Opgemaakt in juni

Juni: alweer een maand die omgevlogen is! Een maand waarin we qua weer geloof ik alles wel hebben gehad. En een maand waarin mijn opgemaakt-mandje weer behoorlijk vol raakte. Vandaag laat ik je zien wat ik heb opgemaakt in juni!

Opgemaakt in juni

Opgemaakt in juni

Ook deze maand zitten er in mijn mandje weer een aantal producten die ik heb opgemaakt in juni, die je iedere maand voorbij ziet komen. Zoals scheergel, die nu in de zomer nog wat sneller opgaat dan anders. Normaal scheer ik mijn benen om de andere dag, maar in de zomermaanden soms iedere dag. Die haartjes lijken de ene dag sneller te groeien dan de andere, herkennen jullie dat? En hoewel niemand die stoppels zal zien, voel ik me zelf toch het prettigst en het mooist bij lekker gladde benen πŸ™‚

Opgemaakt in juni

Mijn Vanilla Shower Butter van Bomb Cosmetics is al op, en dat komt puur omdat ik hem letterlijk iedere dag gebruikt heb. Hij is gewoon zΓ³ lekker! Mijn review over dit heerlijke product kun je hier teruglezen.

Dit gebeurt me echt nooit: een onscherpe foto… Sorry! Ik had na het maken van de foto’s de producten al in de kliko gegooid, dus ik kon ze ook niet opnieuw maken, hahaha! Dit kleine potje Sugar Whip Scrub kreeg ik onlangs bij mijn bestelling bij Wat Maakt Je Mooi. Precies genoeg voor één keer! Deze lichaamsscrub heeft een heerlijke textuur en perfecte scrub sterkte. EΓ©n van mijn favorieten!

Opgemaakt in juni

En daar is de Wat Maakt Je Mooi Fluffy Body Butter weer, ik heb er maar liefst twee opgemaakt in juni. Ook met wat warmer weer geeft deze body butter met een lichte textuur een heerlijke verzorging aan mijn huid.

Cuddly Cashmere en Honey Bunny zijn twee van mijn favoriete geuren van dit product ♥

Opgemaakt in juni

De Coconut & Shea shampoo en conditioner van Organic Shop zijn mij echt ontzettend goed bevallen, mijn review kun je hier teruglezen. Vorige maand ging de shampoo al op, en deze maand volgde de conditioner. Deze ga ik absoluut opnieuw kopen!

Golden Oldies

Voor mijn haar gebruik ik al heel lang de Curl Please Contouring Lotion van Matrix. Gewoon bij mijn kapper verkrijgbaar, en met een tube doe ik best lang. In juni ging hij op, maar ik had al voor een nieuwe voorraad gezorgd.

Zoals ik al zei: de scheergel gaat hard in deze maanden. Ik bestel deze altijd met mijn boodschappen bij Albert Heijn mee. Afhankelijk van welke op voorraad is gebruik ik de scheergel van Care, of die van Etos.

En tot slot ging mijn haarlak op, ook de Syoss Volume Lift Hairspray gebruik ik al heel lang. Ook hiervan had ik uiteraard al een backup (of beter nog: twee) in huis, want ik wil natuurlijk niet zonder komen te zitten!

Dat waren weer de producten die ik heb opgemaakt in juni. Houd jij het weleens bij, wat je in een maand tijd allemaal gebruikt op de badkamer? Misschien is het leuk om volgende maand een foto collage te maken op de Facebook-pagina van Beautyspots? Wie doet er mee?

7 Comments on Opgemaakt in juni

 1. Miranda Aerts
  6 juli 2020 at 07:27 (2 jaren ago)

  Ik zal het ook eens een maandje bewaren! πŸ™‚
  Ik vind het bij jou meevallen met de hoeveelheid producten, dus ben benieuwd wat ik zelf zou hebben in een maand.

  Beantwoorden
 2. Mariska
  4 juli 2020 at 14:16 (2 jaren ago)

  De producten van Organic Shop zijn echt heel erg fijn! Ik gebruik de shampoo en de conditioner het vaakste.

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  4 juli 2020 at 10:45 (2 jaren ago)

  Ik doe verrassend lang met de producten. Maar zorg wel altijd voor een back-up.

  Beantwoorden
 4. Forever38.com (Vera)
  4 juli 2020 at 09:35 (2 jaren ago)

  Dit blijft een leuke rubriek ! Door jou ben ik zo benieuwd naar de producten van Wat Maakt Je Mooi; ik moet ze echt eens gaan bestellen.

  Beantwoorden
 5. Natascha
  4 juli 2020 at 07:57 (2 jaren ago)

  Grappig dat je het zegt want ik herken dat snelle groeien. Mijn peuter van 3 vond het nodig omdat gister hardop te delen met alle mensen in de wachtkamer bij de huisarts. Kortom; ik moet mijn scheergel ook sneller opmaken haha

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 juli 2020 at 07:59 (2 jaren ago)

   Hahaha, oeps!

   Beantwoorden
 6. bychristiana
  3 juli 2020 at 11:14 (2 jaren ago)

  Ik hou dat eigenlijk nooit zo bij, ik vind het altijd wel leuk als iets op is, want dan kan ik weer met iets nieuws beginnen;-)

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.