Opgemaakt in juni

Juli is alweer even aan de gang, maar ik laat jullie natuurlijk nog even zien wat ik heb opgemaakt in juni. De maand is gewoon voorbij gevlogen, nu was hij natuurlijk ook maar 30 dagen lang ๐Ÿ˜‰ Ik heb weer een beetje opgeruimd in mijn douchecabine, er komen steeds meer duurzame producten voor terug. Ik laat het jullie zien!

Opgemaakt in juni

Opgemaakt in juni

Mijn opgemaakt in juni-mandje zat best vol, maar er zaten wel verschillende producten bij waar ik een paar maanden mee gedaan heb. En ik heb een niet-duurzaam product in de douchecabine opgemaakt, zodat het voorgoed weg kan.

Opgemaakt in juni

Om te beginnen maakte ik een shampoo bar en een body bar op van het merk Shampoo Bars, die ik bij Binnie kocht. In mijn vakantie in mei ging ik een dagje naar Heerenveen en zocht wat lekkere producten uit van dit Nederlandse merk. Beiden zijn erg goed bevallen en gaan er vast nog wel een keer komen!

Opgemaakt in juni

Ook maakte ik twee Skoon Solid Shower Bars op, hier schreef ik onlangs een review over. Deze mogen ook op herhaling, wat zijn ze fijn!

Deze handcrรจme van Organic Shop gebruik ik al een hele tijd, ik heb inmiddels al vier tubes opgemaakt!

De Oral Foam van BlueM heb ik door mijn blog leren kennen, ik gebruik het sindsdien dagelijks. Tijd voor een nieuwe bestelling!

Opgemaakt in juni

De Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi kennen jullie inmiddels wel, volgens mij maak ik iedere maand wel een potje op. Al gaat het iets minder hard sinds ze in een grotere verpakking zitten ๐Ÿ˜‰

Deze Shea Butter Wonder Oil van Dr. Organic gebruik ik het vaakst voor mijn haar. Op de dag dat ik het niet was, doe ik een beetje olie in mijn haar voor ik het weer een beetje in volume fรถhn. Op die manier gaat het niet pluizen. Soms gebruik ik hem ook voor mijn lichaam, na het douchen. Vooral op warme dagen is het een heel fijn huidverzorgingsproduct.

Tot slot maakte ik een bus scheergel en een bus haarlak op. De scheergel heb ik inmiddels vervangen, door zeep. Daarmee gaat het scheren van mijn oksels en benen net zo makkelijk en goed. De haarlak blijft nog even vrees ik, daar heb ik nog geen duurzaam alternatief voor gevonden.

Heb jij veel opgemaakt in juni?

3 Comments on Opgemaakt in juni

 1. Miranda Aerts
  7 juli 2021 at 21:13 (1 jaar ago)

  Ik ben me er niet echt bewust van geweest wat er op is gegaan maar ik denk dag- en nachtcrรจme, douchefoam en tandpasta in elk geval!

  Beantwoorden
 2. Jennifer
  7 juli 2021 at 10:36 (1 jaar ago)

  Wat goed, die natuurvriendelijke producten. Maar hoe bewaar je die als je ze in gebruik hebt? Hoe doe jij dat? Helemaal als je verschillende producten gebruikt als shampoo en een douchebar?

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 juli 2021 at 18:42 (1 jaar ago)

   Ik heb ze op een zeepbakje op de badkamer liggen.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.