Opgemaakt in juli 2020

Er is weer een maand voorbij, en dus is het tijd om jullie te laten zien wat ik heb opgemaakt in juli! En jeetje, het paste dit keer gewoon allemaal niet in mijn mandje! Van mijn zus kreeg ik ook een foto toegestuurd van wat zij allemaal heeft opgemaakt, die laat ik jullie ook zien!

Opgemaakt in juli

Opgemaakt in juli

Voor de foto lukte het net om alles in het mandje te leggen, maar ik moest dan ook echt niet tegen de tafel stoten, hahaha! Je ziet dat ik echt weer het nodige opmaakte. En toch heb ik zelf niet het idee dat ik nou echt zo’n grootgebruiker ben. Ik douche gewoon één keer per dag, maar gebruik bijvoorbeeld wel elke dag een bodybutter of -crème. En zowel ’s ochtends als ’s avonds heb ik een vaste gezichtsverzorgingsroutine. Misschien dat dat scheelt?

Als eerste maakte ik deze Sun Gel van Louis Widmer op. Echt een heerlijk product, wat vooral door het vele wandelen natuurlijk best snel op gaat. Ik heb inmiddels een nieuwe (grotere) tube hiervan gekocht, ik vind het één van de fijnste zonbeschermingsproducten die ik ooit gehad heb.

Opgemaakt in juli

Van mijn favoriete huidverzorgingsproduct gingen er twee potjes op: de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi. Voor het echt warme weer wat we deze week krijgen, is deze iets te rijk, maar tot nu toe heb ik deze gewoon bijna iedere dag gebruikt.

Opgemaakt in juli

Een product waar ik altijd heel lang mee doe, is de 100% Pure Amandelolie van De Tuinen. En toch gebruik ik deze iedere dag, om mijn make-up mee te verwijderen. En na het scheren van mijn bikinilijn en mijn benen gebruik ik hem ook, om irritatie tegen te gaan. Maar ik heb hier per keer maar zo weinig van nodig, dat hij best lang mee gaat.

Opgemaakt in juli

Mijn favoriete deodorant, die je al vaker voorbij hebt zien komen in deze rubriek: Borotalco. Ik gebruik meestal de Active variant. Deze houdt me zelfs in de zomer bijna altijd fris.

Het Oral Foam van BlueM gebruik ik iedere dag, maar helaas is het nu op. Ik ben nu het mondwater van ditzelfde merk aan het gebruiken, maar ik vind de Foam toch fijner in gebruik. Dus wellicht dat ik deze opnieuw ga kopen.

Over deze zomerse showergel van Payot schreef ik deze maand een review. Ik vond hem zo lekker, dat hij best snel op gegaan is.

Basics

In de categorie basics maakte ik een tube tandpasta op. Ik gebruik deze van AH al een hele tijd, die bevalt mij prima.

Ik maakte deze shampoo van Garnier op, maar ik vond hem niet zo fijn in gebruik. Dus deze ga ik niet opnieuw kopen.

Opgemaakt in juli

Een shampoo (en conditioner) die wel heel fijn is, is deze van Africa Organics. Ik schreef er nog maar kort geleden een review over. Ook deze ga ik denk ik opnieuw kopen, want ik vind beide producten erg prettig in gebruik!

Tot slot gingen er nog een paar producten op die eigenlijk iedere maand wel voorbij komen. Een flacon hairspray, de Syoss Volume Lift variant.

En twee bussen scheergel van AH Care. In de zomer scheer ik mijn benen vaker, omdat ik met blote benen gewoon graag iedere dag gladde benen heb 🙂

Mijn zus stuurde me deze foto op de eerste van de nieuwe maand. Je ziet dat zij wat bescheidener is dan ik 😉 Ik zie daar wel een interessante showergel tussen staan, die ziet er heerlijk en zomers uit! ♥ Leuk om ook eens van iemand anders te zien wat zij heeft opgemaakt in juli. Bedankt!

Wie doet er volgende maand mee?

4 Comments on Opgemaakt in juli 2020

 1. Miranda Aerts
  5 augustus 2020 at 19:46 (2 jaren ago)

  Jouw collectie verzorgingsproducten is een stuk uitgebreider dan die van mij 🙂 maar daarvoor ben jij ook blogger en ik schrijver 😉
  De douchegel van Palmolive is lekker fris maar niet heel sterk, ik vond hem bij gebruik onder de douche best tegenvallen.
  Ik heb hem wel netjes opgemaakt want daar was hij dan weer lekker genoeg voor!

  Beantwoorden
 2. Petra van Schijndel
  5 augustus 2020 at 10:38 (2 jaren ago)

  Leuk om te zien wat je allemaal op gemaakt hebt. De sungel van Louis Widmer ga ik even onthouden, want heb een hekel aan plakkerige zonnebrandcrème.

  Beantwoorden
 3. Mariska
  5 augustus 2020 at 10:07 (2 jaren ago)

  De Cuddly Cashmere geur vind ik ook erg lekker. Misschien dat ik die body butter nog weleens een keer bestel. Nu heb ik alleen de douche variant 🙂

  Beantwoorden
 4. Marije
  5 augustus 2020 at 09:16 (2 jaren ago)

  Wat leuk dat je dit samen met je zus doet. Ik zie ook een interessante douche gel op de foto van je zus staan en ben erg benieuwd naar de deo die jij hebt opgemaakt

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.