Opgemaakt in juli

Het is augustus mensen, AUGUSTUS! Nog een maand, en dan begint de meteorologische herfst gewoon al… Vooral ‘s ochtends kan ik het al goed merken, als mijn wekker om kwart over vijf gaat, is het gewoon nog schemerig buiten. Of donker, bij bewolkt weer. Hopelijk brengt Augustus ons nog een beetje mooi zomer weer, zodat we nog wat vitamine Zon op kunnen doen voor de maanden daarna. Vandaag laat ik je zien welke producten ik heb opgemaakt in juli!

Opgemaakt in juli

Opgemaakt in juli

Zoals je ziet, heb ik weer goed mijn best gedaan, ik heb best veel opgemaakt in juli. Omdat zo’n vol mandje zo rommelig oogt, heb ik het weer opgedeeld in categorieën: Douche, haar en gezicht/overig.

Opgemaakt in juli

Op onder de douche

Begin juli keek ik in mijn lade met Lush producten, en zag dat daar nog heel veel flesjes Shower gel staan. Mijn doel voor de komende maanden is om iedere maand minimaal één flesje op te maken. En dat is deze maand al goed gelukt, The Comforter Shower Cream en Yummy Yummy Yummy Shower Gel zijn op! Ik maakte ook een fles scheerschuim van het Kruidvat op, en de heerlijke Bodyscrub van Payot 🙁

Opgemaakt in juli

Ook op het gebied van haarverzorging en -styling heb ik het nodige opgemaakt in juli. Zowel mijn styling cream als mijn haarlak (ik heb een nieuwe favoriet gevonden) gingen op. Daarnaast maakte ik een fles Andrélon Perfecte Krul shampoo op, en een conditioner cream uit een LookFantastic Box. Maar die laatste was niet zo’n kunst, dat was maar een mini 😉

Opgemaakt in juli

Gezicht en overig

Ook (uiteraard) heb ik weer een potje Oatmeal Cookie Soap Free Cleanser opgemaakt in juli. Jeannette van Wat Maakt Je Mooi heeft al aangeboden dat ze bij mijn volgende bestellingen grotere potjes voor mij maakt, hihihi! Ook mijn Utsukusy Shashimi Cream ging op, en dat vind ik erg jammer! Tot slot maakte ik een handzeep van Marcel’s Green Soap op, er staat alweer een heerlijk exemplaar terug in de keuken.

Zo dat waren ze weer, mijn opgemaakte producten van juli! Heb jij afgelopen maand veel opgemaakt?

6 Comments on Opgemaakt in juli

 1. Dana
  4 augustus 2016 at 15:53 (3 jaar ago)

  leuke producten heb je opgemaakt!

  Beantwoorden
 2. Hilde
  4 augustus 2016 at 13:10 (3 jaar ago)

  Mooie producten!! Bij mij gaat er maandelijks ook aardig wat doorheen.;-)

  Beantwoorden
 3. Astrid
  4 augustus 2016 at 11:33 (3 jaar ago)

  Wat heb je veel opgemaakt! Ik vergeet altijd die verpakkingen te bewaren 🙂 Het is zo’n automatisme om alles gewoon weg te gooien!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle M
  4 augustus 2016 at 09:47 (3 jaar ago)

  Oeeh Lush en Wat Maakt je Mooi, dat blijf ik leuk vinden 🙂

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  4 augustus 2016 at 08:06 (3 jaar ago)

  Fijn om weer eens te zien wat je aan beautyproducten had opgemaakt 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.