Opgemaakt in maart

De maand maart is voorbij, en mijn opgemaakt-laatje zat weer bomvol. Ik gebruik echt heel veel verpakkingsvrije producten sinds januari, maar toch zit er iedere keer nog genoeg in mijn mandje. Binnenkort ga ik nog maar eens een keer kritisch mijn badkamer bekijken. In mei ben ik een weekje vrij, dat is misschien een mooie gelegenheid. Maar nu laat ik je natuurlijk zien wat ik allemaal heb opgemaakt in maart!

Opgemaakt in maart

Opgemaakt in maart

Toen ik de foto’s terug zag, zag ik dat ik best veel producten heb opgemaakt in maart waar ik langer dan een maand mee doe. Dus het vertekent wel een beetje, ik heb niet alle producten afgelopen maand opgebruikt zeg maar πŸ˜‰

Opgemaakt in maart

Deze tube bijvoorbeeld, daar heb ik echt maaaaaanden mee gedaan. Ik smeer deze (nog steeds) iedere avond op mijn linkerarm, op de tattoo van Benthe. Vlak na het zetten van de tattoo wordt het aanbevolen om deze regelmatig in te smeren met Bepanthen baby zalf. Het bevordert het herstel en de genezing van de huid. En eigenlijk bevalt het mij prima om het iedere dag te blijven gebruiken, de tattoo ziet er nog steeds mooi en helder uit. De voornaamste reden voor mij is dat ik er zo iedere avond even wat extra aandacht aan besteed, het is een soort ritueel geworden aan het eind van de dag.

Opgemaakt in maart

Ook met dit haarmasker van Loving Blends heb ik een paar maanden gedaan. Ik gebruik het na het wassen van mijn haar, wat ik om de andere dag doe. De afgelopen tijd gebruikte ik echter een solid conditioner na het wassen, waardoor deze een tijdje bleef staan. Nu heb ik hem eerst maar eens opgemaakt

Opgemaakt in maart

Deze heerlijke Vanilla Shower Butter van Bomb Cosmetics is pure verwennerij onder de douche ♥ Omdat ik tegenwoordig vaak zeep gebruik onder de douche, deed ik wat langer met deze pot.

De Fluffy Body Butters van Wat Maakt Je Mooi gaan er nu iets minder hard doorheen, doordat ik tegenwoordig vaak solid body butters gebruik. Maar ze zijn te lekker om mee te stoppen hoor! Deze Limited Edition die naar pepernootjes ruikt, maakte ik deze maand op.

De Hydra Mist van Cenzaa zagen jullie al voorbij komen in het artikel over mijn gezichtsverzorgingsroutine. Ik vind hem ontzettend fijn in gebruik, en het is dan ook erg jammer dat hij nu op is.

Opgemaakt in maart

Van mijn zepen maakte ik de heerlijke Go Fig Yourself op, van What’s Soap Doc? Deze is werkelijk heerlijk, en komt met een volgende bestelling zeker weer mee!

Ik gebruik eigenlijk altijd mascara’s van het merk Pupa. In maart maakte ik er twee ‘op’, of beter gezegd: nam ik een nieuwe in gebruik en besloot dat deze twee weg mochten. Want opmaken doe ik een mascara eigenlijk nooit, jullie wel?

Sinds ik kennismaakte met het merk Blue M gebruik ik iedere avond na het tanden poetsen deze oral foam. Hij reinigt nog eens extra, en zorgt er voor dat mijn tanden en tandvlees in gezonde conditie blijven. Hij bevalt mij erg goed!

Tot slot gingen er nog een paar basics op: haarlak en scheergel. Voor die laatste wil ik eens wat verschillende scheerzepen (in vaste vorm) gaan proberen, om te kijken of ik een favoriet kan ontdekken. En niet op de foto, maar wel opgemaakt: een shampoobar van Skoon. Deze bevallen mij erg goed, hier ga ik binnenkort nieuwe voorraad van bestellen.

Heb jij veel opgemaakt in maart? Doe jij ook een poging om minder afval te verzamelen op de badkamer, of ben jij daar niet zo mee bezig?

1 Comment on Opgemaakt in maart

  1. bychristiana
    12 april 2021 at 09:31 (1 jaar ago)

    Nu ben ik wel benieuwd naar de Fluffy Body Butter die naar pepernoten ruikt;-) Daar wil je dan toch steeds een hap van nemen?

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.