Opgemaakt in juli

De maand juli is voorbij gevlogen! Dat komt vast doordat ik de tweede helft van juli vakantie had, dan gaat de tijd altijd sneller he? Ik heb deze maand een keurig, duurzaam opgemaakt mandje: meer dan de helft bestaat uit plasticvrije producten ♥ Kijken jullie mee naar wat ik heb opgemaakt in juli?

Opgemaakt in juli

Opgemaakt in juli

Kijk dan, hoeveel duurzame, plasticvrije producten ik deze maand heb opgemaakt! Ik werd er best een beetje blij van toen ik het mandje zag. Ik had al wel gezien dat de lade waarin ik de opgemaakte producten van de maand altijd bewaar, leger was dan anders. En dat bleek dus ook wel te kloppen!

Opgemaakt in juli

Sinds kort is het merk HappySoaps te koop bij mijn kapper, daar komen deze twee zepen vandaan. Beiden zijn heerlijk en voor herhaling vatbaar, gelukkig mag ik deze week weer naar de kapper ๐Ÿ˜‰ Er komt nog een review online over deze en andere producten van dit merk.

Ook van de lavera body cleansing bar en shampoo bar volgt binnenkort een review, deze staat al ingepland. Duurzaam รฉn natuurlijk, en ook nog eens lekker!

Opgemaakt in juli

Van het merk Shampoo Bars ging de Conditioner Bar Kokos op, ook deze is voor herhaling vatbaar. Binnenkort maar weer eens een nieuwe bestelling plaatsen bij Binnie!

Opgemaakt in juli

De Shampoo Bar van Marcel’s Green Soap is mij ook erg goed bevallen. Ik moet de andere variant ook nog testen, dan volgt ook hier een review van. Ik heb het nog best druk, hahaha!

Mijn vaste BB Cream is die van Pupa, ik maakte weer een tube op. Ruim vijf jaar geleden schreef ik hier al een review over, sindsdien gebruik ik deze bijna iedere dag. En de volgende tube is alweer in gebruik genomen, hahaha!

Opgemaakt in juli

Sinds vorig jaar is deze zonnebrandcrรจme van Louis Widmer mijn favoriet. Ik heb precies een jaar met deze tube gedaan. Nou ja, niet precies natuurlijk, in de winter heb ik hem niet gebruikt. Maar vlak voor de Alternatieve Vierdaagse van vorig jaar kocht ik deze tube, en de dag voor de Vierdaagse van dit jaar kocht ik een nieuwe. Precies op tijd, twee dagen later was deze tube op.

En tot slot maakte ik een bus haarlak en een tube tandpasta op. Als mijn huidige haarlak op is, wil ik eens een variant zonder drijfgas proberen, kijken of dat ook bevalt. Is dan toch weer een stapje beter, zeg maar.

Hoe is het op jouw badkamer? Gebruik jij veel duurzame producten?

4 Comments on Opgemaakt in juli

 1. Neeltje
  8 augustus 2021 at 09:00 (1 jaar ago)

  Hier zijn we ook langzaam over op plastic vrije producten. Een fijne conditioner bar hebben we nog niet gevonden. De zoektocht gaat daar mog door.

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 augustus 2021 at 09:05 (1 jaar ago)

   Oh wat goed! Heb je die van Shampoo Bars al geprobeerd, die Binnie verkoopt?

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  5 augustus 2021 at 15:24 (1 jaar ago)

  Jij bent goed bezig wat duurzaamheid betreft!
  Bij mij wat minder groen vrees ik

  Beantwoorden
 3. Liesbeth Letink
  5 augustus 2021 at 08:14 (1 jaar ago)

  Die Pupa gebruik ik nu ook. Erg fijn! Ik zoek ook nog andere haarlak en dan ook een die lekker ruikt

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.