel producten die je keer op keer opnieuw koopt? Of probeer je iedere keer weer een ander product en/of merk?

(Ik moet trouwens echt hoognodig naar een Lush winkel om mijn lege potjes en flesjes in te leveren. Volgens mij zit ik inmiddels op een stuk of 40 lege flesjes/potjes)

 

 

3 Comments on Opgemaakt in januari

 1. Marit
  1 februari 2013 at 10:04 (9 jaren ago)

  Lekkere spulletjes allemaal!
  Het eerste wat ik dacht was: die kan naar de Lush voor een gratis masker. Maar nu lees is dat je nog veeeel meer potjes hebt! (flessen mogen ook ingeleverd worden voor maskers toch?)
  Binnenkort dus een review over de verse maskers van Lush? ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 februari 2013 at 20:25 (9 jaren ago)

   Klopt, lege flesjes gelden ook voor het gratis masker.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.